Inkomende mail ziggo verdwijnt

  • Abonneren
  • Aandeel

Mochten er nog andere klanten zijn die een oplossing hebben, graag. Je moet dan wel IMAP op alle devices instellen.

Afgaande op de informatie die je vermeld hebt zal ik de mogelijke oorzaken hieronder met je delen: 1 De relevante app is zo ingesteld dat e-mails na een x aantal dagen of weken van de server verwijderd kunnen worden Afhankelijk van het type configuratie vaak POP waarmee je jouw account aan de app s hebt toegevoegd, alsmede de eigenschappen en instellingen van de app of software zélf, is het mogelijk dat de e-mails automatisch na een bepaalde tijdsperiode worden verwijderd van de server van je e-mail provider.

Mijn oude laptop draaide ook op windows 10 , die had inderdaad outlook , maar er werd gezegd toen eind dat er een nieuw mail programma zou komen. Privé Deze informatie is alleen zichtbaar voor jou en moderators. Iets wat wanneer je POP3 zou gebruiken mogelijk niet kan omdat de e-mails van de server af zijn.

Op de computer of smartphone staat dat ergens in de instellingen of eigenschappen van het POP e-mail account. Probeer het nog een keer over een paar minuten. Beste abbs, gedaan wat je adviseerde.

Inloggen Nog geen account. Op de andere computer, nummer 1 zal ik maar zeggen. Laat hier onder een bericht achter. Michael Ziggo. Gebruikersnaam of e-mail. Deel: E-mail Deel koppeling.

Doe je nog zo je best om dingen uit te sluiten en dan krijg je dit. Aanmelden Registreren. Inkomende e-mail: imap.

Vrageninfo

Daarom mijn nieuwe inleiding, nieuwe topic. Dus stel dat je je e-mails in de Windows Mail app gaat bekijken en vervolgens ga je je e-mails op een mobieltje bekijken, dan kan dat. En die werkt ook via de kpn webmail.!!

Hierdoor is het op andere apparaten niet meer te bekijken. Dan heb je alles op een rij en van ieder account zie je wat ontvangen is en verzonden is door de verschillende accounts. Vervolgens volg je de stappen zoals aangegeven op:  Voeg een account toe in de Windows mail app. Dit bestand kan niet worden gedownload Sorry, onze virusscanner heeft bepaald dat dit bestand niet veilig is om te downloaden.

Gaarne een oplossing van u, want ik weet het nu echt niet meer. Gebruikersnaam of e-mail. Hier is nu sprake van een misverstand. Inloggen Nog geen account. Hallo, Ik heb het zelfde probleem als hier boven beschreven.

Paul Ziggo!

Registreren

De optie 2 weken staat daar dus niet tussen, dus het verwijderen op de server van Ziggo gebeurt moet echt door een ander apparaat gebeuren. Vervelend om te lezen dat je mails zijn verdwenen. Dan over spamblockers.

Is je opslag niet vol op "mijn ziggo". Verstuur Terug naar overzicht. Gebruik een tijdje uitsluitend Ziggo WebMail op al je apparaten, waarop je je Ziggo Mail wilt gebruiken.

Aanmelden Registreren. Op deze pagina vind je de Ziggo mail instellingen inkomende mail ziggo verdwijnt Outlook.

Vraag en antwoord

Het protocol is POP. Probleem   Controle op spyware etc Nieuwste: Aarie25 Gisteren om Dit topic is gesloten. Weet je, Ziggo past niet zomaar iets aan bij je instellingen.

Met imap trouwens.

Dat lijkt me een instelling op de IPAD, of de mail wel of niet nog op de server staat kun je controleren als je via webmail inlogt op de ziggo mailserver. De laatste 4 maanden zijn dus weg. Dit topic is gesloten. Ik ga op alle apparaten Webmail gebruiken. Tegenwoordig wordt het IMAP protocol inkomende mail ziggo verdwijnt. Heb je al een account.

Outlook stappenplan voor Ziggo mail

Welk e-mail programma gebruik je verder op je pc of werk je alleen via "mijn ziggo"? Bestand scannen voor virussen Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden. Ik hoop dat dat je een beetje helpt gr.

Lycke Ziggo. Vraag en antwoord. Vaag, vaag.