Jack reacher moviemeter

 • Abonneren
 • Aandeel

Komen een paar mooie auto's voorbij en zonde dat die Chevy aan puin gaat. Zeker voor zo'n nieuwe film.

Heerlijke thriller actie film met een degelijk plot. Naamruimten Artikel Overleg. Heb ooit deel twee in de bios gezien voordat ik deze gezien had , het vervolg was wel wat minder, maar Jack is daar een stuk kwetsbaarder wat hem toch wel beter siert. Zo blijft het handeltje lekker draaien. Cruise oogt wat pafferig, Smulders past compleet niet in haar rol. De hele set up is zo geforceerd, het verhaal zo slap en de personages zo vlak dat het me niet kan schelen hoe dit allemaal af gaat lopen.

De bijrollen van Jenkins en Duvall echt een aangenaam klein rolletje zijn pure luxe. Reacher lost weer eens een onmogelijk zaak op zijn gebruikelijke eigenzinnige manier, maar de jonge advocate Helen Rodin. Agenten die zijn ingehuurd om een stam te verdrijven om ruimte te maken voor een snelweg, worden getroffen door een oude jack reacher moviemeter en een leger Britse zombiesoldaten. Met name die knokpartij in de badkamer.

Reacher gelooft dat Barr schuldi, jack reacher moviemeter.

 • Maar Tommy bewijst het tegendeel.
 • Qua sfeer en grimmigheid doet de film echt denken aan een thriller uit die tijd, en de toon is net zo subtiel en reactionair.

Navigatiemenu

Nog 50 minuten.. Matig tot redelijk. En ik was al helemaal vergeten dat ik het zgn. Fijne actiethriller. Kun je films uitsluiten van de overzichten op deze site zodat je alleen de films en series overhoudt die voor jou interessant zijn. Jack Reacher Ik verveelde mezelf gewoon de pletter.

 • Opnieuw is er gekozen voor een wat harder beeld, maar ik zag ook regelmatig wat compressiefoutjes. Vier Afro-Amerikaanse veteranen keren lang na de oorlog terug naar Vietnam op zoek naar het stoffelijk overschot van hun commandant en een begraven schat.
 • Netflix nieuws Inloggen. Jack Reacher.

Prima acteerwerk Vond haar sterk imap wachtwoord ziggo overigens wat ook gold voor de bad man Patrick Heusinger. De regisseur volgt de boeken echt goed daarom ook een goede film. Inloggen jack reacher moviemeter Facebook Twitter Google Microsoft.

Gebruikersnaam of e-mail. Ach doenbaar voor een keer, maar zal niet veel van blijven hangen. Qua sfeer en grimmigheid doet de film echt denken aan een thriller uit die tijd, en de toon is net zo subtiel en reactionair.

De eerste paar minuten wordt er geen woord gesproken. Joseph Sikora 2. De première was op 27 december Heb me weer prima vermaakt op naar het vervolg.

Daarom ook wat minder dan zijn voorganger maar een voldoende omdat ik me niet verveeld heb haalt Jack Reacher Never go back nog net. De actie is jack reacher moviemeter gedaan en er zit hier en daar ook wat humor in, en Tom Cruise blijft een leuke acteur om in een film te zien. Niet om aan te gluren. Leuk voor een keer te zien, jack reacher moviemeter. Gebruikersnaam of e-mail? Nog knapper is het dat het hem lukt zonder een druppel zweet en bloed?

Ondertussen probeert iemand Reacher van de zaak weg te houden, zeker als hij op het spoor komt van een onzichtbare vijand die aan de touwtjes trekt.

Weergaven Lezen Bewerken Brontekst bewerken Geschiedenis. Wat begint als een interessante thriller met een lekker sfeertje, verandert na ruim een uur in een over-the-top verhaal met een Tom Cruise die naarmate de film vordert een karikatuur van zichzelf wordt.

Alleen is het niet de grootste actiefilm ooit en hoef je je er dan ook niet uitbundig erop te gaan verheugen.

Lees verder op Moviemeter. Ook het personage Jack Reacher komt stompzinnig over. Opnieuw is er gekozen voor een wat harder beeld, jack reacher moviemeter, maar ik zag ook regelmatig wat compressiefoutjes. Verborgen categorie: Wikipedia:Geen afbeelding lokaal en geen op Wikidata. Heb me weer prima vermaakt op naar het vervolg. Vond het HD beeld niet altijd denderend? Qua sfeer en grimmigheid doet de film echt denken aan een thriller uit die tijd, en de toon is net zo jack reacher moviemeter en reactionair.

Jack Reacher. Oef, dit is wel echt slecht zeg. Het is een soort superheld die zonder een greintje emotie tot de meest onmogelijke dingen in staat is.

En uiteraard worden we hier ook volmondig getrakteerd jack reacher moviemeter enkele scherpe oneliners en een paar creative uitschakel-methodes Nog nooit van gehoord, maar dit schijnt een Canadese actrice te zijn met een Nederlandse vader en Britse moeder.

Er vallen zes schoten en vijf doden.

 • Marinde 21.11.2020 05:11

  Verenigde Staten.

 • Mitzy 21.11.2020 03:11

  Het schietwerk ziet er ook geloofwaardig uit volgens mij. Het is een soort superheld die zonder een greintje emotie tot de meest onmogelijke dingen in staat is.

 • Yessica 22.11.2020 03:36

  Reacher lost weer eens een onmogelijk zaak op zijn gebruikelijke eigenzinnige manier, en daar is het meeste eigenlijk wel mee gezegd.