Opel corsa cabrio 2009

  • Abonneren
  • Aandeel

Toen Opel nog onder het bewind van General Motors stond, werd de Corsa geproduceerd om grote Amerikaanse concurrent Ford een stok tussen de wielen te steken. Prachtige nederlandse opel astra twintop! Opel werd in opgericht door Adam Opel.

Aantal deuren: 2 transmissie: 5 versnellingen, handgeschakeld kleur:. Doe het dak open van deze cabriolet en ervaar de zon en de wind tijdens elke rit. Tijdens de crisis van de jaren '20 in de 20e eeuw besloot het Amerikaanse General Motors om Opel te kopen. Vanwege een n AutoOnline Loon op zand Loon op Zand.

Volgens The Telegraph staat Opel op de vierde plaats op vlak van betrouwbaarheid.

Het echte buitengevoel beleeft u alleen maar achter het stuur van een cabriolet. Hierden Eergisteren. Is de Opel Astra een goede auto. Opel Astra Cabrio 1. Cabrio funct.

Bilzen 4 aug. Het zijn grensverleggende auto's die voor rijplezier kunnen zorgen. Prijs Bouwjaar Datum Km stand Afstand.

Categorieën

Een nieuwe of tweedehands Opel op het oog? Delft Gisteren. Oostakker 21 okt. Wilrijk 22 okt. Haaksbergen Gisteren.

  • Michael Wilrijk.
  • Loon op Zand 23 okt. Hierden Eergisteren.

Staphorst Gisteren. Pas in bouwde Opel zijn eerste vierwieler. Bekijk op uw gemak ons aanbod, onder het genot van een kopje koffie. Mulders Culemborg Culemborg. Opel astra 1.

De naam is in gebruik gebleven voor de hogere klasse auto's die het concern tot produceerde. At Rondrijden in een luxe cabrio van Opel De geschiedenis van de Opel cabrio De geschiedenis van de cabrio Opel gaat van start in Opel, van naaimachines tot de Zafira Weinig mensen zullen weten dat deze Duitse autofabrikant, die nu onderdeel uitmaakt van het General Motors-concern, ooit is begonnen als producent van naaimachines.

Op sportief gebied is Opel al jaren een bekende naam. Unieke km stand. Erquelinnes 30 sep. Bieden Gisteren! Staphorst Gisteren.

Nieuw design – vertrouwde functionaliteiten

Het merk biedt bovendien een zeer brede variëteit aan modellen. Cabriolet  snelle levering mogelijk superverzorgde wagen met weinig kilometers! Het mondiale bedrijf is nog steeds eigenaar.

De Opel Astra heeft een efficint brandstofverbruik en biedt heel wat ruimte: ideaal voor gezinnen dus. Van de Astra zijn er tot dusver meer dan 10 miljoen exemplaren verkocht en dat maakt het model de meest begeerde Opel. Opel astra cabrio 1! In de jaren '80 hadden we de Manta, daarna kwamen opel corsa cabrio 2009 Calibra en de Tigra. Lekkerkerk Eergisteren. Wesley Heeren Auto's Rucphen. Hierbij bieden we onze opel astra cabriolet a.

Meer carrosserievormen

Opel werd in opgericht door Adam Opel. Vanaf !! Opel Astra TwinTop 2.

Hoogeveen Gisteren. Aantal deuren: 2 kleur: zwart metallic aandrijving: voorwielaandrijving aantal cil Lange frans Zwijndrecht! Opel astra 1.

  • Rochus 25.11.2020 16:24

    Deze heeft een verlagingskit, een trekhaak.

  • Nanno 30.11.2020 22:23

    Joyce Berchem. John Maasbracht.