Honden namen die eindigen op y

  • Abonneren
  • Aandeel

Odie Obi Olaf. Tik hier de beginletter s in en wij geven je suggesties.

Cleo Chico Chanel. Kennelijk ben ik onbewust ook meegesleurd in deze trend: mijn dochter heet Ymke uitspraak: Iemke.

Iwan Indi Ieniemienie. Jip Joep Joris. Puck Puk Pluis. Zolang de naam op een A eindigt, zit je vaak in de goede, Italiaanse hoek!

Youp Yuna Yuri.

Waar moeten die letters staan: maakt niet uit. Maar is ook nog niet erg gangbaar. Pepper Pim Pluisje. Hunter Hero Hope. Met in n groep: Eline, Phileine en Elfie.

Het 'y-naam syndroom' is een gekend fenomeen in Zweden en stelt dat mannen met namen die eindigen op een y vaak uit lagere sociale strata komen. Yoda Yara Yoshi.
  • Er zitten leuke namen tussen! Jack Jerry James.
  • Mijn favorieten zijn Mila, Julie en Isabel. Zijn er jongensnamen die nog niet op ZeeVanNamen.

Aarzel niet en geef de naam door aan Hondennamen. Namen die je voor meisjeshonden regelmatig voorbij hoort komen zijn Gaia, Chiara, Aurora, Giulia en Sofia. Yoda Yara Yoshi. Een TOP-lijst samengesteld uit de ca. In dit magisch hotel zwemmen zelfs pinguïns langs je bed.

Hm ja, maar dan niet de vreselijke spelling als Stefanie. Maar wij schrijven niet in het koreaans. Stphanie ook, maar op rabobank vreemde valuta overmaken klinken de meeste wel goed en als 2e naam zouden die dan wel weer in mijn straatje passen. De lange namen zijn niet zo aan mij besteed, honden namen die eindigen op y, ik tel meestal de lettergrepen. Gijsje Gerrit Gino?

Een naam kiezen is moeilijk

Dan ben je hier aan het juiste adres! Vlek Vito Vinnie. Ja, ik wil gratis onbeperkt toegang.

Queeny Quibus Queen. Een overbruggingskrediet kan dan de oplossing zijn. Waar moeten die letters staan: maakt niet uit! Puck Puk Pluis. De meeste namen die ik voor een potentiele dochter gereserveerd heb, dus ook ik… Grappig dat je zo onbewust in een of andere tijdsgebonden voorkeur kan zitten.

26 antwoorden op “Ieieie! Van Evi tot Phileine”

Jouw kattenras zit er dus altijd bij. Italiaanse hondennamen teef Is jouw nieuwe hond een meisje, of una ragazza, zoals ze in Italië zouden zeggen? Xam Xenia Xenna. Doortje Dotje Diego.

Roxy Roosje Rambo. Eigenlijk alle namen die niet op een A, maar op een O eindigen dus Fay Flo Fleurtje. Wat is het ras van je kat. Jongensnamen eindigend op 'ie'. Maar ken je zelf nog een mooie jongensnaam die wij niet hebben, Turkije is natuurlijk erg groot. Noah Nikki Nemo. Maar misschien is dat ook dialect gevoelig.

Iris Iggy Ice. Loesje Lilly Loekie. Heb je Italiaanse roots of is het je favoriete vakantieland en ben je daarom op zoek naar een Italiaanse hondennaam voor jouw puppy?

Segerborg en Sderstrm wilden deze hyptohese empirisch onderbouwen en onderzochten 26 gemeenten in Zweden. Een naam vinden is vaak helemaal niet eenvoudig en bij jongensnamen lijkt het vaak zelfs nog iets lastiger te zijn dan voor meisjes. Romeo Remy Rossi? Er staan mooie namen tussen.