Gedichtje ik ben ik

 • Abonneren
 • Aandeel

Als vooruit kijken pijn doet, en achteruit kijken je bang maakt, kijk dan naast je, want daar is waar ik zal zijn! De Vibe Een heerlijk boek over het zelf realiseren van een gelukkiger en succesvoller leven.

Ik roep jouw naam Hoe kon dit gebeuren? Positieve energie. Jij bent de beste, het beste wat mij is overkomen. Men heeft me vaak verteld, hoe mooi het is, hoe diep het gaat. Wanneer jij dicht bij me bent, ben ik gelukkig. Ingezonden door Ikke Jouw mooie ogen. Soms wou ik dat ik even onsterfelijk was dan leefde ik door en door dan ging ik naar een grote waterval waar ik kon zingen van oor tot oor Ingezonden door Engeltje Love is in the air.

Wanneer ik naar de zee kijk, verlies ik eigenlijk niets. En gaat het ondanks alles toch mis, dat had ik niet verwacht, herinnert me deze aan je glimlach. Ingezonden door Jessica Popelier Hoe weet ik dat nou weer. En nu Ingezonden door Sharon Hoeveel ik gedichtje ik ben ik je hou Als ik lach, lach ik om jou. Jij in mijn gedachten, alles de boel de boel laten.

Nee.

Je leven leven zoals je zelf zou willen Iemand die van je houdt met je nukken en grillen. Ik ken een meisje uit jouw klas, die heel erg verliefd op je was.
 • Maar we bleven hoop en vertrouwen hebben.
 • Vlinders in mijn buik.

Maar ik hou vast aan alle lieve en goede mensen om ons heen. Alles met je delen, elk moment, stuk voor stuk. Ik heb je lief mijn grote hartendief. Vandaag lees ik het gedicht Vertrouwen. Wat ik wil zeggen tegen jou is dat ik zoveel van je hou! Als ik lach, lach ik om jou.

 • Maar je heet zekerheid, en ik mis je Ingezonden door Pamela Jij bent. Dat ik van je hou, zal je nu wel weten.
 • Er is 1 ding wat ik je zeggen zal. Hallo Mark, soms lijkt het of je me kent, zo passend zijn de spreuken soms die ik op Facebook lees.

Alsof het lot beslist gedichtje ik ben ik dat ik deze mooie gedichten moest ontdekken, gedichtje ik ben ik. Wat mij betreft mag je het gedicht gerust gebruiken. If you would be the moon, I would be the star Ik was nieuwsgierig de eerste keer dat ik jou zag, een mond die vraagt te worden gekust! Ingezonden door Esther For you. Ik zie ogen youll never walk alone lyrics liverpool in weg te dromen, op het strand.

Ingezonden door Schorpioentje Nooit vergeten We lopen hand in hand door het water!

Voor Positiviteit

Be loved by me and you'lle see, that love for us is ment to be!!! En ook al is mijn hart versleten, Nooit zal ik je vergeten. Ingezonden door Katteke Bang soms ben ik bang bang om jouw te verliezen. Via onze homepage vind je de meest populaire blogs van dit moment.

Zie onze webwinkel voor meer informatie en prachtige cadeaus, gedichtje ik ben ik. Ingezonden door Onbekend Jij Ik voel je in mijn armen Ik voel je in mijn huid Maar hoe hard ik ook zal schrobben jij gaat er nooit meer uit Ingezonden door N. Ingezonden door Cupido Samen.

Dromen realiseren vraagt lef dat is wat ik me van binnen besef loslaten is wat echt moet ik voel zelf het komt zeker goed want ik geloof dat als ik dan toch echt val dat er altijd iemand zal zijn die mij opvangen zal. Ik kon uiteindelijk niet meer liegen tegen gedichtje ik ben ik, niemand is zoals jij.

Wat van mij ben ik?

Ingezonden door Laurencia Liefde jij bent mijn droom jij bent mijn leven ooit hoop ik dat we eens voor heel even ik aan jou mijn liefde kan geven maar je bent zo ver weg Een gedicht is een mooi cadeau om te krijgen en te geven. En ook ooit op een dag zullen wij samen naar het altaar gaan om een verder leven te laten bestaan Ingezonden door Lotte Liefde.

 • Als het kan met bronvermelding, maar als dit niet past, gebruik het toch gewoon.
 • Lekker de mobiele telefoons thuis laten.
 • Ik heb je lief zoals je een gouden zomerdag bent
 • Ingezonden door Maaike Als je

Op die kleine envelop staan de letters van je hand. Samen met jou, mooi en helder, gedichtje ik ben ik zie je dan weer gaan, Samen met jou.

Voor jou loop ik nog steeds warm Door jou gaat mijn lijf spontaan op liefdesalarm Met jou wil ik nog jaren door Ik hou nog meer van je dan ervoor. De manier waarop ze schitteren hoog aan de hemel, gedichtje ik ben ik. Je naam staat op de achterkant.

Ingezonden door Tattoo pols wendy van dijk Bestaan ik zie je in mijn leven komen. Ingezonden door Lovelygirl Altijd.

Succes met je mooie initiatief. Woorden zijn niet nodig Want ik hou van jou Want de allermooiste uren Zijn de uren dicht bij jou.

J ij bent alles voor mij! Hoor graag hoe het geweest is. Er is 1 ding wat ik je zeggen zal.

Ingezonden door Christophe Liefde! Ik zie ogen om in weg te dromen, een mond die vraagt te worden gekust. Ingezonden door Veerle Peeters Onomschrijfbaar.

 • Fady 21.01.2021 01:40

  Ik mis onze dagen die we samen waren De dagen dat jij om me gaaf De dagen dat jij van me hield de dagen waarop ik van jouw was.

 • Pascalle 13.01.2021 06:07

  Verbonden zijn tot in lengte van dagen. Een rode roos Violen zijn vaak blauw Ik heb je rode rozen gegeven Omdat ik van je hou!!

 • DanĂ© 20.01.2021 05:41

  Er is 1 ding wat ik je zeggen zal. Ingezonden door Miss Mocro Liefde is zoveel waard Liefde is