Sloep huren loosdrecht

  • Abonneren
  • Aandeel

Het terrein ligt aan de zuidzijde van Op de plek waar vroeger kalveren werden

Restaurant het Drechthuis in Loosdrecht is dé plek als u wilt genieten van lekker eten aan het water. Stap dan in een van onze bootjes en vaar een prachtige tocht! Bezoek Advertentie Zou je nog eens bij ons een boot willen huren? Ik wil jullie ook bedanken namens ons team voor de geweldige organisatie wederom.

Graag tot gauw. Tot maximaal 16 personen All inclusief bootverhuur Eventueel met schipper Leuk voor persooneelsuitjes Bekijk de mogelijkheden. Door één van onze boten te huren in Loosdrecht heb je de mogelijkheid het gebied van de Wijdemeren te verkennen, met de Loosdrechtse Plassen als bekendste.

Heb je nog vragen. Mijndense sluis Wil je een langere tocht maken, sloep huren loosdrecht. Op zoek naar een manier om toch even het huis uit te gaan op een verantwoorde manier. De Strook is een sloep huren loosdrecht schoorwal langs de zuidzijde van de Loosdrechtse Plassen, het is tevens een recreatieterrein.

Wil je een sloep huren in Loosdrecht!

Het enige wat je wel nog moet doen is je gezellige bemanning regelen. Dit is het gemiddelde cijfer uit 37 beoordelingen. Oud-loosdrechtsedijk
  • Bekijk hotspots.
  • Beste Ottenhome, Heel hartelijk dank voor de fantastische middag, was weer geweldig georganiseerd en fantastisch weer.

Een boot huren is bij Ottenhome heel eenvoudig

Ontvang onze aanbiedingen Schrijf je in voor de Sloepdelen nieuwsbrief. Meer info. Bij het huren van een sloep of supboard vragen we  borg. Online reserveren Je reserveert online tegen de scherpste prijs. Bij Jachthaven Kortenhoef huur je een sloep met veel voordelen:.

Aanvragen brochure. Vanaf de parkeerplaats aan de Oud-loosdrechtsedijk loop je direct naar de boot en vaar je direct het water van de Loosdrechtse plassen op. Het varen over de Loosdrechtse plassen sloep huren loosdrecht een unieke belevenis die je niet snel zal vergeten. Bekijk foto's Neem contact op. Duur 2 uur varen 3 uur varen 4 uur varen 5 uur varen 6 uur varen.

Onze tarieven in Loosdrecht

De eilandjes zijn perfect om rondom te zwemmen en bieden de gelegenheid voor een korte stop. Let op: dit is geen kantoor de verhuur is automatisch. Hiermee kun je  fluisterstil door de natuur varen en wellicht belangrijker: kun je aan boord een normaal gesprek voeren, zonder herrie en zonder stank.

Activeer de sloep Activeer je sloep heel eenvoudig met je eigen mobiele telefoon. Particulier sloepabonnement? Een kwartier voor de start van de reservering ontvang je van ons een SMS om de boot te activeren? En dan heb je nog de herfst met sloep huren loosdrecht nevelachtige mystiek en roodbruine bladerpracht.

Ieder jaar lijkt het niet beter te kunnen worden, sloep huren loosdrecht.

Het online reserveringssysteem van Ottenhome

Naast onze bootverhuur in Loosdrecht, kun je bij ons ook een sloep huren in Amsterdam , Utrecht , Haarlem en  Leiden. Beste Ottenhome, Heel hartelijk dank voor de fantastische middag, was weer geweldig georganiseerd en fantastisch weer.

Luxe sloep huren in Loosdrecht! Volg onderstaande stappen en binnen enkele minuten heb je een sloep gereserveerd.

Bekijk foto's Neem contact op. Specifiek voor zeilbotenverhuur : we geven in deze tijd geen tonnetjes mee, dan reserveer je onze Jan van Gent sloep met schipper. Op een zonnige zondag in de zomer betaal je wat meer dan op een mooie maandag in maart. Je laten varen in een sloep met kapitein kan ook, zwemvesten zijn voetballers lang haar kun je van ons lenen en breng als je ze hebt je zeilhandschoenen mee, sloep huren loosdrecht.

Zo kun je op elk moment en op elke dag optimaal genieten van de Loosdrechtse sloep huren loosdrecht. Om je op weg te helpen hebben we hieronder een drietal routes uitgezet! Een sloep kun je bij ons online reserveren!

Openingstijden

Bekijk hotspots. Fluistervaren Varen met de solide elektrische sloep van Greenjoy, in de prachtige Loosdrechtse plassen. Geniet van de omgeving en de vrijheid van het zelfstandig varen. Jachthaven Kortenhoef heeft zes verschillende sloepen ter beschikking om te verhuren.

In een 7. Markus Pos. Sloepgemak Welkom bij Sloepgemak.