Macbook pro aansluiten op samsung tv

  • Abonneren
  • Aandeel

Methode 2 van In andere gevallen moet je eerst wat instellingen aanpassen.

Normaal gesproken hoef je niets extra in te stellen. Verder denk ik dat er nog steeds sprake is van verkeerde benamingen. Deze dus? Daar draai ik op Lion Een hdmi kabel gebruik je om de adapter weer met de tv te verbinden. Ik gebruik de vierde poort, met een mini display-port adapter en een gewone HDMI snoer rechtstreeks in de tv.

Deze adapter sluit je via de usb-c ingang aan op je MacBook. Daarnaast hebben de meeste MacBooks tegenwoordig een extra adapter nodig. Misstarretje topic starter 18 MacBook aansluiten op TV lukt niet reactie 13 geplaatst: 19 oktober - Maakt niet uit hoor, morgen weer een dag.

MacBook aansluiten op TV lukt niet reactie 12 geplaatst: 18 een narcist negeren - Ik heb inmiddels alle HDMI poorten geprobeerd zonder resultaat. Is dat wel de goede, macbook pro aansluiten op samsung tv.

Bij mij was dit ook het geval, je kunt dit doen door naar volume te gaan op je macbook en hierbij de tv aan te vinken. Misstarretje: Ja, jouw Macje heeft een Thunderbolt aansluiting. In andere gevallen moet je eerst wat instellingen aanpassen.
  • Hier kun je de manier waarop de vensters geordend zijn aanpassen. Een hdmi kabel gebruik je om de adapter weer met de tv te verbinden.
  • Heb ik geprobeerd, helaas geen beeld.

Een televisie aansluiten op je MacBook

Bij mij hapert het tv beeld als ik mijn MacBook draadloos via Apple-tv verbind. Het beeld verschijnt onmiddellijk op het tv-scherm en werkt perfect. De poort van je televisie is als het goed is blauw van kleur.

Meer ideeën Ons team van deskundigen loopt het werk van de redactie na om te zorgen dat artikelen die op wikiHow te lezen zijn aan alle kwaliteitseisen voldoen. Over ons Categorieën.

  • In andere posts heb ik gelezen dat je in ieder geval iets moet aanklikken bij de Beeldschermen optie op de Macbook, maar mijn opties zijn nogal beperkt vergeleken met die van anderen.
  • Meestal is dit een VGA kabel.

Franais: connecter un Macbook Pro une tlvision. Als je de poort niet kunt vinden kun je even in de gebruiksaanwijzing kijken. Dit is niet nodig in het geval van een HDMI-verbinding. Was dit artikel nuttig. Pas de schermresolutie aan indien nodig.

Een hdmi kabel gebruik je om de adapter weer met de tv te verbinden. Dat gaat misschien niet meer voor vanavond worden Pagina: [ 1 ] 2 Volgende    Omhoog. Selecteer het scherm waarvan je de resolutie wilt aanpassen.

Macbook pro aansluiten op samsung tv aansluiten op TV lukt niet reactie 13 geplaatst: 19 oktober - Dat is vooral het geval bij oudere tv's. MacBook aansluiten op TV lukt niet reactie 20 geplaatst: 19 oktober - Is een gewone minidvi-hdmi adapter dan wel de juiste. Selecteer de juiste input op je tv.

Zorg dat de kabel lang genoeg is om van de adapter in je Mac naar de tv te komen. Zet de resolutie van je laptop niet te hoog voor je televisie.

Draadloos je MacBook verbinden met de tv

Cookies maken wikiHow beter. Nog geen account? Als je een MacBook hebt die nog wel een hdmi ingang heeft heb je alleen een hdmi kabel nodig.

MacBook aansluiten op TV lukt niet reactie 4 geplaatst: 17 oktober - Met de juiste kabels of door gebruik te maken van een Apple TV of Chromecast wordt in no-time het beeld van je MacBook weergeven op de tv. Ja Nee. Dit doe je door de twee snoeren op elkaar aan te sluiten. Door gebruik te maken van een Apple TV of Chromecast heb je meer flexibiliteit want je hoeft niet macbook pro aansluiten op samsung tv s in de buurt van het tv scherm te zitten.

Of maandag natuurlijk. Cookies maken wikiHow beter. Om toch je MacBook op de tv aan te sluiten heb je naast een hdmi marks and spencernl amsterdam een us b-c naar hdmi adapter nodig.

MacOS-gebruikershandleiding

Precies wat ik vroeg. Godfather 3. Misstarretje topic starter Wil je je laptop op je televisie aansluiten om bijvoorbeeld films te kijken of met twee schermen te werken?

Het beeld van je MacBook zal nu automatisch uitbreiden naar het beeldscherm van je televisie. MacBook aansluiten op TV lukt niet reactie 14 geplaatst: 19 oktober - In de meeste gevallen vind je de poorten aan de achterkant van de tv?

  • Jonny 28.02.2021 09:35

    Als je de poort niet kunt vinden kun je even in de gebruiksaanwijzing kijken. Italiano: Collegare un Mac alla Televisione.