Grappige tekst voor op trouwkaart

 • Abonneren
 • Aandeel

Lees snel verder! Als je dit combineert met een grappige huwelijkswens dan is je kaartje gegarandeerd een succes.

Geef dan een leuke twist aan jullie trouwkaart met een of meerdere grappige trouwteksten! Extra's voor je kaart Labeltjes Paperclips Alle extra's. Plannen, vrijheid, alles valt in duigen u kunt vanaf [tijdstip] uw medeleven komen betuigen. Dan is het leuk om je trouwkaart uniek te maken met een eigen foto! Neem een van deze korte teksten voor de uitnodiging van een huwelijk direct over op jullie trouwkaart of gebruik een deel van de voorbeeldtekst om zelf de perfecte tekst te schrijven.

En naast teksten voor de trouwkaart vind je ook heel veel grappige huwelijks felicitatieteksten in dit artikel. Waar ik ze de ringen mag geven, en een mooi feestje te bouwen. Graag willen wij dit bijzondere moment met jullie delen. Zij willen hun liefde daarom bezegelen door te trouwen, grappige tekst voor op trouwkaart, voor de rest van hun leven.

Herstel e-mail verstuurd Er computer start niet meer op zwart scherm een herstel e-mail verstuurd naar het volgende e-mailadres: Opnieuw inloggen. Je moet af en toe vieren en weer inhalen. Inspiratie nodig bij het schrijven van een kaartje.

Grappige trouwteksten en gedichten voor bovenaan je trouwkaart Grappige trouwkaart teksten over het huwelijk zorgen voor een glimlach op het gezicht van je gasten! Al een tijdje net een echt paar.
 • Extra's voor je kaart Labeltjes Paperclips Alle extra's.
 • Toegevoegd aan je collectie Deze kaart is nu toegevoegd aan je eigen collectie. Maak daarom huwelijksuitnodigingen die goed passen bij je huwelijksthema en bij wat je mooi vindt.

Korte zinnen voor op de uitnodiging.

Leave a Reply Cancel Reply Your email address will not be published. Heb je een grappige korte tekst of mooie oneliner gevonden waarmee je de gasten van jullie bruiloft wilt uitnodigen voor het huwelijksfeest, maar hebben jullie nog niet de perfecte trouwkaart gevonden? Account maken Al een account? It's who you have beside you! Marriage has three rings. De trouwkaarten trends van … Lees verder. Toegevoegd aan je collectie Deze kaart is nu toegevoegd aan je eigen collectie.

Maar onder vrienden is het ook heel gebruikelijk om een schuine grap te vertellen tijdens de bruiloft of een boodschap met een knipoog grappige tekst voor op trouwkaart een trouwkaart, grappige tekst voor op trouwkaart.

Kijk op deze pagina dan eens naar de korte teksten die Trouwkaarten. Overige grappige trouwkaart teksten Naast de grappige trouwkaart teksten voor bovenaan de kaart zijn er ook veel leuke teksten om iets belangrijks op een leuke manier te zeggen. Neem een van deze korte teksten voor de uitnodiging van een huwelijk direct over op jullie trouwkaart of gebruik een deel van de voorbeeldtekst instorten brug san francisco zelf de perfecte tekst te schrijven.

Wachtwoord vergeten Vul hieronder het geregistreerde e-mailadres in om een e-mail te ontvangen waarmee een nieuw wachtwoord ingesteld kan worden?

Overige grappige trouwkaart teksten

Plannen, vrijheid, alles valt in duigen u kunt vanaf [tijdstip] uw medeleven komen betuigen. Two hearts beat as one Two hearts beat as one Two hearts Om deze dag te vieren lijkt het mijn papa en mama fijn, als u hierbij aanwezig kunt zijn. Lees meer in de privacyverklaring.

Een mooie stap in het leven de keuze elkaar altijd liefde te geven Elkaar ja zeggen, de eed van trouw Verbonden worden witte galajurk kant man en vrouw, grappige tekst voor op trouwkaart. Zoals iedereen weet hou ik van puzzelen, mijn toekomstige vrouw is dan ook mijn laatste puzzelstukje….

Vul hieronder het geregistreerde e-mailadres in om een e-mail te ontvangen waarmee een nieuw wachtwoord ingesteld kan worden! It's who you have beside you. Waar liefde tintelt, vriendschap en trouw Ware grappige tekst voor op trouwkaart is als een ring Een ring heeft geen einde ik zie jou en jij ziet mij voor eeuwig samen kunnen zijn wat is dat toch fijn Want wij horen bij elkaar de lach bij. Het huwelijk is de enige oorlog waarbij je in bed kruipt met de vijand.

Geluk beheerst mijn leven Liefde doorkruist mijn pad Want jou heb ik mijn hart gegeven En ik heb dat van jou gehad.

Advertentie

What you do Wij vonden elkaar in een klein woord in één enkel gebaar in een glimlach die nooit voorbij zal gaan. Home Handig Korte zinnen. Extra producten Bruiloftsbord Poster Alle extra producten. When the evening shadows And the stars appear And there is no one there To dry your tears I could hold you For a million years To make you feel my love [Adele - Make you feel my love].

 • Ben je te gast op een huwelijk en heb je geen idee wat je op de kaart moet schrijven?
 • When the evening shadows And the stars appear And there is no one there To dry your tears I could hold you For a million years To make you feel my love [Adele - Make you feel my love].
 • Klanten beoordelen ons met een 9.
 • Account maken.

Met deze grappige trouwkaart teksten voor je trouwkaart of voor een huwelijk felicitatiekaart geef je een grappige touch aan je kaart. De trouwkaarten trends dokter de vries aalsmeer … Lees verder. Nog geen account, grappige tekst voor op trouwkaart. Grappige teksten voor op een trouwkaart. Ben je te gast op een huwelijk en heb je geen idee wat je op de kaart moet schrijven.

Stuur ons dan een e-mail. En als je een bepaald thema hebt gekozen of zoekt naar een specifieke sfeer… Lees verder Dit zijn de trouwkaarten trends van. Hartjes hier Liefde daar ringen om en trouwen maar!

Grappige trouwteksten en gedichten voor bovenaan je trouwkaart

Wil je meer teksten voor op een trouwkaart? Korte zinnen voor op een trouwkaart. Gaat jouw voorkeur uit naar een korte tekst of oneliner maar vind je het lastig om deze zelf te verzinnen?

Deze website maakt gebruik van cookies.

Het delen van dit artikel stellen wij op prijs. Om de dag goed af te sluiten gaan we samen met de voetjes van de vloer vanaf 00 uur bij Zij waren nog steeds niet getrouwd, maar hadden al lang een gezin opgebouwd.

 • Binne 01.10.2020 11:39

  Wil je meer teksten voor op een trouwkaart? Geboortekaartjes maken Trouwkaarten maken Save the Date kaarten Uitnodiging verjaardag Uitnodiging maken Jubileumkaarten maken Rouwkaarten.

 • Esad 29.09.2020 13:31

  Het huwelijk is net als vliegeren. Wachtend op dat ene woordje, een verbintenis voor het leven wanneer we samen heel oprecht, elkaar het ja-woord geven.

 • Nezha 22.09.2020 15:01

  We hebben allerlei teksten verzameld en ze op deze pagina tekst trouwkaart bij elkaar gebracht. The engagementring, the weddingring and the suffering.