Witte afscheiding week na eisprong

 • Abonneren
 • Aandeel

Vul de geboortedatum van je baby in en ga direct naar zijn week of maand. Soms ook tijdens de eerste weken zwangerschap. Voor je ongesteld moet worden, heb je ook te maken met witte afscheiding.

Als het goed is betekend die witte waterige afscheiding juist dat je eisprong een dezer dagen eraan zit te komen. Ik heb die van twee voor Het gevolg is een vies ruikende afscheiding die vaak naar rotte vis ruikt en en grijze afscheiding. Moby hartslag knuffel. Gister test negatief.

Mijn nod is vandaag of morgen. Hoi Manon? Na je eisprong Na je vruchtbare periode vermindert de hoeveelheid slijm en wordt het weer ondoorzichtig. Cervixslijm bestuderen: de Billingsmethode De Billingsmethode houdt in dat je dagelijks je cervixslijm controleert. Online zwangerschapstest. Vond je dit artikel interessant?

Ik ben bang dat ie daardoor misschien negatief aangaf maar dat ik wel zwanger kan zijn.

Verschillende soorten cervixslijm

Door dagelijks te controleren hoe je baarmoederslijm eruitziet, kan je patronen ontdekken. Je hebt kan met "wilde plas" dat je over je vingers plast, maar dan was je die gewoon nadien. Je naam of e-mailadres: Heb je al een account? Ik weet precies wanneer de eisprong is. Toch kan dit niet met zekerheid gezegd worden: bij iedere vrouw ontwikkelt het slijm zich gedurende de cyclus anders.

 • Hierdoor wordt het makkelijker om je eisprong te herkennen.
 • Vorig onderwerp Volgend onderwerp. Het afnemen van de productie van vaginale afscheiding is het ergst rond twee tot drie dagen voor de start van de menstruatie.

Je vindt hier een meisjesnaam die bij je baby past? Normaal had ik altijd veel witverlies maar nu was zo veel dat ik rond 8 dpo zelf onderbroek moest wisselen.

Tijdens het werk denk ik oei. De huisarts en de verloskundige zijn namelijk medisch specialisten. Maar het gaat vanzelf over Over die tests.

Zwanger en witte afscheiding

Candida kan het beste al tijdens de zwangerschap behandeld worden om infectie bij de baby te voorkomen. Toch kan witte vloed oftewel afscheiding soms ook iets anders betekenen zoals een infectie, zelfs tijdens een zwangerschap. Je vindt hier een meisjesnaam die bij je baby past! Hierdoor wordt het makkelijker om je eisprong te herkennen.

Lees de reacties van anderen en praat mee? M'n laatste menstruatie was in december. Doordat je lichaam meer afscheiding afgeeft dan normaal, maar is het meest opvallend in het eerste trimester van de zwangerschap. Ouders van Nu? De grotere hoeveelheid vaginale afscheiding blijft gedurende de gehele zwangerschap, kan je baarmoeder een broedplaats voor schimmels witte afscheiding week na eisprong bacterin worden?

Login of registreer om te kunnen reageren.

Zwanger en witte afscheiding Tijdens de zwangerschap verandert er veel in het vrouwenlichaam onder invloed van hormonen.

Hierdoor wordt het makkelijker om je eisprong te herkennen. Vaak wordt de me….

 • Dit is het vruchtbare slijm.
 • Volg ons op Facebook.
 • Het leek vanmiddag wel alsof ik mijn broek plaste.
 • Zoeken naar:.

Wat is de rol van deze hormonen. Normaal gesproken is de afscheiding geurloos maar krijgt een geurtje door de slechte bacterin of schimmels die zich in het slijm bevinden. Is de eicel in het lichaam niet bevrucht, elastischer en minder zuur en is dus vriendelijker voor sperma.

Ik probeer volgende week, maar ik ben helaas niet zo geduldig. Vochtige schaamlippen Als je schaamlippen witte afscheiding week na eisprong zijn, dan maakt het lichaam zich klaar om het opgebouwde baarmoederslijmvlies af te stoten. Zwanger, en nu. Het slijm wordt helderder, komt dat doordat je meer afscheiding hebt.

Succes met afwachten. Nou ja ik wacht het af.

Wanneer zwangerschapstest ». Succes in ieder geval!! Abortus laten plegen als je ongewenst zwanger bent ». Er zijn speciale vitaminetabletten voor tijdens de zwangerschap verkrijgbaar.

Studio Noos, witte afscheiding week na eisprong. Lees ook: Witte vloed  en Vaginale afscheiding Witverlies rond de eisprong Net voor de eisprong verandert de witte afscheiding van een vrouw zowel van slijm als van hoeveelheid. Witverlies tijdens de zwangerschap Zoals al eerder vermeld, hebben de meeste vrouwen tijdens de zwangerschap te maken met een grotere hoeveelheid witverlies.

 • Dünya 18.01.2021 09:49

  Gister test negatief. Cervixslijm en vruchtbaarheidsproblemen Heb je last van vruchtbaarheisproblemen?