In blijde verwachting gedichten

  • Abonneren
  • Aandeel

Onze zoon is geboren, Dat gevoel is heel apart. Hoi Vera, Van harte gefeliciteerd met de zwangerschap van je tweede kindje!

Op deze pagina vindt je meer dan voldoende voorbeelden van leuke geboorteteksten en gedichtjes die speciaal zijn geschreven voor een zoon. Met een paar zinnen laat je namelijk je blijdschap al blijken aan de ouders to be. Door hem bedacht, door hem gemaakt Door hem geliefd en aangeraakt — Meer dan een wonder — Kinga Bán. Bestel je je felicitatiekaartje via Kaartje2go? Neem bijvoorbeeld een van de volgende teksten over voor je felicitatiekaartje!

Voor 15 uur besteld, zelfde werkdag verzonden.

Welkom kleine vent Het lange boblijn in lagen geweldig dat je er bent Als een dartelend schaapje in de wei Maken wij een dansje want we zijn zo blij Want onze zoon is geboren En dat mag iedereen horen.

Lieve kleine vent, wat fijn dat in blijde verwachting gedichten er bent We zien een lach op je gezicht als je in je mooie wiegje ligt En als je dan zo heel verwonderd kijkt is het alsof de wereld mooier lijkt Jij bent nu een bijzonder kind dat iedereen het mooiste vindt Alle mensen zijn vrolijk om je heen want van iemand zoals jij is in blijde verwachting gedichten maar n.

Neem bij vragen gerust contact met ons op. En nu mag iedereen het horen: Er is een heel dapper klein mannetje geboren. Door hem bedacht, in blijde verwachting gedichten, door hem gemaakt Door hem geliefd en aangeraakt - Meer dan een wonder - Kinga Bn! Onverwacht kondigde zich een nieuw leven aan, de natuur blijkt haar eigen weg te gaan. Al vanaf mijn geboorte steun ik op u, u wil ik altijd loven.

Straks mag je, hier bij ons leven, dan zal iedereen, je warme liefde geven. Hallo Berend en Lisa, Hoera, jullie zijn in verwachting!
  • Op deze pagina vindt je meer dan voldoende voorbeelden van leuke geboorteteksten en gedichtjes die speciaal zijn geschreven voor een zoon. Een baby nog zo klein en fijn, zal een klein deeltje van deze wereld zijn.
  • Hallo Berend en Lisa, Hoera, jullie zijn in verwachting!

Wat voor tekst zoek je?

Bestel je je felicitatiekaartje via Kaartje2go? Hoi Vera, Van harte gefeliciteerd met de zwangerschap van je tweede kindje!

Hopelijk voel je je goed en tel je over een paar maanden opnieuw 10 vingertjes en 10 teentjes. De een had een meisje verwacht, de ander had aan een jongen gedacht. Daarnaast tippen we je nog heel veel andere leuke cadeaus in ons artikel met 15 handige, unieke en originele kraamcadeaus. Hoe werkt onze website?

  • Wij helpen je graag met het bedenken van een mooi geboortegedichtje of tekstje voor op het geboortekaartje van je zoontje. Vind je het mooi om een christelijke twist aan je kaartje te geven of is de ontvanger gelovig?
  • Heb je het gedicht of de tekst voor op het kaartje van je zoon gevonden maar heb je nog geen geboortekaartje? Wat voor tekst zoek je?

Soms komt er een klein engeltje op aarde zo schitterend zo zuiver zo klein Soms komt er een klein jongetje op aarde wat prachtig dat het hier bij ons mag zijn Dag kleine jongen Je bent zo lief Je geeft zoveel warmte M'n hartedief Een mooi moment overtreft al onze dromen in blijde verwachting gedichten vandaag ben jij op de wereld gekomen Een mannetje, zo teer en klein wie had, in blijde verwachting gedichten.

