Kpn gratis bellen europa

 • Abonneren
 • Aandeel

In het buitenland Internet en bellen. Bescherming Internet Buitenland geldt niet voor bellen en sms'en.

Vrijwel alle providers hebben er echter voor gekozen om ook bellen v. Zoals eerder ook al aangegeven, je belt dus met gratis vanuit Nederland naar andere landen in de EU met "onbeperkt bellen" contracten afgesloten vanaf 26 september Kies voor een Kleinzakelijk Mobiel abonnement met onbeperkt bellen. Dat zit immers al in jouw abonnement. Die wjb en ik je dus ook al uitgebreid geven. Scroll dan even door naar overige tarieven in het overzicht KPN Tarievenoverzicht vanaf 4 februari , op pagina 7 vind je de specificaties over buitenland.

Je maakt automatisch gebruik van internet in het buitenland, mits de instellingen van je toestel goed staan.

Hiervoor geldt een satelliet tarief. Tarieven per land Wat is je bestemming. Wanneer je niet in Nederland bent maar wl binnen de EU, kun je wl onbeperkt bellen naar andere EU-landen. Alle voorwaarden Roam Like Home. Deze minuten kun je gebruiken om naar Kpn gratis bellen europa te bellen.

Ik hoop nog op bericht van KPN en anders ga ik er maar vanuit dat ik het hiermee moet doen.

Kies voor:. Bel- en sms-verkeer wordt in het buitenland soms trager verwerkt. Het is verstandig om een voordeelbundel te activeren.
 • Mijn dank is bij voorbaat groot!
 • Internetten, bellen en sms'en in het buitenland Gebruik je abonnement op reis, zoals je thuis gewend bent. Telefonisch bestellen?

Vast bellen bij KPN Thuis

Dan belt u zonder extra kosten! Als je deze limiet hebt bereikt, kun je niet meer mobiel internetten in het buitenland, tenzij je daar expliciet toestemming voor geeft via een sms met de tekst JA naar Dataverbruik beperken Android. Daarnaast dienen ook uw medewerkers die gebruikmaken van de dienst een duurzame band met Nederland te hebben, bijvoorbeeld blijkende uit de verhouding tussen het aantal werkzame personen binnen uw onderneming in Nederland, het aantal actieve SIM-kaarten en de eigen duurzame band van deze werknemers met Nederland.

Bel De verbinding naar jouw telefoon en weer terug naar de voicemail-computer in Nederland [Fig.

Dat staat mijns inziens toch vrij duidelijk in die twee screenshots. Bijvoorbeeld je belt een vriend die op de camping in Frankrijk staat. De EU regulering geldt niet op zee of in de plattegrond tekening maken woning, beluisteren is niet gratis Als iemand in Nederland een bericht inspreekt op jouw voicemailbox dan betaalt deze beller de kosten tot aan de grens, bijvoorbeeld op de veerboot.

Open de MijnKPN app. Meer informatie, kpn gratis bellen europa.

Voorwaarden

Bijvoorbeeld je belt vanuit Nederland alvast de camping in Frankrijk dat je onderweg bent. In de onderstaande landen is uw KleinZakelijk Mobiel abonnement te gebruiken, zoals u dat in Nederland gewend bent. Oftewel: wil je onbeperkt bellen naar het buitenland? Verstuur Terug naar overzicht.

Dan verschillen de kosten per abonnement en wanneer je dit hebt afgesloten. Bel- en sms-verkeer wordt in het buitenland kpn gratis bellen europa trager verwerkt. Lees hieronder meer over het Premium Plus abonnement.

Je kunt extra bundels kopen zodat je tegen dezelfde snelheid verder kunt internetten. Alle sim only verwijderen.

Onbeperkt bellen bij een mobiel abonnement

Uiteraard kan je via internet en via de website zelf nog wel eens info vinden die niet meer helemaal klopt. Internetten, bellen en sms'en in het buitenland Gebruik je abonnement op reis, zoals je thuis gewend bent. En wanneer heb je een Extra Bundel nodig?

Dan bel je gewoon uit je abonnement naar ieder ander nummer in de EU. Dan betaalt u het Nederlandse buiten de bundel tarief. Dan zit je goed bij KPN. Actueel Nieuws Nieuwsbrieven. Aangezien af een toe een telefoontje pleeg naar EU-landen, wil ik het zeker weten. Neem het dan maar aan op de bruine ogen van wjb en van mij: Het is zoals we hebben uitgelegd. Overstappen Overstap informatie Contractwekker. Inloggen in MijnKPN 4. n voor contracten afgesloten na 3 februari Powered by inSided, kpn gratis bellen europa.

Mobiel Internet informatie

Dan belt u zonder extra kosten! Probeer het nog een keer over een paar minuten. Vaste telefonie Vaste tarieven vergelijken Nummerbehoud vaste telefonie.

Ik zit met dezelfde vraag! Daar zou ik uit moeten kunnen concluderen dat ik dus ook onbeperkt kan bellen vanuit NL naar EU-landen. Tarieven per land Wat is je bestemming.

 • Ilham 07.03.2021 08:56

  Je hebt bij Lebara wél te maken met een fair use policy.

 • Necip 11.03.2021 06:06

  Check bij twijfel altijd bij je provider. Tarieven per land Wat is je bestemming?

 • Lenna 10.03.2021 16:55

  Ga je op reis buiten de EU? Alle telefoons verwijderen.