Hoofdbureau politie eenheid den haag

 • Abonneren
 • Aandeel

Bij de hoofdingang van het hoofdbureau van de politie in Den Haag is maandagmiddag een lege handgranaat gevonden. In mei vorig jaar startte de selectieprocedure voor de architect en adviseurs.

Project: Het Delftse architectenbureau cepezed heeft onlangs de ontwerpaanbesteding tender voor het nieuwe Eenheidsbureau Den Haag van de politie gewonnen.

In december koos de politie voor cepezed en haar partners. De politie-eenheid van Den Haag krijgt in een nieuw hoofdbureau. Het voornemen is om het hoofdkantoor daar in te openen.

Gerelateerde projecten. Deel 13 WhatsApp Email Tweet. Prominent zichtbaar vanaf de Utrechtsebaan wordt het ruim De verhuizing naar een — nog te bouwen- pand op de Binckhorst, gaat nog wel even duren.

Elke gevelzijde van het Eenheidsbureau - transparant waar mogelijk - fungeert als het visitekaartje voor de Politie. Boete voor Haags caf Luden voor hossende gasten en overtreden coronaregels De eigenaar van het Haagse caf-restaurant Luden, hoofdbureau politie eenheid den haag, John Prins. Ingenieursbureau Multical heeft hierin een bijdrage geleverd voor het onderdeel bouwkosten met een kostenraming voor het tenderontwerp?

Heb je vragen met betrekking tot dit project. In mei vorig jaar startte de selectieprocedure voor de architect en adviseurs.

Middenin de samenleving

Elke gevelzijde van het Eenheidsbureau — transparant waar mogelijk — fungeert als het visitekaartje voor de Politie. Bij de hoofdingang van het hoofdbureau van de politie in Den Haag is maandagmiddag een lege handgranaat gevonden. Bij de kwaliteitseisen is onder meer gelet op doelmatigheid gericht op de operatie van de politie, gebruikerscomfort, gezondheid en vitaliteit, duurzaamheid en daglicht.

Project: Het Delftse architectenbureau cepezed heeft onlangs de ontwerpaanbesteding tender voor het nieuwe Eenheidsbureau Den Haag van de politie gewonnen. Wintertijd gaat in, maar waarom eigenlijk?

 • Met veel fysieke en visuele verbindingen is de nieuwbouw mede sterk gericht op interdisciplinaire samenwerking.
 • Steeds meer Nederlanders willen geld voor hun reisvouchers. Gebruiksvoorwaarden Privacy Cookiebeleid.

De verschijningsvorm is functioneel; accenten maken het programma vanaf de straat afleesbaar, net als de opstelplaats van politievoertuigen, nu gevestigd aan de Burgemeester Patijnlaan. Foto politie. Gebruiksvoorwaarden Privacy Hoofdbureau politie eenheid den haag De locatie. Het nieuwe Eenheidsbureau gaat plaats bieden aan politieafdelingen die nu nog zijn verspreid over meerdere locati.

Eerste zorgbonussen uitbetaald, maar niet voor röntgenlaboranten: 'Wij staan ook in de vuurlinie'. Alleen blijkt dat er in Den Haag geen pand leeg staat dat als hoofdbureau kan dienen.

Heb je vragen met betrekking tot dit project?

Met veel fysieke en visuele verbindingen is de nieuwbouw mede sterk gericht op interdisciplinaire samenwerking. Overige partners binnen dit project zijn cepezedinterieur. In december koos de politie voor cepezed en haar partners. De politie zou dan dus tijdelijk ergens anders heen moeten.

Slaan we de griepepidemie dit jaar over door corona, hoofdbureau politie eenheid den haag. De politie gaat niet uit van een gerichte actie.

Binckhorst

Naar verwachting tekenen de politie en de gemeente eind april een intentieovereenkomst. De politie-eenheid van Den Haag krijgt in een nieuw hoofdbureau. De hoofdentree is in één oogopslag te herkennen door de prominente liggen ervan, namelijk ter plaatse van het overstek én het verticale hoogteaccent.

 • Het versterkt het gevoel van saamhorigheid.
 • Inmiddels is het eerste schetsontwerp gemaakt.
 • Bij de kwaliteitseisen is onder meer gelet op doelmatigheid gericht op de operatie van de politie, gebruikerscomfort, gezondheid en vitaliteit, duurzaamheid en daglicht.
 • Partners: Zonneveld ingenieurs.

Inmiddels zijn het hoofdbureau en de omgeving weer vrijgegeven. De politie gaat niet uit van een gerichte actie. To search, begin typing. PolJanHen pic. De locatie?

Benieuwd naar een verhaal over architectuur waar je gelukkig van wordt?

Tot slot is er voor de politiemedewerkers een huiskamer gecreëerd. Meer indebuurt. Nieuwste Video's Politie raadt pedojagers af om voor eigen rechter te gaan spelen: 'Dit gaat een stap te ver'. De politie heeft een nieuw gebouw nodig omdat het huidige pand zowel technisch als functioneel flink verouderd.

Status: competitie. Tot slot is er voor de politiemedewerkers een huiskamer gecreerd. Dit maakt het gebouw direct herkenbaar als politiebureau!

 • Aranka 02.03.2021 18:05

  Passend in de wijk en bij het imago en de identiteit van de organisatie; dat was de opgave. Met veel fysieke en visuele verbindingen is de nieuwbouw mede sterk gericht op interdisciplinaire samenwerking.

 • Burhan 24.02.2021 02:48

  Het open karakter toont de taken die de Politie uitvoert en dat zij midden in de samenleving staat.

 • Menna 24.02.2021 10:12

  Er gaat eindelijk iets gebeuren in dat bijzondere bouwwerk aan de Leyweg.