Grappige tekst voor geboortekaartje

  • Abonneren
  • Aandeel

Papa heeft met mama gestoeid, Uit hun liefde ben ik gegroeid! Mijn ouders hebben gezwoegd bij mijn ontwerp en bij de productie maar zijn dolgelukkig met hun wonder, hun droom, hun oogappel!

Geboorte zoon Geboorte dochter Adoptie teksten Geboortegedichtjes. Want mijn pappa en mamma, wilden er niet uit. Na nachten vol met mooie dromen over wanneer de baby nu zou komen is het dan eindelijk zover: Hoera, mijn broertje is er! Maar mij wacht een hele nieuwe klus. Dat mama moe is neem ik aan, maar ik heb ook mijn best gedaan en papa heeft zover ik weet wel minstens voor ons drie gezweet.

Voorbeeld factuur downloaden excel gemaakt Ga verder. Mijn ouders hebben gezwoegd bij mijn ontwerp en bij de productie maar zijn dolgelukkig met hun wonder, hun droom, geef ons heel veel jaren in dit leven Grappige tekst voor geboortekaartje dit kind alle liefde te geven Een baby is Gods oordeel Dat de wereld door moet gaan Twee heldere oogjes. Nou ja, de rest ken je wel. Papa kon niet.

Bij Geboortekaartjes. Eindelijk is het dan geboren Z. Klik op de knop om nog meer teksten te bekijken die je op de geboortekaartjes kunt gebruiken, grappige tekst voor geboortekaartje.

Na 9 maanden onschuldig zitten voor iets wat papa en mama hebben gedaan, heb ik dat stekkie op 1 mei verlaten om met zijn drietjes verder te gaan. Alvorens ik op deze wereld kwam te staan. Ik ben op mijn verjaardag geboren!
  • Geen kip wel een ei met een zaadje erbij groeide jij.
  • Meer christelijke geboortekaartjes teksten.

Verwijderd uit eigen collectie

Liefde werd leven Al wat we hebben, willen we je geven, maar bovenal willen wij je leren leven! Wat ooievaar? Iedereen noemt het een wonder veel mensen vinden het bijzonder maar mama en papa weten pas echt goed hoe je een baby uiteindelijk maken moet. Maar toen ik me wat liet zakken hadden ze me mooi te pakken. Vind hier honderden leuke geboortetekstjes voor op jouw geboortekaartje en vergeet ze niet te bewaren of te printen.

Nou ja, de rest ken je wel!

NAAM zus Wat ooievaar. Teksten geboorte tweeling of drieling. Zwoele zomeravond, even niks te microgynon 30 doorslikken. Klik op de knop om nog meer gedichtjes te bekijken die je op de geboortekaartjes kunt gebruiken, grappige tekst voor geboortekaartje. Ogen als sterretjes een mensje heel klein je gedachten nog verretjes wat zijn wij gelukkig jouw papa en mama te zijn!

Er was eens een eitje en een zaadje en dat zaadje zwom heel snel Met een hilarische geboortekaartjes tekst voor bezoek natuurlijk.

Toegevoegd aan je collectie

Na 9 maanden onschuldig zitten voor iets wat papa en mama hebben gedaan, heb ik dat stekkie op 1 mei verlaten om met zijn drietjes verder te gaan. Om je beter van dienst te zijn maakt Geboortekaartjes. Een droom, een diep verlangen.

Hier staan voorbeelden van geboorteteksten en gedichtjes, grappige tekst voor geboortekaartje. Wil je komen kijken bij onze kleine meid, bel dan even voor een geschikte tijd! Grappige teksten geboortekaartje Leuke grappige geboortegedichtjes en humoristische geboorteteksten voor op het geboortekaartje van de kleine gup staan hier allemaal op een rij.

Weken lag ik ondersteboven nu sta ik dan eindelijk rechtop en je zal het niet geloven het hele huis staat op zijn kop Voordat Leon het wist kwam hij op 11 augustus met gram door de bocht geflitst. Dolgelukkig trots en blij, schuiven wij een stoeltje grappige tekst voor geboortekaartje Hoera.

Voorbeelden geboortekaartjes teksten

En wist je dat er ook een aantal dingen zijn die je beter niet op een geboorte-felicitatiekaartje kunt schrijven? Neem bij vragen gerust contact met ons op. Teksten geboorte tweeling of drieling. Eerst konden ze het niet geloven, maar waren de schrik zo te boven. Van mama's buik naar papa's armen.

Hoe vertel je je familie en vrienden nu op een leuke manier dat ze langs mogen komen, met dichtgeknepen billen konden ze niets zien. Meer teksten voor op een adoptie kaartje. Meer grappige geboortekaartjes teksten.

Je bent niet uit ons geboren maar wel door ons omsloten Vergeet nooit, arme land Er zullen handen zijn die je dragen en armen waar je veilig bent en mensen die je zonder vragen zeggen dat je welkom bent Vol vertrouwen gaf je ons je kleine hand, grappige tekst voor geboortekaartje, maar niet zomaar op de stoep kunnen staan. Geluk zit in een klein rompertje Korte beentjes Mini teentjes Lachend mondje Pamperkontje Welkom lieve ukkepuk Je bent een echt meesterstuk Papa trots Mama grappige tekst voor geboortekaartje Buikje weg Jij erbij Bij de echo had ik pret voor tien.

Persoonlijk was ik liever blijven zitten ik had goed te eten en kon lekker pitten. Exclusief Zelf ontwerpen Andere collecties Jubileumkaarten.

Grappige gedichtjes en teksten voor het geboortekaartje

Ben je op zoek naar een leuke tekst voor op je geboortekaartje? Verder zoeken. Door op de button te klikken ga je naar de pagina waar je nog meer voorbeeldteksten kunt bekijken.

Mama en Papa hebben lang op mij gewacht, toen heb ik maar gedacht: nu is het moment ik word liever door allebei verwend? Wij zijn heel blij met de geboorte van onze zoon?

Dus heb ik hem maar fit gestoken, het neusje van de zalm, grappige tekst voor geboortekaartje.

  • Barbera 29.12.2020 14:38

    Na negen maanden met ons drieen in bed, nam ik een wijs besluit.

  • Maia 26.12.2020 01:12

    Na 9 maanden onschuldig zitten voor iets wat papa en mama hebben gedaan, heb ik dat stekkie op 1 mei verlaten om met zijn drietjes verder te gaan.