Head and shoulders bij te donker geverfd haar

  • Abonneren
  • Aandeel

Wat je nu doet is eigenlijk je haar voor een gedeelte zwart laten en boven in bruin verven, dat lijkt mij er nogal raar eruit zien. Dit omdat er fruitzuren in die shampoo zit, en daarvan vervaagt de kleur sneller Dus ik heb de anti-roos shampoo genomen van Fructis, want dan zou het nog sneller gaan.

Heel verleidelijk, maar in de praktijk resulteren thuiskleuringen vaak in een regelrechte ramp.

Knappe kleurpigmenten die zo goed blijven zitten! Hoi Hoi, Ik begrijp wel dat je het voor wat lichter wil hebben. Ik ga het niet laten ontkleuren, dan kun je net zogoed alles afknippen, want dat is zo slecht voor je haar Haha chrisje.. Uit deze drie kleuren is bruine haarverf ook opgebouwd. Zoeken in dit onderwerp Zoeken.

Waarom is Poly color slecht dan. Misschien door het rode "pigment"in de shampoo dat daarom het donkere ut je haar beetje bij beetje vervaagt. Soms is van een de wit schijndel caravan lamp bijvoorbeeld bekend dat die donkerder uitvalt op beschadigd of fijn haar. Gebruik ruim shampoo en laat dit 5 minuten intrekken. Ik baal enorm!!!!.

Kies dus altijd voor een warme bruintint met een rode ondertoon of laat je haar voorpigmenteren als je van licht naar donker wilt gaan.

Populair in Voeding & Gezondheid

Om die reden zou ik inderdaad niets met je haar doen behalve wassen, lekker in chloorwater zwemme en de zon erop laten schijnen. Voorkomen is beter dan genezen! Misschien heb je er al eens over gehoord: je haar met ketchup behandelen als het een groene gloed heeft. Ontkleuren laat ik inderdaad maar even achterwege. In dit geval beschadig je je haar dus onnodig.

Hoi, Oh dat zou ik wel durven proberen met handzeep.

Lijkt nu net alsof ik rode uitgroei heb, 2, omdat het alleen bovnop zit. Helaas lijkt er niet heel veel te zijn veranderd, wellicht is hij wat fletser geworden maar niet per se lichter of minder rood. Dankje voor alle reacties. Denk maar aan het groene kleurtje dat je in een zwembad kunt oplopen als je er met geverfd haar in duikt.

Vorige 1   Ga naar waterbus zwijndrecht dordrecht kerstmarkt .

VIVA op social media

Hoe donkerder je van nature bent, hoe meer rode en oranje pigmenten er tevoorschijn komen wanneer je je haar gaat oplichten. Nou, op de kappersschool is dat al een welbeproefd middel om mislukte verfkleur zo snel mogelijk weer weg te krijgen Storm Berichten: Geregistreerd: Woonplaats: Waalwijk Je moet je haar tussen de wasbeurten door wel 'vies' maken, anders heeft het geen zin.

Voor mijn gevoel is het té rood en staat het te hard in het gezicht.

Bedenk gewoon dat verf eerder donkerder dan lichter uitpakt en dat verf na ong. Giet de afgekoelde thee eventueel via een zeef over in een sprayflacon? Ontkleuren wil ik niet, want dat schijnt erg slecht voor je haar te zijn en ik heb liever een zwarte bos dan geen haar meer! Dag diana61, head and shoulders bij te donker geverfd haar, Een bekende van mij heeft jaren geleden hetzelfde meegemaakt.

April dit jaar kocht ik 2 exact dezelfde nootjes. Terug naar boven. Maar Chazia hoeft het niet voor mij op te lossen hoor.

Donker geverfd haar lichter maken

Niet om je bang te maken, maar het kan gebeuren. Als je daar niet op wilt wachten is dan het eerder genoemde oplichten of highlights de enige oplossing. Veel highlights bij de kapper!!

Zoeken in dit onderwerp Zoeken. Heb je erg poreus haar, probeer dan eens pond hoeveel gram Dark Bamboo, highlights of ontkleuren of blonderen. Ik ben blond en had het door de kapper rood laten verven. Chemische pigment is makkelijker te ontkleuren dan je eigen pigment. Contessa aka MartiniBaby. Gewone zeep. En bij Fructis nog niet. Het is sowieso redelijk agressief spul.

Related Posts

Ik ga het niet laten ontkleuren, dan kun je net zogoed alles afknippen, want dat is zo slecht voor je haar Haha chrisje.. Spray je droge haar hier goed mee in. Wie heeft hier nog meer ervaring mee?

Alternatieve oplossing: Misschien helpt het ook om enkele weekjes naar een zonnig land te trekken. Je kunt je haar met verven wel een paar tintjes lichter krijgen hoor.

Misschien toch eerst even een testje doen. Wellicht haal je er wel dat n- en n-zwarte mee weg.