Vampire diaries jeremy and bonnie

 • Abonneren
 • Aandeel

In de seizoensfinale verbindt Kai echter Bonnie's leven met dat van Elena, waardoor ze in een magische slaap slaapt tot Bonnie sterft. Ze komt terug met een weerwolf, de oom van Tyler, Mason Lockwood, om de maansteen te bemachtigen.

Na Nadia's dood wordt Katherine doodgestoken door Stefan. Wanneer Katherine terugkeert, wordt ontdekt dat ze altijd verliefd is geweest op Stefan en niet op Damon; Stefan is echter verliefd op Elena en niet geïnteresseerd in Katherine. Damon geeft Stefan de opdracht om meer te weten te komen over Connor, een vampierjager, terwijl Damon met Elena naar de universiteit gaat om haar te leren jagen en herinneringen van haar slachtoffers te wissen. Maar eerst wil hij weten waarom ze plots weg wilde uit het bos en Elena moet toegeven dat ze om Damon geeft en dat ze niet wilde dat hij gewond zou raken.

Zij was niet meer verliefd op hem en zei dat ze wat tijd nodig had. Bonnie gebruikt Elena's bloed om Stefan weer menselijk te maken. Tyler ondergaat zijn tweede transformatie.

Ondertussen onthult Stefan een verrassende aanwijzing over het verleden. Flashbacks naar onthullen Katherine's ontmoeting met Elijah en Klaus. Stefan en Elena voelen zich meteen tot elkaar aangetrokken.

Ze begint later een relatie met Alaric. Ze gebruikt een vampier, om te ontsnappen en om vampier Roos in de val te lokken zodat zij niet langer de persoon is die de vloek kan verbreken, vampire diaries jeremy and bonnie, Penny Ares. Lily wordt achtervolgd door pijnlijke gebeurtenissen uit de 19e eeuw.

Het is 4 maanden later. Ze komt terug met een weerwolf, de oom van Tyler, Mason Lockwood, om de maansteen te bemachtigen.
 • Ze verliest het vertrouwen in Damon, deels omdat hij haar vriend Aaron heeft vermoord, dus breken ze uit, maar komen ze al snel weer bij elkaar.
 • In de première van seizoen drie slapen Caroline en Tyler samen. Ze werd door de politie als dood beschouwd en Alaric dacht dat ze door Damon was vermoord nadat hij ze samen had gezien.

~ Leukste fan blog van The Vampire Diaries

De twee beginnen een soort relatie voordat Katherine's lichaam haar in de steek laat. De belangrijkste punten van de show zijn een liefdesdriehoek - met Elena Gilbert, een dubbelganger en latere vampier, en vampierbroers Damon en Stefan Salvatore - en de bovennatuurlijke geschiedenis van de stad, waarbij Elena's vrienden en familieleden betrokken zijn.

Stefan is daarom niet thuis en Damon zorgt voor Elena. Alaric moet snel handelen in het mortuarium. Diep geschokt door de dood van haar ouders toont jarige Elena belangstelling in de knappe, nieuwe student Stefan, die een donker geheim verbergt. Plots verschijnt Kai Parker die uit de hel is kunnen ontsnappen.

 • Hij is anders dan zijn broer Stefan omdat hij leeft van mensenbloed en Stefan van dierenbloed.
 • In seizoen vijf begint Elena op Whitmore College na een zomer bij Damon te hebben doorgebracht. Hij gebruikt zijn paranormale krachten om zijn uiterlijk te veranderen, zodat niemand zeker weet hoe hij eruitziet.

Hij heeft voor een korte tijd een vampire diaries jeremy and bonnie gehad met een vampier meisje genaamd Anna. Stefan en Bonnie proberen Jonas en Luka ervan te overtuigen dat ze samen moeten werken, maar Jonas' wantrouwen leidt tot een gewelddadige confrontatie.

Michael Suby. Netflix en andere partijen gebruiken cookies waarom. Jaren later wordt Stefan herenigd met Damon.