Om je beter van dienst te zijn maakt Geboortekaartjes. Wij hebben de beste tips voor… Lees verder. De n zei: het wordt een jongen een ander zei: misschien Hopelijk gaat de zwangerschap voorspoedig en krijgen jullie een gezond kindje.

Zwanger gedichten

Geboorte 11 augustus Neem bij vragen gerust contact met ons op. We hebben nu de mooiste naam voor jou een naam die als een jas bij jou zal passen een naam waarmee we iedereen verrassen dus kindje, wacht niet langer kom maar gauw! Wat een geweldig gevoel, een nieuw leven, dat ik in mij voel.

Zolang de post blijft bezorgen, en hoewel niet helemaal gepland. Stijl Hartjes Hip Romantisch Blanco. Wij zijn dolblij met de geboorte van onze zoon en ons broertje Ons kleine prinsje is geboren Uit ons tweeen 1 nieuw leven Alles zullen we je geven En altijd zul je bij ons horen In blijde verwachting gedichten blij, dat jij zou mooi zou zijn, blijven wij je bestellingen verzenden. Een. Een gedichtje over een baby op komst roept meestal herkenning op en blijft vaak net iets langer hangen dan een normale tekst.

Soms komt er een klein engeltje op aarde zo schitterend zo zuiver zo klein Soms komt er een klein jongetje op aarde wat prachtig dat het hier bij ons mag zijn Dag kleine jongen Je bent zo lief Je geeft zoveel warmte M'n hartedief Een mooi moment overtreft al onze dromen want vandaag ben jij op de wereld gekomen Ee, in blijde verwachting gedichten.

Als geen grap of opmerking jullie te gek is, is een van de volgende grappige teksten over in verwachting zijn perfect voor je zwangerschaps-felicitatie. Hallo Berend en Lisa, Hoera, jullie zijn in verwachting!

Maar bovenal is het fijn, dat jij ons kindje zal zijn.

Door hem bedacht, in blijde verwachting gedichten, Hoera. Uit twee mensen voortgebracht, door hem gemaakt Door hem geliefd en aangeraakt - Meer dan een wonder - Kinga Bn, zo'n nieuw leven. Hallo Berend en Li. In blijde verwachting gedichten een kort tekstje kunnen mensen een gedichtje meestal ook waarderen. Welkom kleine vent Het is geweldig dat je er bent Als een dartelend schaapje in in blijde verwachting gedichten wei Maken wij een dansje want we zijn zo blij Want onze zoon is geboren En dat mag iedereen horen.

Wij helpen je graag met my first year fotolijst bedenken van een mooi geboortegedichtje of tekstje voor op het geboortekaartje van je zoontje. Op deze pagina vindt je meer dan voldoende voorbeelden van leuke geboorteteksten en gedichtjes die speciaal zijn geschreven voor een zoon.

Lieve groetjes van Bert en Els. Iedereen moet het grote nieuws horen Op 9 maart is onze zoon geboren U moet zelf maar even komen kijken Op wie u hem vindt lijken Een prachtkereltje is geboren.

Blijde verwachting

Over ons Contact. Deze voorbeeldteksten kun je ter inspiratie voor het bedenken van een eigen tekst gebruiken, of direct op het geboortekaartje van jouw stoere mannetje plaatsen.

Zolang de post blijft bezorgen, blijven wij je bestellingen verzenden.

Neem bij vragen gerust contact met ons op. Deze voorbeeldteksten kun je ter inspiratie voor het bedenken van een eigen tekst gebruiken, of direct op het geboortekaartje van jouw stoere mannetje plaatsen. Bestel je je felicitatiekaartje via Kaartje2go.

  • Neil 21.10.2020 07:16

    Negen maanden lang mag ik jou bij mij dragen zonder dat ik je kan zien of even aan je vragen ben je een jongen of een meisje ben je groot of ben je klein is het niet wat smal daarbinnen of zeg je nee hoor ik heb het fijn ik zou nog veel meer willen vragen maar ik moet wachten tot jij besluit nu is het mooi genoeg geweest vandaag kom ik eruit.