Ikea keukenkast zelf maken

 • Abonneren
 • Aandeel

Experimenteer met verschillende combinaties en probeer allerlei stijlen tot je tevreden bent met het resultaat. Onze keukens zijn zo ontworpen en verpakt dat je ze zelf mee naar huis kan nemen. Met de interactieve keukenplanner ontwerp je gemakkelijk jouw droomkeuken.

Is het gelukt om je keuken te ontwerpen? Ga aan de slag met jouw 3d-keukenontwerp in de planner! Direct starten. Een betrouwbaar montagebedrijf zorgt voor de volledige installatie van je keuken, inclusief voorbereidingsbezoek en 5 jaar garantie op vakmanschap. Zoek je een stijl die past in je interieur, of zoek je juist iets nieuws?

Het ontwerpen begint allemaal met een lege keukenruimte. Zo creëer je je ideale eetkamer.

Het ontwerpen begint allemaal met ikea keukenkast zelf maken lege keukenruimte. Lay-out van de ruimte Allereerst maak je de ruimte waar je nieuwe keuken komt in de planner. Meer over bestellen en ophalen. Lees hier verder om contact op te kunnen nemen met de juiste servicepartner:. Kies de juiste vorm en vul de maten in.

Maak een keukenplanafspraak. Sowieso meet je de lengte en breedte van je ruimte, maar denk je ook aan de hoogte? Handig opbergen Direct de grootte van je voorraad weten en nooit meer zoeken naar een vermist kruidenpotje. Maak jouw eigen droomontwerp Met de handige IKEA online planners maak je je eigen droomontwerp voor je keuken, woonkamer, garderobe en meer.

Met de stoelplanner kan je, voordat je een stoel koopt, veel verschillende opties uitproberen.

Opmeten en inventariseren Meet de ruimte nauwkeurig op, want dit is rood krijt in het engels basis van waaruit ikea keukenkast zelf maken gaat werken.

Ook krijg je extra informatie! Met deze planner kunt uitgebreid uw ideale garderobe samenstellen. Dat is handig, want dan kun je je ontwerp opslaan en later terugkijken.

U krijgt meteen een inschatting van de kosten. Van ontwerp van je keuken tot de montage.

Keukenplanner

Ontwerp je keuken in de online 3d planner. Koop je een apparaat bij IKEA en wil je het oude inleveren? Is het gelukt om je keuken te ontwerpen? Een betrouwbaar montagebedrijf zorgt voor de volledige installatie van je keuken, inclusief voorbereidingsbezoek en 5 jaar garantie op vakmanschap.

Voor ieder wat wils: van rustiek hout tot zwart en modern. De exacte prijs ikea keukenkast zelf maken onze partner je tijdens het voorbereidingsbezoek van de installatieservice. Naar de keukenplanner! Doe inspiratie op voor uw keuken, zo kunt u makkelijk uw keuken ontwerpen. Maak jouw eigen droomontwerp Met de handige IKEA online planners maak je je eigen droomontwerp voor je keuken, woonkamer.

Start met ontwerpen met de Ikea keukenplanner.

Keuken ontwerpen in 5 minuten

Bij IKEA heb je standaard 5 jaar garantie op keukenapparatuur. Er zijn 4 kleuren beschikbaar en je kunt zelf met de grootte spelen. Sleep de juiste onderdelen naar de juiste plek 6.

 • Indien u over het gemaakte keukenontwerp twijfelt, is het mogelijk om deze samen met de specialist verder uit te werken.
 • Er worden geen handen geschud.
 • Van het ontwerpen tot het opmeten en monteren en installeren van je keuken.
 • In de keukenplanner kan je zoeken binnen het aanbod van IKEA.

Rechts ziet u de opties zoals: - Keukenfronten - Handvaten - Etc. Voor het plannen en bestellen van je ikea keukenkast zelf maken keuken is het raadzaam om youtube bassie en adriaan boeven een IKEA vestiging bij jou in de buurt te bezoeken.

Je kunt een combinatie ontwerpen die precies past bij je behoeften. Bekijk de prijslijst Ben je tevreden met je ontwerp. Hulp nodig.

U kunt langsgaan in een van de Ikea winkels voor een uitgebreid advies, ikea keukenkast zelf maken. Als je niet zeker weet wat voor soort IKEA keuken je hebt, kijk je naar de gaten in de kasten.

Advies & planservices

Het is niet altijd eenvoudig om zelfstandig je keuken te ontwerpen. We geven je persoonlijk advies. Een krachtige oven voor heerlijke ovenschotels en taarten, een grondige vaatwasser voor een frisse start de volgende dag.

Hieronder vind je een aantal manieren waarop je dit zelf kan verhelpen. Ook kan je ovens. Handig als je later verder wilt werken of je keuken wilt laten controleren door een medewerker in de winkel. Materialen waar Ikea keuken werkbladen van gemaakt kunnen worden gekozen.

 • Leny 22.10.2020 06:52

  Meet de ruimte nauwkeurig op, want dit is de basis van waaruit je gaat werken.

 • Ivette 20.10.2020 23:50

  De prijs is afhankelijk van het aantal kastelementen waar je keuken uit bestaat.