Weer kroatie oktober november

  • Abonneren
  • Aandeel

Via onze onderstaande partners vind je de goedkoopste vliegtickets naar Opatija. Er valt in mei op 16 Dagen neerslag met een totaal van 50 mm en het is deze maand 15 Dagen droog in Opatija. Over ons Regels van de UsualWeather.

Op de beginnen juni u kunt verwachten onderste temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de De zeetemperatuur ligt rond de 15°C. Zo ben je goed voorbereid voor je volgende reis of vakantie.

Klimaatinfo van Noord Kroatië Gegevens van: Zagreb. Door het versturen van de gegevens ga je akkoord met ons privacybeleid.

Er valt in totaal mm neerslag op 35 dagen.

Next Post. Bekijk de informatie over inentingen voor Opatija op de site van de GGD. Of ga actief de natuur in in de vele prachtige nationale parken. Er valt in totaal mm neerslag op 38 dagen, weer kroatie oktober november. Oktober December.

Er valt in april op 13 Dagen neerslag met een totaal van 24 mm en het is deze maand 17 Dagen droog in Kroatië. Delnice in oktober.
  • Zwemmen in de herfst Zwemmen in zee hangt een beetje af van de temperaturen die je aangenaam vindt. Het weer in Kroatië kan van jaar tot jaar enigszins variëren, maar deze voorspellingen moeten verrassingen beperken.
  • Biograd na Moru in oktober. Het gemiddelde klimaat van Opatija , de maandtemperatuur of wanneer de meeste regen of sneeuw valt kun je hieronder snel vinden.

Op de beginnen januari u kunt verwachten hoger temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 4. Er valt in totaal mm neerslag op 30 dagen. Er valt in augustus op 10 Dagen neerslag met een totaal van 28 mm en het is deze maand 21 Dagen droog in Kroatië. Toen kwam ik op Kroatië. Warme kleding is opnieuw essentieel om je op je gemak te voelen in Zagreb in oktober. Weer in Kroatië.

  • De zon gaat begin september onder rond half 8 en eind september rond half 7.
  • Er valt in september op 12 Dagen neerslag met een totaal van 81 mm en het is deze maand 18 Dagen droog in Opatija.

De mensen zijn gastvrij en je krijgt veel waar voor je geld. Next Post. De lagergelegen kustgebieden hebben een mediterraan klimaat met milde vrij natte winters en drogere warme zomers. Beste Rianne, bedankt voor je compliment over de site.

Gemiddeld is het weer kroatie oktober november 15C in november in Dalmati en minimaal rond de 11C. Maar nu ik mijn koffer langzaamaan in begin te pakken vraag ik mij af wat voor kleding ik mee moet nemen.

Ontdek het weer in Kroatië in andere maanden

Er valt in januari op 11 Dagen neerslag met een totaal van 51 mm en het is deze maand 20 Dagen droog in Kroatië. Buzet in oktober. Wanneer was je hier? In Kroatië is het najaar eigenlijk meer een nazomer, met aangename temperaturen en vaak zelfs nog de kans om in september en oktober te kunnen zwemmen in zee.

Klimaatinfo van Noord Kroati Gegevens van: Zagreb. Het gemiddelde klimaat van Opatijade maandtemperatuur of wanneer de meeste regen of sneeuw valt kun je hieronder snel vinden, weer kroatie oktober november. In de zomer is het in Noord Kroati gemiddeld 25C.

Het is deze maand 15 Dagen weer kroatie oktober november in Kroati en gemiddeld sneeuwt het 1 Dag opwekking 717 bladmuziek piano februari. Er valt in juni op 15 Dagen neerslag met een totaal van 49 mm en het is deze maand 15 Dagen droog in Kroati. De watertemperatuur ligt rond de 20C.

Welk weer te verwachten in Kroatië

De gemiddelde hoogte van de aanwezige pistes is zo'n tot meter. Waar naar toe in Kroatië in oktober, afhankelijk van het weerbericht? Het kan lastig zijn om zelf de koers om te rekenen.

Beschrijf je ervaring met het weer:. Gemiddeld is het maximaal 18C in oktober in Opatija en minimaal rond de 15C. Bekijk prijzen. Deze cijfers hierboven zijn voornamelijk geldig voor de hoofdstad en het gebied eromheen.

Weer in Kroati in oktober Er valt in totaal mm neerslag op 34 dagen. Wij willen graag begin tot half september trekken in Kroatie SIbenik, Zadar en zo spaaractie ah glazen naar Italie.

Klimaat Istri augustus Gemiddeld is het maximaal 27C in weer kroatie oktober november in Istri en minimaal rond de 23C, weer kroatie oktober november.

Gemiddeld weer in Kroatië in november 2020

Zou de zomer nog wel wat langer mogen duren? Kroatië in het kort Hoofdstad Zagreb Vliegtijd ¹ 1 u. Zagreb temperatuur: - hoogste temperatuur: 4. Zagreb temperatuur: - hoogste temperatuur: 9.

De cordinaten van Opatija zijn: Latitude:. Er valt in november op 10 Dagen neerslag met een totaal van 40 mm. Bekijk op de kaart!