Gratis bridge oefenspellen

  • Abonneren
  • Aandeel

Feedback van klanten Klanttevredenheid is onze primaire zorg. Geen download, geen inschrijving.

Alle behaalde resultaten worden bijgehouden. Snijden of slaan bij bridge. Exclusieve toernooien Maak uw eigen toernooien en deel uw visie op de gespeelde handen met andere spelers. Om te bridgen moet je eerst lid worden. De spellen in deze app trainen de gebruiker in het stellen van de juiste vragen bij het maken van een speelplan of het plannen van een verdediging. Je wordt bod voor bod en slag voor slag begeleid.

Speelplan en vaste slagen tellen. Extra aandacht wordt uiteraard besteed aan de 1-klaver opening aangezien die gebaseerd kan zijn op een doubleton. Introductiecursus bridge Kom meer te weten over de bridgespelregels en de beginselen van dit spel door de lessen en oefeningen ontwikkeld door onze bridge-experts, gratis bridge oefenspellen. Gratis bridge oefenspellen kunt online bridgen en uzelf vergelijken met honderden andere bridgers.

Uitdagingen Daag uw vrienden of een willekeurige andere speler uit over vijf spellen. Begin met bridge.

Ontdek bridge online en speel gratis:

Spelers van hetzelfde paar zitten tegenover elkaar aan de bridgetafel. Naar de honneurs toespelen. Nieuwe releases. Begin met bridge. Dagtoernooien Vergelijk uzelf elke dag met duizenden spelers op elk niveau.

  • Gratis Bridge Oefenspellen - Vinden. First I have butterflies in my stomach.
  • Pagina 1 van circa

Pagina 1 van circa. Dat de beste moge winnen. Speel een onbeperkt aantal spellen op al uw apparaten met n account. Er is een uitgebreide systeemkaart in het programma opgenomen waarin wordt uitgelegd wat de biedafspraken zijn die gehanteerd moeten worden als je 'vijfkaart hoog' speelt, gratis bridge oefenspellen. Details bekijken. Markeren als ongepast.

Bridge-spelregels

Spelmodi voor alle soorten spelers. Onze app is beschikbaar voor iPhone, iPad and Android mobiele telefoons en tablets, als ook voor Mac- en Windows-computers.

Toevoegen aan verlanglijstje.

U speelt dezelfde spellen als de andere spelers, gratis bridge oefenspellen. Geen zorgen. Alles over Vinden. Alles wat u moet weten om te leren bridgen vindt u terug in deze interactieve en leuke module. Deze app geeft een goed beeld gratis bridge oefenspellen de mogelijkheden van het programma en is meteen leerzaam voor de beginnende bridger? Speel wanneer en waar u kun je satesaus invriezen wilt.

Account Options

Practise on Funbridge! Onthoud mij. Bridge Online Spelen Gratis Verschillende opties: Live tegenstanders, van over de hele wereld, verschillende speelkamers, score lijsten, bijhouden van spel historie, gebruikers profielen, contact Bridge online groot overzicht van apps, oefeningen en spellen - Webwijzer www.

Kies je niet de beste speelwijze dan word je hier op geattendeerd en er wordt uitgelegd waarom er een betere speelwijze is. First I have butterflies in my stomach. Doe mee aan de competitie. What is your best memory from a tournament. Met de introductiecursus bridge in deze app krijgt u de basisbeginselen van bridge makkelijk onder de knie. Populairste items. Free online bridge.

Toevoegen aan verlanglijstje, gratis bridge oefenspellen.

Bridge programma

We nodigen u daarom uit om die gratis op uw apparaat te installeren. Bridge Online Spelen Gratis Verschillende opties: Live tegenstanders, van over de hele wereld, verschillende speelkamers, score lijsten, bijhouden van spel historie, gebruikers profielen, contact lijsten maken, prive berichten sturen, high scores en ondersteuning. Recensies Reviewbeleid.

Nadat het programma is geinstalleerd is de gratis app 'Oefenspellen' met 25 spellen. Om te bridgen moet je eerst lid worden? Voor bondsleden!

  • Lynn 14.12.2020 01:47

    Leerzamer kan niet!