Gecondoleerd met verlies

 • Abonneren
 • Aandeel

Account maken. Er zijn meerdere manieren om iemand steun te betuigen, zo kunt u dit schriftelijk of persoonlijk doen.

Het zal heel vreemd zijn allemaal. We gaan zorgvuldig om met gegevens. Waar is hij dan? Gecondoleerd met het verliezen van Naam. Een woord van troost, een warme gloedwil ik je graag sturen.

Uw vraag?

Er zijn mensen die helemaal dicht slaan en niet weten hoe een nabestaande te condoleren na het verlies van een dierbare. In dit dossier helpen we u bij het kiezen van een passende manier om sterkte te wensen bij overlijden, gecondoleerd met verlies. Hoe overleef ik rosa vergelijken.

In gedachten ga je dan terug naar de ontmoeteingen en gesperekken met hemin de vele achterliggende jaren. Altijd plezierig en het uitwisselen van gedachten over en weer was altijd boeiend.

Op zo gecondoleerd met verlies moment kan het door de emoties moeilijk zijn om uw gevoel goed te kunnen verwoorden.

Met oprechte deelneming Onze oprechte deelneming met het verlies van… Gecondoleerd met het verlies van jullie… Heel veel sterkte gewenst bij dit enorme verlies.

Verwijderd uit eigen collectie

Schrijf op hoe u zich voelt en wat er door u heen gaat. We wish you and your family all the best in the coming period. Toegevoegd aan je collectie Deze kaart is nu toegevoegd aan je eigen collectie.

Gecondoleerd met het overlijden van naam. Van harte gecondoleerd klinkt waarschijnlijk iets wat vreemd, maar ook dit mag u gebruiken. Dag lieve, kleine meid je bent nu een sterretje aan de hemel een lichtje in ons hart dat vandaag moed  geeft en morgen  kracht.

 • Wij zullen hem missen. Ja Nee Vertel ons waarom, en wat wij eventueel kunnen verbeteren?
 • Wij wensen jou en de hele familie heel veel sterkte nu en in de toekomst.

Als u erg close bent met de familie dan is een omhelzing al genoeg om uw medeleven te betuigen. Vul gecondoleerd met verlies het geregistreerde e-mailadres in om een e-mail te ontvangen waarmee een nieuw wachtwoord ingesteld kan worden. Ik wens jullie veel licht liefde en kracht om dit grote verlies te dragen.

Aan de hand hiervan stemt u de inhoud en lengte van de tekst af. Het is een groot verlies, gecondoleerd met verlies.

Voorbeelden van condoleance teksten

Veel kracht voor jullie allemaal. Schrijf op hoe u zich voelt en wat er door u heen gaat. Waar is hij dan?

Met het grote verlies willen wij jullie veel sterkte wensen. De man waar je een heel gecondoleerd met verlies mee hebt gedeeld. Lees meer over privacy of wijzig de cookie-instellingen.

We hebben ook een overzicht gemaakt van gedichten op condoleancekaarten. Heel veel sterkte met dit grote verlies.

Als u niet aanwezig kunt zijn op de uitvaartplechtigheid dan kunt u de nabestaanden telefonisch condoleren. Even een woordje van mij om te laten weten dat ik nog steeds met jullie meeleef in deze nog moeilijke dagen denk ik zo. Met dit kaartje willen wij jou en je gezin condoleren met dit verlies en wensen je heel veel sterkte in de toekomst.

Moedig van hem om deze beslissing te nemen.

Moedig van hem om deze beslissing te nemen. It must be tough to miss him. Wens jou heel veel kracht en sterkte en dat de mooie herinneringen je veel troost mogen bieden, gecondoleerd met verlies. Als u verder van de overledene af staat of bent verhindert om de uitvaart te bezoeken dan kunt u uw medeleven aan de nabestaanden schriftelijk overbrengen. Moedige keuze na zolang ziek te zijn geweest. Op deze pagina vindt u gecondoleerd met verlies.

Grote bewondering hadden wij voor de manier waarop hij met zijn ziekte omging.

Toegevoegd aan je collectie

Laten de berichten van troost en alle blijk van medeleven,  samen met mooie herinneringen en de benodigde tijd,   een bron van kracht zijn. Mijn innige deelneming met het verlies van jullie schoon vader en opa. Met het grote verlies willen wij jullie veel sterkte wensen. In dit dossier helpen we u bij het kiezen van een passende manier om sterkte te wensen bij overlijden.

Uitvaartverzekering vergelijken. Winkelmandje 0 items Inloggen Hulp. Zodat je weet dat ik aan jullie denkin deze moeilijke uren. Deze website maakt gebruik van cookies.

 • Ehsan 12.01.2021 05:45

  Wilt u mensen bedanken voor hun aanwezigheid op de uitvaart, medeleven en condoleances? In gedachten ga je dan terug naar de ontmoeteingen en gesperekken met hemin de vele achterliggende jaren.

 • Mo 08.01.2021 10:12

  Onze website werkt veel beter als je browser javascript zou ondersteunen. Altijd in mijn hart.

 • Declan 15.01.2021 06:27

  Maak uw keuze Alle rouwkaarten Rouwkaarten met bloemen Rouwkaarten met portretfoto Klassieke rouwkaarten Starten met blanco basis Dankbetuigingen Bidprentjes Condoleance kaarten Overig. Even een woordje van mij om te laten weten dat ik nog steeds met jullie meeleef in deze nog moeilijke dagen denk ik zo.