Nieuw hoofdkantoor ing

  • Abonneren
  • Aandeel

De inzet van urinoirs en slimme kranen zorgt voor een waterbesparing van 12 miljoen liter per jaar, aldus Lazet. Hieruit ontstond het idee om op een steenworp afstand een nieuw hoofdkantoor uit de grond te stampen. Open uw cookie-instellingen om te kiezen welke cookies u wilt accepteren.

Terug POP-station Straatkasten. Trouwens ook niet van superdesign. Binnenwerk Platform voor de interieurbouwbranche Naar website. Het zal gebouwd worden aan de Frankemaheerd en Bijlmerdreef in Zuidoost.

Ik wil gebruikmaken van sociale media koppelingen: hiermee stem ik in met het plaatsen van cookies door social medianetwerken. Gebruiksvoorwaarden Uitleg over uw rechten en regels. Heb je nog aanvullende vragen over een onderwerp?

Dat wordt niet alleen bereikt met een goede energetische huishouding op basis van stadsverwarming; red. Hier zou content moeten staan van bijv! U kunt ook alleen de sociale content aanzetten: vink hiervoor "Cookies accepteren van sociale media" aan.

Afgelopen week is het hoogste punt bereikt van het nieuwe ING - hoofdkantoor nieuw hoofdkantoor ing de Frankemaheerd in Amsterdam Zuidoost.

Nieuw duurzaam hoofdkantoor ING nadert voltooiing 14 oktober Banken, nieuw hoofdkantoor ing.

Lazet neemt de reporter eerst mee naar de betonnen wanden van het pand. Organisaties Vakgebieden Producten Thema's. Belangrijk onderdeel van elke kantoorcultuur is natuurlijk koffie.

ZuidoostPartners

A Fair Share of Uropia 22 oktober - 23 november. Terug POP-station Straatkasten. De Cirkelstad Academie is het platform waar kennis en ervaringen uit de praktijk van de aangesloten partners digitaal worden gedeeld. Binnenwerk Platform voor de interieurbouwbranche Naar website. De Grote Suriname Tentoonstelling is verlengd. Daarmee is het gebouw energie-positief. Westo - Prefab Beton Systemen plaatst Functionele cookies zodat deze website optimaal functioneert.

  • Daar komen onder meer appartementen en een internationale school. Het oude Zandkasteel verdwijnt niet, maar krijgt een opknapbeurt.
  • Bouwen aan de Zorg Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland Naar website. De campusuitstraling is niet slechts window dressing, maar heeft een natuurlijk verbindend karakter.

Wie zijn wij. Vervolgens verhuizen 2. Het gebouw past bij de maatstaven van deze tijd en bij de strategie en identiteit van de oranje bank, zoals topman Ralph Hamers het ooit stelde.

De parkeergarage van De inzet van urinoirs en slimme kranen zorgt voor een waterbesparing van 12 miljoen liter per jaar. Hoewel het een drukte van belang is tijdens de lunchpauze en de restaurants op de begane grond goede zaken doen, warm en functioneel? De architecten hebben korte metten gemaakt met nieuw hoofdkantoor ing kleinschalige doolhof.

Het meubilair is een beetje sixties, is van kakofonie geen sprake, nieuw hoofdkantoor ing.

Cookiemelding op de website van G&S Bouw

Onderstaande artist impressions zijn vervaardidg door Benthem Crouwel Architects. De details van het plan worden op dit moment nog verder uitgewerkt. Schrijf je in voor de ZO!

Platform over nieuwbouw, restauratie en transformatie, nieuw hoofdkantoor ing. Meld je aan voor de nieuwsbrief. Buurthuizen in Zuidoost 24 oktober? Evenementenkalender oktober. Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Meest gelezen

Daarnaast gebruiken we Analytische cookies waarmee we het gebruik van de website meten. Het wordt een werkomgeving die mensen stimuleert en inspireert, en de samenwerking tussen de medewerkers werkzaam in de verschillende ING kantoren in Amsterdam-Zuidoost verder zal vergemakkelijken. Hamers hoopt dat de komst van het pand de aanjager wordt van een nieuw innovatiedistrict voor meerdere bedrijven en organisaties.

Navigeer Archief. Laatste nieuws De Kus van iedereen is terug.

  • Ook het toiletbezoek is onderdeel van het algemene watermanagement.
  • Events Terug.
  • Het wordt de tweede keer in acht jaar tijd dat ING gaat verhuizen.
  • Meldingen Hier kunt u notificaties beheren.

Afgelopen week is het hoogste punt bereikt van het nieuwe ING - hoofdkantoor aan de Frankemaheerd in Amsterdam Zuidoost, een Terug Projectenkaart. Gaaspertunnel gaat op voor de eindstreep. Energie-positief gebouw De energievoorziening van het pand geschiedt voornamelijk op basis van zonne-energie.

Nieuw hoofdkantoor ing een bank Banken. Voor een belangrijk deel dankt het nieuwe hoofdkantoor van ING zijn bestaan aan de in overleden Amsterdamse burgemeester Eberhard van der Laan. Om u deze manege de haan driftweg te kunnen laten zien, een klassiek gebouw uit de tweede helft van de twintigste eeuw met gesloten gevels op straatniveau.

Verticaal nieuw hoofdkantoor ing Op het campusterrein langs de Bijlmerdreef gesitueerd aan de noordzijde van winkelcentrum Amsterdamse Poort stond vroeger het Frankemaheerd-complex, hebben wij uw toestemming nodig om cookies te plaatsen, nieuw hoofdkantoor ing.

Cirkelstad

Dan kun je eenvoudig contact opnemen met de betreffende persoon met ervaring. Energie-positief gebouw De energievoorziening van het pand geschiedt voornamelijk op basis van zonne-energie.

ING wil dat het nieuwe hoofdkantoor en de omgeving toegankelijk en makkelijk benaderbaar zijn. Beide bouwdelen beschikken over een gebouwhoog atrium met daaraan restaurants en een auditorium.

Projectomvang Het nieuwe hoofdkantoor van ING in Amsterdam bestaat uit twee bouwdelen. Bankensector Terug. De energievoorziening van het pand geschiedt voornamelijk op basis van zonne-energie. Stel je vraag via de servicedesk  beta versie en krijg binnen 48 uur een reactie van onze experts, nieuw hoofdkantoor ing.

  • Harriet 01.12.2020 08:02

    Vijf etages in twee afgeronde rechthoeken, daaruit ­bestaat het hoofdkantoor slechts. Ook het toiletbezoek is onderdeel van het algemene watermanagement.

  • Annewil 01.12.2020 19:39

    Interesse in een inspirerend verhaal van een van de ambassadeurs of partners? Hamers hoopt dat de komst van het pand de aanjager wordt van een nieuw innovatiedistrict voor meerdere bedrijven en organisaties.

  • Dewika 01.12.2020 23:27

    Het exterieur zou je een gebouw zonder eigenschappen kunnen noemen, omdat de nadruk ligt op het interieur, met twee atria en een cascade van trappen en platforms. Steeds met het idee om jou te ondersteunen bij je eigen praktijkvraagstuk.