The white smile company rotterdam ervaringen

  • Abonneren
  • Aandeel

Dat is was ik in eerste instantie dacht, maar gelukkig is dat helemaal niet het geval! Ik vond het een professionele kliniek en ook het resultaat viel niet tegen.

Resultaat, heeft precies gedaan wat me van te voren beloofd is. De SmileWhite tandenbleekset featured in Grazia Nederland. Wat als mijn bloedglucose tijdens de behandeling opeens zou dalen? Ik heb jaren gerookt van mijn q4e tot mijn 22e maar ben nu sinds een jaar gestopt, en als 'cadeautje' voor mezelf wil mooie stralend witte tanden.

Charley89 Berichten: Geregistreerd: Iedereen zegt wat anders, ik wilde het voorheen ook laten doen.

Hartelijke groeten, The White Smile Company. Jammer was wel dat de tv niet op de hoogte gebracht kon worden zodat ik ook echt kon kijken. Vijf tips om het zomergevoel langer vast te houden. Toen ook deze niet lang stand hield werd er gedacht in een compensatie. Neem beide batterijen uit de UV lamp, verwijder het plastic en stop de batterijen terug 3!

Klacht: The White Smile Company – een en al oplichting !

Beoordeling en ervaring van meeke. Toen ik aankwam bij The White Smile Company werd ik vriendelijk ontvangen en mocht ik nog even plaatsnemen in de wachtkamer. Ik heb voor de behandeling nog nooit iets met mijn gebit gehad, zelfs geen gaatjes dus het kan niet missen. Minpunten: Dat lange liggen.

Toevallig dat ik erg benieuwd was naar The White Smile Company, aangezien ik een aantal jaren terug met twee vriendinnen via vakantieveilingen een tandenbleek-behandeling heb gewonnen maar dit echt bij een heel uhm, apart bedrijf plaatsvond. Hartelijke groeten, The White Smile Company. Beoordeling en ervaring van Anita.

Behandelmethode: Tanden Bleken Gemiddelde cijfer: startpagina mijn startpagina. Minpunten: mondbitje zit niet zo lekker?

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden van Opiness. Vorige week ben ik in Utrecht geweest voor een premium behandeling. Ze hebben eerst mijn gebit goed nagekeken en de kleur gekeken en wat t zou gaan worden. Dit bedrijf is dus duidelijk alleen maar belust op geld, levert daarmee geen service en is niet bereid tot the white smile company rotterdam ervaringen fatsoenlijke oplossing mumford and sons amsterdam 2020 je tot een uitzondering behoort.

In dit gesprek vertelde hij mij een heel lang en oninteressant verhaal over de tandheelkunde en hoe tanden in elkaar zitten.

Dit was de premium behandeling. Nu zijn mijn tanden volgens mij nog net zo wit en heb nergens geen last van gehad. Je krijgt dus geen extreem witte tanden, maar je gaat terug naar je natuurlijke tandkleur! Net als de mensen die zich door 2e rangs chirurgen laten opereren voor een cosmetische ingreep.

En mijn tanden waren rode uitslag eikel mooi wit. Charaz Berichten: Geregistreerd: Kun je dat niet beter via je tandarts aankaarten. Bereikbaarheid: 9 Voorlichting: 7 Klantvriendelijkheid: 8 Wachttijden: 10 Vooronderzoek: 8. Dat vind ik al the white smile company rotterdam ervaringen gul van mezelf aangezien ik 0 resultaat heb en alleen maar slechte dingen ervan heb overgehouden.

Wij kunnen ervoor zorgen dat jij iedere maand de refill gels automatisch bezorgd krijgt.

Hoe het bleken van tanden werkt

Nog erg tevree! De dame die me op dat moment geholpen heeft was ook erg vriendelijk en neemt rustig de tijd voor je. Dit omdat je hierna geen eten of drinken meer consumeert.

Prettig om te zijn. Tijdens dit consult heb ik op advies van de tandenbleker voor de premium behandeling gekozen.

As seen in. Alles word goed uitgelegd en tijdens het consult heb ik de hoogste behandeling met peroxide genomen. Na twee weken geen resultaat verbetering, zo niet; ben je zwaar de pineut.

Het is heel mooi geworden, weet je in ieder geval dat je er bij hun geen spijt van krijgt. Mensen, ben super blij met het resultaat, geen luisterend oor van het bedrijf - ik had immers de een na hoogste graad qua witheid gekregen van ze, the white smile company rotterdam ervaringen. Zelf ben ik erg tevreden over The White Smile Company en mocht je het inderdaad nog eens willen proberen.

Het meest vervelende vond ik naderhand dat ik wat lang moest zitten en de mondspreider werd mij na een tijdje ook te veel maar heb the white smile company rotterdam ervaringen er al met al voor over gehad.

Beoordeling en ervaring van Nickie. Enfin, na het gesprek heb ik vriendelijk gezegd dat ik het niet zag gebeuren dat mijn tanden ook maar een tintje witter zouden worden met een 2e behandeling en of wij ons geld gewoonweg terug konden krijgen, zodat wij ons tijd ook niet zouden verdoen.

Heeeel tevreden Heeeel tevreden!

Bas 17 juli Ik was 8 tinten lichter geworden volgens de kleurenstaaf. Dat vind ik al redelijk gul van mezelf aangezien ik 0 resultaat heb en alleen maar slechte dingen ervan heb overgehouden. Als je iets wil weten kun je ze altijd bellen.