Fit for free zoetermeer

  • Abonneren
  • Aandeel

Je betaald maar kan nauwelijks les boeken. Viel me heel erg tegen, qua drukte terwijl ik toch gereserveerd had.

Scheglaan 12, Zoetermeer. Viel me heel erg tegen, qua drukte terwijl ik toch gereserveerd had. Fit For Free Zoetermeer Meerzicht opende in juli haar deuren.

Aanbod Je kiest een abonnement op basis van je behoeften. De muntjes voor de zonnebank zijn verkrijgbaar bij zowel onze balie als de balie van Dekker.

Na 5 telefoontjes verder was dit eindelijk uit mijn abonnement. Dan kan je je fiets kwijt in een van de fietsenrekken. En jammer dat de openingstijden met fit for free zoetermeer nu wat beperkt zijn. Staan jullie op omvallen. Gaan jullie failliet.

  • Fit For Free Zoetermeer Rokkeveen opende op 19 maart haar deuren.
  • Bossenwaard , Zoetermeer.

Meer Fitnesscentra in Zoetermeer

Bossenwaard Met 1 pas ben je welkom op al onze clubs. Apparaten worden niet schoon gemaakt en mensen trainen zonder handdoek. Bossenwaard , Zoetermeer. Slechte ventilatie, alleen 2 deuren open, in en uitgang. Jullie zijn zo'n groot bedrijf met filialen door heel Nederland, waarom is jullie financiële afdeling en klantenservice zo ontzettend slecht geregeld!!

  • Ik had nog geld tegoed van 50 euro ongeveer en de tijd dat mijn abonnement bevroren was zou ik gratis mogen sporten. Lijkt de sportschool je wat en wil je een keer kennismaken, meesporten of meekijken?
  • Foute incasso's, klantenservice zeer slecht. De kleine lettertjes zijn pas zichtbaar wanneer je al betaald hebt.

Zo vaak zit er niemand achter de balie die dat in de gaten houd en fit for free zoetermeer zijn dan niet aan het schoonmaken. Ver van professioneel en een echte hartelijk gefeliciteerd ouwe man. Niet binnen in een sportschool, de dag dat het abonnement in ging, maar telkens wordt ik teleurgeste.

Locatie N? Het personeel is altijd bereid om vragen te beantwoorden en uitleg te geven hoe nieuwe apparaten werken. Per 1 ju.

Algemene informatie

Samengevat: heel blij met de service en met deze sportschool, ik blijf daar voorlopig zeker nog even! Power Yoga Vanity. Op de website staat dat er extra word schoongemaakt elk uur ik heb nog nooit iemand van het personeel iets zien schoonmaken. We begrijpen goed dat je wilt sporten op de manier die bij jou past en daarom vinden we het belangrijk om een sportschool te zijn waar iedereen zich thuis kan voelen.

Ik beveel FitForFree niet aan. Ik heb ze gebeld en de dame aan de telefoon liet me weten dat ik teruggebeld zou worden over mijn vraag. Dat zie je terug in ons aanbod en de faciliteiten. Kies je voor groepslessen Zumba of spinning of wil je alleen aan je conditie werken.

Zoetermeer Meerzicht BossenwaardZoetermeer 2, fit for free zoetermeer.

Zoek je een sportschool in Zoetermeer?

Sportschool Fit For Free Zoetermeer Meerzicht is hét fitnesscentrum in Zoetermeer, waar je op de manier kan sporten die bij jou past. Ik heb ze gevraagd waar ik deze gang van zaken terug kan vinden in hun algemene voorwaarden en daar kunnen ze dus zelf ook geen antwoord op geven.

Stelletje oolichters daar en ze liegen je nog voor aan de telefoon en in de mails.. Kom gerust eens langs Vandaag zijn we open van - Bram , Arnhem.

Na lang twijfelen vanwege Corona toch maar weer naar de sportschool gegaan. We begrijpen goed dat je wilt sporten op de manier die bij jou past en daarom vinden we het belangrijk om een sportschool te zijn waar iedereen zich thuis kan voelen? Alsof artsen niets beter te doen hebben in deze tijd. Dat doet een concurrent sportschool stukken beter.

De beoordelingen worden te allen tijde gelezen en zeer serieus genomen. Ben je fit for free zoetermeer een individuele sporter. Aanbod Je kiest een abonnement op basis van je behoeften. Kwalitatief uitermate teleurstellend.

Filter op groepsles

Daarna heb ik mijn sbonnement opgezegd. Voor iedereen Ongeacht uw niveau of gewicht kunt u De telefoon werd niet opgenomen. Jullie zijn zo'n groot bedrijf met filialen door heel Nederland, waarom is jullie financiële afdeling en klantenservice zo ontzettend slecht geregeld!!

Rutgaan we vervolgstappen ondernemen? Wanneer we het daadwerkelijk niet terug hebben op 31 juli, Arnhem. Binnen 24 uur werd ik netjes terug gebeld, en is de aanvraag doorgevoerd.