The Vampire Diaries

De Salvatore familie hadden ontdekt dat er vampieren in hun stad waren Damon en Stefan hadden er niets mee te maken. Stefan en Elena dromen over een vreemde alternatieve versie van het leven dat ze samen hadden kunnen hebben.

Later wordt echter onthuld dat Bonnie alleen deed alsof ze het wanhoopte. Wanneer ze ontdekt dat een vampierjager genaamd Mikael de sleutel is tot het doden van Klaus, vindt ze hem en maakt hem wakker, maar duikt weer onder wanneer zij en Stefan het plan om Damons leven te redden verpesten, alsof Klaus is geschaad, zijn hybriden zouden Damon en Toen Katherine erachter kwam, rende ze naar Stefan en haalde hem over om haar te helpen Damon te redden.

Tyler laat Carol houten kerstboom aan de muur dat hij een weerwolf is, die door Bonnie in het huis van Gilbert wordt opgesloten. Ze komt vampire diaries jeremy and bonnie dat zij de Petrova dubbelganger i sde originals willen haar namelijk gebruik en om de vloek te verbreken, vampire diaries jeremy and bonnie.

De vriendschap van Caroline en Stefan wordt intussen dieper. Tijdens het plan om de remedie te krijgen, dwingt hij Carol om hem zijn toevlucht te laten zoeken in de Lockwood Mansion, en Carol belooft dat ze ervoor zal zorgen dat Caroline geen pijn doet.

Hij is anders dan zijn broer Stefan omdat hij leeft van mensenbloed en Stefan van dierenbloed.

Afleveringen

Er werd onthuld dat Isobel om Elena geeft en dat ze het apparaat willen gebruiken om alle grafvampiers en de Salvatore-broers te doden om haar te beschermen. Nadat Sybil Damon heeft opgesloten in zijn eigen hoofd, nemen Caroline en Bonnie een kijkje in zijn geest. In de laatste aflevering van seizoen één keert Katherine terug naar Mystic Falls vermomd als Elena, dus kust ze Damon, wordt binnengelaten in het huis van Elena en hakt John Gilberts vingers af om zijn herrezen ring te verwijderen en gaat verder met hem in de maag te steken.

Ze komt terug met een weerwolf, de oom van Tyler, Mason Lockwood, om de maansteen te bemachtigen. The End Of The Affair 3.

Prayer for the Dying 41 m. Hij voltooide de samenvoegingsceremonie met Kai via een maas in de wet omdat hij Liv niet wilde doden, noch wilde hij dat Kai hetzelfde deed met Jo en de leiding van hun coven op zich nam, vampire diaries jeremy and bonnie.

The Murder of One 3? Seizoen 3. Stefan heeft hem overhaalt om het bloed te drinken zodat zij voor altijd samen gingen blijven. Damon en Stefan werken samen om een vijand te doden, maar door Lily moeten ze hun plannen henna tattoo amsterdam. Uit de voice-over van Alaric wordt gesuggereerd dat de donatie het "begin van een ander verhaal" is.

Test it: Wat weet jij van The Vampire Diaries?

Hij heet Connor. Bring It On 42 m. Ze stopt met het bekijken van haar leven in een oppervlakkig en negatief licht, en haar onzekerheden vervagen naarmate de serie vordert.

Ze ontmoet Vampire diaries jeremy and bonnie en de anderen bij school, waar ze aangeeft graag de plek van Caroline op te willen vullen. Een stad met een bovennatuurlijke geschiedenis, sinds de migranten uit New England in de late 19e eeuw zich er hebben gevestigd. Elena blijft echter verliefd op Damon en ze zetten hun relatie voort.

 • Juliano 01.02.2021 18:01

  Later kwam Jeremy tot de conclusie dat het tijd was om verder te gaan met zijn leven en naar Santa Fe, New Mexico te vertrekken.

 • Gerbrig 04.02.2021 22:59

  Matt en Peter kijken later hoe de toren in vlammen uitbarst na de twaalfde ring van de bel. What Lies Beneath 41 m.