Kan ik air miles inleveren bij praxis

  • Abonneren
  • Aandeel

Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. In de Air Miles shop een overzicht van alle aanbiedingen.

Anno telt Nederland meer dan 4 miljoen actieve Air Miles spaarders. In Nederland spaar je voor onder andere producten, reizen en dagattracties. Naamruimten Artikel Overleg. Sinds bestaat het Air Miles spaarprogramma in Nederland. Ook bij de spaarpartners Albert Heijn en Etos kunnen Air Miles ingewisseld worden voor actiekorting op bepaalde producten.

Lees dan ook: Etos Extra sparen voor korting en gratis producten.

En het spaarprogramma bestaat nog steeds? Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Meer weten of de eigen Praxis Plus klantenkaart. De acties kun je onder andere vinden in de Etos folder of in de Etos Extra app. Het aantal spaarders in het programma groeit nog steeds.

Koppel ook je Etos Extra klantenkaart zodat je ook hier minder spaarkaarten mee hoeft te nemen voor Etos Air Miles. Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Deze pagina citeren Wikidata-item.

Je kan geen Air Miles op bol.com inwisselen

Een aantal van de oorspronkelijke deelnemende bedrijven heeft inmiddels plaatsgemaakt voor een nieuwe lichting deelnemers. Online en met winkels is Praxis de enige bouwmarkt waar je Air Miles kunt sparen én inwisselen.

Wist je dat je je Air Miles kaart digitaal kunt gebruiken? Op Baseline-artikelen, Praxis cadeaukaarten, vaste lage prijs artikelen, online outlet artikelen, boeken, tijdschriften, diensten, borg- en aanbetalingen. Bij Etos zijn er regelmatig acties waarmee je kunt inwisselen.

Er zijn regelmatig acties bij Albert Heijn waarbij je Airmiles kunt inwisselen. Sla je kaartnummer op in de Air Miles app; zo heb je altijd je kaart op zak en kun je makkelijk en snel je saldo checken!

  • Heb je vragen over het coronavirus?
  • Praxis is de enige bouwmarkt waar je Air Miles kunt sparen.

Oorspronkelijk komt het uit Engeland en het was in de beginjaren met name gericht op het sparen voor korting op vliegtickets. Je kunt zowel in de winkel als op praxis? Zo hoef je dus niet meerdere klantenkaarten mee te nemen en zit alles in n app, kan ik air miles inleveren bij praxis. Wil je meer weten over Etos Extra.

Spaarders kunnen al hun gespaarde Air Miles direct aan een goed doel geven of ervoor kiezen een zelfgekozen aantal Air Miles te schenken.

Air Miles Deals - geldig van 26 oktober t/m 1 november

Hierbij koppel je de Air Miles kaarten aan elkaar en spaar je een gezamenlijk saldo. Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Deze pagina citeren Wikidata-item. Bij aankoop toont de klant zijn Air Miles kaart of digitale Air Miles kaart in de app.

Sla je kaartnummer op in de Air Miles app; zo heb je altijd je kaart op zak en kun je makkelijk en snel je saldo checken!

Air Miles vindt haar oorsprong in het Verenigd Koninkrijk en is in meerdere landen actief? Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie? Bij Praxis spaar je Airmiles bij besteding van iedere 2 euro. Log in om je persoonlijke gegevens te bekijken. Ook kun je kiezen om je CO2 uitstoot van je auto te compenseren.

Iedere € 2,- aan producten = 1 Air Mile

Via het 'Mijn Air Miles' account op airmiles. Gebruikersportaal Snelcursus Hulp en contact Donaties. Online en met winkels is Praxis de enige bouwmarkt waar je Air Miles kunt sparen én inwisselen.

In de app of in de Praxis Folder kun je regelmatig aanbiedingen vinden. Oorspronkelijk komt het uit Engeland en het was in de beginjaren met name gericht op het sparen voor korting op vliegtickets.

Ook staat er meteen na het openen een barcode die kan ik air miles inleveren bij praxis kunt laten scannen bij het afrekenen. Gespaarde Air Miles moeten binnen stopweek pil wanneer menstruatie jaar ingewisseld worden.

Gebruikersportaal Snelcursus Hulp en contact Donaties. Hoe lang spaar jij al mee en ga jij Air Miles inwisselen? Je bent uitgelogd Wist je dat je je Air Miles kaart digitaal kunt gebruiken?

Je hoeft dan dus niet de plastic kaart mee te nemen.

Gepubliceerde antwoorden

Dit is afhankelijk van of er een actieperiode loopt en natuurlijk of je dan ook voldoende puntensaldo hebt. De nadruk ligt sindsdien echter niet alleen op sparen maar ook op inwisselen. De acties kun je onder andere vinden in de Etos folder of in de Etos Extra app.

Log in om je persoonlijke gegevens te bekijken, je Air Miles in te wisselen en je Air Miles kaart te koppelen. Je kunt je AH Bonuskaart ook koppelen. Air Miles werden in Nederland in gentroduceerd.

  • Emircan 09.11.2020 00:06

    Lees dan ook: Etos Extra sparen voor korting en gratis producten. Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie.