Droogkast draait niet meer

 • Abonneren
 • Aandeel

Lees meer. De riem van de droger kunt u laten vervangen door een erkende monteur. De laatste keer met een merkwaardig brandluchtje..

Zelfde actie nogmaals, dus bovenblad er af. Ik ben niet goed bekent met dit type, maar meestal kan je de bovendeksel makkelijk verwijderen om een blik te werpen.

Schuur voorzichtig de ribben  in de trommel zacht met een schuursponsje. Ik herhaal, ik ben niet op de hoogte van die toestellen, het is enkel maar een hypothese in de hoop u op weg te helpen. De ventilator is, dacht ik, gekoppeld aan de trommel, als de trommel niet draait, draait de ventilator niet en valt daarmee de luchtstroom en warmte afvoer stil, en waarschijnlijk dan overmatige warmte ontwikkeling in het toestel zelf.

Ruikt als verbrand.

Dat doet hij niet. Handige links. Nog een laatste suggestie. Ik zie daar nog een zwarte band zitten die naar mijn mening nog goed strak zit. Je haalt de was eruit maar je was is nog nat. Lees meer.

 • Mocht het toch mis gaan, dan heb ik hier een aantal bruikbare tips voor je.
 • Gaat redelijk zwaar maar moet met de hand rond te draaien zijn.

Iets niet gevonden?

In de meeste gevallen is de motor vastgelopen en er kan ook een probleem zijn met de condensor. Controleer ook de condenser en de ruimte hierachter. Droogkast onderhouden: Waar moet ik op letten? Wanneer er veel stof ligt, dan zal je ook de pomp moeten controleren op stof. Alle rechten voorbehouden. Het makkelijkste om te controleren is de riem van de droger. Het wasgoed die niet goed gedroogd is, kan hier opnieuw te wijten zijn aan een verstopte of dubbelgeplooide afvoerslang 7.

 • Ik zit een beetje krap in me tijd vandaag dus heb niet veel kunnen doen.
 • Reset de thermostaat en kijk of dit het gewenste resultaat oplevert. Ruikt als verbrand.

Door gebruik te maken van deze website geef je aan dat je onze Algemene voorwaarden en ons Privacy statement accepteert. Zet de droger op koude lucht opfrissenmaken we gebruik van cookies, droogkast draait niet meer. Dankzij de droogkast hoeft u zich geen zorgen meer te maken, gaat de trommel dan draaien. Verwijder de aandrijfriem; Controleer het ventilatiehuis op belemmeringen; en Draai handmatig de motor.

Related posts. Inloggen Aanmelden. Om je microfoon voor kinderen te kunnen helpen, indien het ineens begint regenen droogkast draait niet meer u uw wasgoed buiten ophangt?

Ontkalker voor je koffiezetter

Bericht 26 nov , helaas een nieuwe moeten kopen. De mede-forum gebruikers en de moderators van DIY reparatie www. Als ik hem aanzet, hoor ik de draaiknop wel alsof ie verder wil maar het niet lukt.

Uw trommel droger draait niet. Afvoerdroger - Controleer onderstaande punten. Alle rechten voorbehouden. Trommel droger draait niet. JavaScript lijkt uitgeschakeld te zijn in jouw browser.

In het midden van de achterplaat zit een "blokje" met in het midden een verzinkte 8. De was die er inzat was nog niet droog. Vaak met zeer lage kosten minder als 10 euro Vragen over de reparatie of problemen met uw droger kunt u dan ook hier posten. Ik moet eerlijk zijn, ik heb hier weinig kaas van gegeten, dus ik vertrouw volledig op uw expertise Al het gereedschap staat klaar, leid me..

Wij versturen met. Droger droogt niet goed augustus 20, droogkast draait niet meer. Geen weerstand houdt in dat het betreffende onderdeel defect is. Forum Witgoed trommel droger draait niet meer. Groet Clif? Handige links. Je hebt de motor met poelie.

Post navigation

Ik denk dat je de spanrol bedoeld en nee die draait niet. Stefaan Van Slycken. Reset de thermostaat en kijk of dit het gewenste resultaat oplevert. De trommel wordt aangedreven door een riem, als die riem versleten is of gebroken dient deze vervangen te worden.

Droger kapot. Hij wordt nog wel warm. Riem problemen, riem droger vervangen Het makkelijkste om te controleren is de riem van de droger.

 • Thekla 09.03.2021 16:35

  Bericht 26 nov , Zet programma knop op de eerste stand verlichting Druk de knop lage temperatuur in en hou deze ingedrukt.

 • Michou 03.03.2021 00:06

  PAS OP: laat je niet verrassen door het gaan draaien van de trommel!!! De gemakkelijkste manier is natuurlijk om een erkende monteur te bellen.