Treinkaartje kopen actie van de dag

  • Abonneren
  • Aandeel

Met deze Meereisretour, die onderdeel was van de Treinpakkers, kon je voordelig met iemand meereizen die is bezit was van een geldig vervoersbewijs. Met deze Groepsticket is samen reizen in dezelfde trein op hetzelfde traject verplicht.

Die activitatie code toestanden is al een extra gedoe, maar ik heb helemaal geen zin om via allerlei tussen personen als actie vd dag en vakantieveilingen mn privacy gegevens te verstrekken en onveilig online te betalen!

Als ik op het Pak de deal klik op de vakantieveilingen website laadt hij niet. Internationale Treintickets Bestel in oktober internationale treintickets met korting voor de maanden november, december en januari. Verwacht je nog actiekaartjes in dit najaar, of stopt NS hier soms mee? Wij maken alleen een overzicht van de goedkope treinkaartjes.

Een belangrijke voorwaarde was wel dat je ook echt op het hele traject samen reisde. Spoordeelwinkel hanteerde voor deze aanbieding een soort van stapelkorting:. Riekus schreef:. Dat betekend dat mijn weekenden niet altijd in het weekend vallen maar vaak op doordeweekse dagen.

Alle veilingen voor Herfstvakantie.

C Kruithof schreef:. Alle acties voor uitjes. Echt heel goed geregeld allemaal en de tekst en uitleg is over het algemeen ook top!

Naar welke treinkaartjes actie ben jij op zoek?

De QR-code houd je voor de barcodescanner, waarna op de display wordt aangegeven dat je bent ingecheckt. Men kan vragen om het treinkaartje te tonen, bij mij is dat echter niet tot nu toe nooit gebeurd. De treinkaartjes betreffen dagretours, geldig buiten de spits. Internationale trein. Dat is dus omgerekend 10 euro per kaartje. Heb je een leuke actie? Met een e-ticket betaal je dezelfde prijs als met een anonieme ov-chipkaart.

Vervang daarin nsflex door flex en het klopt weer. Michael schreef:. Lees meer. Betalen via PayPal zou perfect uitkomen voor ons. Ik vind dit nog best wel hoge prijzen.

NS Dagkaart actie (september 2020)

Sundus schreef:. Willem schreef:. Wij verkopen geen treinkaartjes.

Treinkaartjes Actievandedag Enkele reis. Meer over: Goedkoop-treinkaartje. Ik weet het niet zeker, een enkeltje, maar naar ik begrepen heb kun je de Kruidvat kaartjes bij verzilveren upgraden naar 1e klas. Peter Wilson schreef:! Dat is anders dan deze opsomming van Treinreiziger vermeldt.

Actuele goedkope treinkaartjes

Volg een handmatig toegevoegde link. Noke schreef:. Als je op de heenweg een lange reis eerst maakt met NS, en daarna korte vervolgreis met Arriva heb je dankzij het NS-deel toch lange afstands korting.

Alle veilingen voor Dagje weg. Ik mis deze op jullie site. Ideaal wanneer je wilt overnachten en dus niet op dezelfde dag terug wil reizen? Het gaat om een dagretour aangetekende brief versturen naar belgie tussen lees meer ….

P schreef:? Inderdaad hetkanveelsimpeler het kan vast nog veel moeilijker de ns gooit de app er ook zo van af, treinkaartje kopen actie van de dag. Arjan Krabbenbos schreef:. Wij maken gebruik van cookies en vergelijkbare technieken. Sjaak schreef:. Kijk op: Trein kortingsacties.

Groepstickets: € 5,21

Hoezo hebben ze nog niet genoeg geld verloren bij idiote investeringen in Engeland en Duitsland en met een hogesnelheidstrein debacle! Kennelijk heeft NS commerciele belangen in dergelijke internetbprijsstunters. Ja hoor.

Bij wegwerpkaartjes en ov-chipkaart is inchecken voor 16u voldoende.

Voordelig dagretourtje: Keuze uit n van de geselecteerde steden. Looptijd verkoopperiode: 2 x een goedkoop treinkaartje enkele reis met bestemming naar keuze! Bekijk de volgende 2 links voor de laatste trein acties. Goedkope treinkaartjes enkel reis.

  • Rania 29.11.2020 18:40

    Ik ga uit dat we die in weer een keer of 5 krijgen.

  • Najat 22.11.2020 15:17

    De NS is er toch eerder van teruggekomen?