Het weer vandaag in dortmund

  • Abonneren
  • Aandeel

Ierland www. Het testresultaat moet altijd vergezeld gaan van een geprint doktersattest en in het Duits of Engels zijn. Gemiddeld is het maximaal 4°C in januari in Dortmund en minimaal rond de 0°C.

Laatste update: 16 oktober om Bron: Nederlandwereldwijd. Er valt in augustus op 18 Dagen neerslag met een totaal van 46 mm en het is deze maand 13 Dagen droog in Dortmund. De hoogste gemiddelde temperatuur in Dortmund is 23°C in juli en de laagste is 4°C in januari. Het gemiddelde klimaat van Dortmund , de maandtemperatuur of wanneer de meeste regen of sneeuw valt kun je hieronder snel vinden. Elke minuut werken we de radarbeelden bij en bepalen waar het buiig is en waar het droog is.

Dortmund ligt in Duitsland.

Het weer in Dortmund? Dortmund weer maandag 28 oktober Eerste kwartier zo 22 nov ! ZZW 3 3. Het is deze maand 7 Dagen droog in Dortmund en gemiddeld sneeuwt het 7 Dagen in december.

De gemiddelde jaartemperatuur voor Dortmund is 14C en er valt in een jaar tijd mm regen. Beschrijf je ervaring met het weer:.

Het weer in Dortmund.
  • Hoe groot is Dortmund? Dortmund weer zaterdag om geheel bewolkt.
  • De oppervlakte van Dortmund is 2. Reis en verblijf Reisorganisaties Accommodaties Vliegtickets.

Bekijk de informatie over inentingen voor Dortmund op de site van de GGD. Gemiddeld is het maximaal 20°C in juni in Dortmund en minimaal rond de 11°C. Vincketurm Details ». Home Duitsland Dortmund.

Alphen aan den Rijn.

Wanneer was je hier. Home Duitsland Dortmund. Uitstekend Goed Matig Slecht. Hoe was het weer. Dortmund Weerbericht voor donderdag 29 oktober De dag duurt 9 uur 50 minuten Zonsopgang: Zonsondergang: Dortmund weer donderdag om lichte regen. Of maak meteen een afspraak met de GGD of bij Meditel voor je vaccinaties.

Beste reistijd Dortmund, Duitsland

Hoewel de beleving voor iedereen anders is, hebben we getracht een algemeen cijfer te geven voor het weerbeeld per dag. Reis en verblijf Reisorganisaties Accommodaties Vliegtickets. Dortmund ligt in Duitsland. Lente klimaat Dortmund mrt-mei In de lente is het in Dortmund gemiddeld 18°C.

Aantal zonnige uren 0 Zonsopgang: Vandaag. Wat te doen en te zien, Top reisbestemmingen. In de lente is het in Dortmund gemiddeld 18C. De zwarte lijn duidt het waarschijnlijke temperatuurverloop aan. Nederland www. Tijdens de nacht zijn de schattingen van satellieten minder nauwkeurig dan overdag.

Severe Weather Warning

Via onze onderstaande partners vind je de goedkoopste vliegtickets naar Dortmund. Deze animatie toont de bewolking zoals deze wordt gezien door een satelliet. Meteosat satelliet beelden voor Europa worden elke 5 minuten in realtime bijgewerkt. Terug naar boven Print deze pagina.

Dortmund weer zondag 1 november Dichtstbijzijnde weerstation. Per verzekeraar verschilt het welke inentingen en bijkomende kosten wel of niet worden vergoed. In de lente is het in Dortmund gemiddeld 18C. Spanje www. Overdag wordt het ongeveer het weer vandaag in dortmund C en 's nachts blijft de temperatuur rond 8 C. Temperatuur C. Door dit te doen, gaat u akkoord met onze voorwaarden voor niet-commercieel gebruik.

Noodweercentrale

Er valt op alle maanden van het jaar regen. Het is deze maand 7 Dagen droog in Dortmund en gemiddeld sneeuwt het 7 Dagen in februari. Liechtenstein www. Overdag worden temperaturen van maximum 12 graden bereikt.

Locatie zoeken. Zoek weer. Wordt het lekker weer of niet.