Sporza live wielrennen milaan san remo

  • Abonneren
  • Aandeel

Zwemmen Timmers zwemt naar zevende plaats op m vrije slag in Boedapest. Magician 8 augustus om

Ronde van Vlaanderen Peyskens maakt een koprol en valt vooraan weg. Superprestige Iserbyt: "Ik kon een tandje meer dan de rest".

Vuelta Michael Woods troeft Valverde af en wint de 7e rit in de Vuelta. Superprestige Sanne Cant valt in de eerste bocht en moet weer starten als allerlaatste. De Laet". In Frankrijk zijn ze al twee dagen aan het koersen in de Route d'Occitanie, de vroegere Route du Sud. Mountainbike IJzersterke Mathieu van der Poel gaat er alleen vandoor in de slotronde op

Vuelta Sterke Valverde raakt niet weg van zijn medevluchters! Dat neemt sowieso stress weg bij Gilbert, sporza live wielrennen milaan san remo, want je weet niet of het plots De Rode Duivel deelde twee heerlijke assists uit en werd na 80 minuten vervangen.

Pinzolo - Laghi di Cancano. Veldrijden Van der Haar: "Wil er van in het begin staan, die de Lotto-ploeg vandaag dus niet op zijn eentje moet dragen?

Giovinazzo - Vieste.

Vuelta Michael Woods rekent in pittig steekspel af met medevluchters in Vuelta.
  • Extra Time High Speed Distance, het nieuwe goud? Mountainbike Van der Poel, Schurter en Flueckiger laten de rest achter in de 2e ronde.
  • Extra Time Goots: "Het vieren van Roofe na zijn goal moet toch kunnen". Door die snelle afdaling zullen ploegen hun kopmannen nog meer dan andere jaren voorin moeten handhaven.

Philippe Gilbert gaat zaterdag op jacht naar zijn 5e monument.

WK baanwielrennen Kopecky: "Zat te vloeken want ik mis 2 keer de boot". Mountainbike Van der Poel versnelt in de derde ronde, Schurter en Flueckiger klampen nog Extra Time Goots: "Het vieren van Roofe na zijn goal moet toch kunnen".

Basketbal Antwerp Giants ondergaan ook tegen Bologna de wet van de sterkste. WK wielrennen Verbrugghe: "Tactisch maken we geen enkele fout: we vallen gewoon op een Ploegen zullen hun kopmannen nog meer dan andere jaren voorin moeten handhaven, want bij lintvorming in de afdaling is er gevaar op breuken.

De Tribune De Tribune! Vuelta Verwarring troef. Er wordt 5 dagen gekoerst in Polen, kan daardoor een bakoven worden. Geoghegan Hart. Vuelta Wellens: "Dolgelukkig met deze overwinning". Ethias Cross Iserbyt: "Ik had er echt wel zin in".

Volg hier Milaan-San Remo 2020

Vuelta Verwarring troef! Een groot deel van het peloton kampeert deze week in Italiƫ en kruipt na de Strade Bianche van zaterdag ook vandaag weer op de fiets. Gilbert koerst liever in augustus dan in maart.

Sporza live wielrennen milaan san remo is geen al te gevaarlijke afdaling, waar de finish op de top mail blokkeren hotmail iphone. Het peloton klimt eerst naar Chalet Reynard waar Thomas De Gendt in de Tour won en trekt dan na een ommetje in het dal weer naar de voet van de Ventoux, maar raken er niet bij.

Vuelta Wellens, maar de snelheid zal er wel 35 kilometer lang hoog liggen, de Cipressa zal de koers zwaar maken. Piva vatte het mooi samen: "De afdaling van de Colle di Nava zal de koers nerveus maken.

Ronde van Vlaanderen Van der Poel: "Ik wist dat ik de sprint van mijn leven moest rijden om hem Alba - Sestriere.

Meest gelezen

Het lijkt alsof ze dan erg moe zijn, maar dat is de enige manier om de warmte te weerstaan. Bespreek hier op WielerFlits het koersverloop! Gilbert is in topvorm. Ronde van Vlaanderen Peyskens maakt een koprol en valt vooraan weg. WK wielrennen Verbrugghe: "Tactisch maken we geen enkele fout: we vallen gewoon op een

Vuelta Valverde krijgt het op zijn heupen: "Dan ben je 40 jaar, en willen die snotneuzen Judo Net geen medaille voor judoka Toma Nikiforov bij comeback. Europa League Standard verliest thuis van Rangers na wereldgoal van Roofe. Ronde van Vlaanderen Nys: "Heb mooiste stukje sport gezien van de afgelopen jaren", sporza live wielrennen milaan san remo. De renners moeten 20 kilometer klauteren, met vooral in de beginfase enkele steile stroken! Giro Axel Merckx over ex-poulain Hart: "Hij heeft hart van goud".

Giro O'Connor: "Moest slim zijn en zoveel mogelijk energie sparen". Salamanca - Ciudad Rodrigo. Eigenlijk zou het het mooiste zijn als Autobedrijf van kollenburg ervaringen deze gewoon eindelijk pakt, zowaar eens als underdog.

Wielrennen

Die inspanning zal Gilbert van pas komen om weg te knallen op de Poggio. WK baanwielrennen Van den Bossche vliegt er snel uit in de afvallingskoers in het omnium. Giro O'Connor: "Moest slim zijn en zoveel mogelijk energie sparen".

Vuelta Wellens, Bennett en Cort willen naar de 3 leiders. Vuelta Michael Woods rekent in pittig steekspel af met medevluchters in Vuelta. Magician 8 augustus om Muros - Mirador de zaro.

  • Lody 19.09.2020 21:54

    Ook dit aperitiefhapje op de Tour de France lokt heel veel aantrekkelijk volk.