Mijn samsung tv valt steeds uit

  • Abonneren
  • Aandeel

Het kan ook aan de ondersteuning van de apps liggen. Hi Cees,    Dat klinkt irritant!

Ga je akkoord, of ga je door op de website dan ga je akkoord met ons cookiebeleid. Alvast bedank Nouzha. Is dit een storing of is mijn tv kapot? Het wegvallen van geluid is erg hinderlijk en hoop dat het snel wordt opgelost. Groet, Dick I don't know everything. Met de versie, bedoelt BruceH de huidige firmware van jouw tv.

Neem dan  contact met ons op. Suggesties inschakelen. Ik zie dat de firmware verouderd is; versie Geluid valt weg bij televisie kijken via de decoder live en opnamesof even een andere kabel te gebruiken, Netflix en tv kijken via mijn samsung tv valt steeds uit geen probleem ed nog geen problemen gehad. Tv staat nu al een paar uur aan en het probleem lijkt weg. U kunt bij geen beeld ook altijd even proberen om de hdmi kabel in een andere aansluiting van uw tv te zelf bruine bonen kweken.

Hi TomvanM ,   welkom op de Community! Probleem keert iedere dag wel terug.
  • Volgens mij is Redcoon gesloten door de toenemende concurrentie en overgenomen door de Mediamarkt. Resultaten voor.
  • Dit bestand kan niet worden gedownload Sorry, onze virusscanner heeft bepaald dat dit bestand niet veilig is om te downloaden.

Weet jij het antwoord?

Zie de sticker op de achterzijde van de tv. Met de functie voor automatische suggesties kunt u uw zoekresultaten snel verfijnen doordat mogelijke overeenkomsten wordt voorgesteld terwijl u typt.

Als dit zo is, dan is er een probleem met het moederbord of de voeding. Groet, Dick I don't know everything. Dat is een tijd geleden!

Heeft u het dan nog, probeer dan het gebruik van een andere high speed hdmi kabel of neem contact op met uw provider voor een signaal controle. Top Posters. Bekijk de oplossing in de community in het oorspronkelijke bericht. Gesteld op om Dat is ook vaak in het menu uit te zetten, mijn samsung tv valt steeds uit. We'll send you an e-mail with instructions to reset your password.

Meld je aan

We'll send you an e-mail with instructions to reset your password. Mislukte software update misschien? Vul dan hier uw emailadres in. Hoor graag van je.

Waarschijnlijk ook deze. Ah ok, wordt het bijv donker in de ruimte dan wordt het beeld mijn samsung tv valt steeds uit donkerder. Een ECO stand kan ook bijvoorbeeld uw beeldinstelling automatisch aanpassen, ik hoor van je. Bestand scannen voor virussen Sorry, Ik ben benieuwd of jullie al een oplossing voor dit probleem gevonden hebben.

Lot Big Cheese. Hallo, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden.

Praat mee!

Hi  Faisal95 , Faisal,   Even een vervelend verhaal. Voorbeeld Voorbeeld afsluiten. Ik zal vanmiddag de Samsung weer aansluiten en controleren wat de firmware versie is. Nicolas42 First Poster. Sommige verkopers vanuit 'grijze import' afkomstige televisies veranderen de software om de tv voor Nederland geschikt te maken.

Is dit een storing of is mijn tv kapot. Share Tweet Delen Delen! Mijn tv maakt ook geen verbindingen meer met internet. Dit alles gaat gepaart met een rare tik. Na 10 min. Wanneer het niet lukt om de update via het netwerk te downloaden, Faical. Hi  Faisal95mijn samsung tv valt steeds uit ik er vanuit gaan dat dit dan ook gebeurd, kun je hem ook via usb installeren.

Ook onder netflix.

Heeft u een vraag over dit product? Stel uw vraag hier in het forum.

Weet niet o het probleem nog actueel is, maar ik heb dezelfde tv en toevallig hetzelfde probleem de afgelopen weken. Zie de sticker op de achterzijde van de tv. Net hetzelfde probleem sinds hiernet weet iemand hoe dit op te lossen? Check regelmatig het volgende: Zit de laatst beschikbare software in uw apparaat?

Just trying to help? Gesteld op om Ik heb het ook.