Grote krullen maken zonder hitte

  • Abonneren
  • Aandeel

Bespuit je staart lichtjes met water zodat de golven beter blijven zitten. Krullen zonder hitte, hoe krijg je die dan?

Volledig scherm. Ja, je leest het goed. Vouw de uiteinden dan samen en zet de spons vast met een elastiek. Gebruik schone, droge sponzen. Als eerst maak je een hoge paardenstaart en verdeel het in meerdere plukken de grootte van de pluk bepaalt hoe groot je krul zal zijn.

Haal de haarband eruit en schud je krullen los. Breng de sok in de juiste positie.

Meer ideen. Geen spam. Laat de knot de hele nacht inzitten. Doe je haar naar achteren. Je hebt nu als het goed is prachtige pijpenkrullen.

Voor sommige manieren heb je alleen maar een sok of wc-papier nodig. Verdeel je haar in plukjes en maak hier kleine knotjes van.

Ook interessant. En voor gevorderden is er nog de rietjes techniek Hier heb je voor nodig; rietjes hoe dikker het rietje, des te grover de krul , dunne elastiekjes, tape en klemmetjes. Kam al je haar naar voren, verdeel je haren in verschillende plukken en rol deze rond het shirt dat als een soort aura halo op je hoofd ligt. Het spreekt natuurlijk voor zich dat je met deze methode best niet slaapt… dit lijkt me toch echt niet zo fijn slapen hoor! Facebook 0 0 Mail 0 Mail 0 Whats App.

Hoe meer papillotten je gebruikt hoe kleiner de krul.

Breng de sok in de juiste positie? Spray je haren een klein grote krullen maken zonder hitte nat, en zet vast met wat bobby pins. Je begrijpt vast wel dat je je kapsel ook best eventjes vastzet met een klemmetje of enkele speldjes. Ja, ik wil gratis onbeperkt toegang.

Cookies maken wikiHow beter. Maak eerst weer eventjes je haren weer een beetje vochtig en draai lokken haar om een pen of potlood.

Kylie Jenner kleurt haar haar al vanaf haar negende

Als je erg steil haar hebt, doe dan mousse of een ander verstevigend product in zodat de krullen of golven beter blijven zitten. Mascha van Beatygloss legt het hier haarfijn uit:. Dat kan!

Grote krullen maken zonder hitte de krullen met je handen een beetje los. Blijf dit doen tot al je haar om de haarband heen zit. Vouw de sok om je staart, houd de sok bij het eind van je haar en verdeel je haar in tween, grote krullen maken zonder hitte. Kam al je haar verse muntthee goed voor voren, verdeel je haren in verschillende plukken en rol deze rond het shirt dat als een soort aura halo op je hoofd ligt.

Methode 3 van Je weet vast al wel dat je haren krullen met allerlei heat tools erg slecht is voor je haren.

Heb je heel sluik haar dan laat je de rietjes er 4 uur inzitten, heb je van jezelf al een beetje slag of haar dat makkelijk krult, dan is één tot twee uur voldoende. Zorg dat je je haar vlak van tevoren hebt gewassen. Methode 5 van

Reageer op artikel:. Dep het droog met een handdoek. Lees hier hoe je dit snelle trucje werkt. Als jij dus nog maar nt de schoobanken verlaten hebt, zijn er een aantal zaken die grote krullen maken zonder hitte op jouw cv mogen staan die meer ervaren werknemers beter skippen.

Deze truc is eigenlijk heel simpel. Haarband Door een haarband om te doen en je haar er omheen te krullen, heb je met onkruid voorgoed verwijderen minuten een paar mooie krullen. Rol het shirt helemaal op en maak de uiteindes aan elkaar vast met een elastiekje.

Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes. Volledig scherm.

1. Vlechtjes

Ik ben goed in lego bouwen. Zet deze vast met schuifjes of haarelastiekjes. Spray wat texture spray in je staart.

De volgende ochtend heb je prachtige krullen. etina: Jak si navlnit vlasy bez pouit tepla. Headband curls Deze is misschien wel n van onze favoriete 'no heat-tutorials'.