Klein wit bultje op tepel

 • Abonneren
 • Aandeel

Hierdoor wordt je huid geïrriteerd en krijg je puistjes. Het beste advies is dus om geduld te hebben en te wachten tot het blaasje vanzelf verdwijnt.

Als je verder leest, ga je daarmee akkoord. Ook interessant. Het dragen van schone, ruimvallende kleding helpt verstopte poriën te voorkomen en wrijving te voorkomen.

Gezondheid 31 juli Ze worden gevormd door klier- en bindweefsel van de borsten en kunnen overal op de borst voorkomen.

Victoria Koblenko: 'Alle clichs over ouder worden zijn waar', klein wit bultje op tepel. Pijnlijk, sponzig knobbeltje dat ineens opduikt - Mogelijke oorzaak: een borstcyste Dit zijn 'zakjes' vol vocht en kunnen ineens opduiken. Keratosis pilaris wordt niet altijd behandeld. Gezwollen Montgomery-klieren komen niet vaak voor en kunnen verband houden met borstvoeding of zwangerschap.

Schrijf je in via  margriet. De huid kan ook rood zijn en jeuken.

2. Steelwratje

Wanneer je meerdere keren dezelfde beha draagt zonder deze te wassen, komen die bacteriën op je huid. De kliertjes scheiden een olie-achtige substantie af die ontsmettend werkt en ervoor zorgt dat de huid soepel blijft. Dan worden ze chirurgisch verwijderd. Deze bultjes hebben zelfs een naam. Dat kun je maar beter wel doen. Wat kunnen bultjes op de tepel betekenen?

En eigenlijk kunnen we hier ook niet omheen? Het gebruik van warm water en een milde romantisch cadeau voor hem of reinigingsmiddel met salicylzuur kan het genezingsproces versnellen en infecties voorkomen.

Tepelafscheiding kan melkachtig, gelig, zoals roodheid? Soms komt hier wat afscheiding uit. In de volgende gevallen is het belangrijk om een afspraak bij de huisarts te maken: bij tekenen van een ontsteki, klein wit bultje op tepel.

1. Een vieze (sport)beha

Persoonlijke hygiëne Persoonlijke hygiëne kan ook een rol spelen bij het ontstaan van tepelpuistje of wrat-achtige plekjes op de tepel. Gezondheid 29 juli Ze kunnen erfelijk zijn, maar hun exacte oorzaak is nog onduidelijk.

Die prikt de klein wit bultje op tepel met een speciale naald door en drukt de inhoud er met een comedonenlepeltje uit. De kliertjes scheiden een olie-achtige substantie af die ontsmettend werkt en ervoor zorgt dat de huid soepel blijft. Gelukkig kan je deze pijnlijke schuurplekken wel voorkomen. Wil je dat de ingegroeide haar wordt verwijderd.

Shop Recepten Zoek.

De klieren van Montgomery

Dít is bijvoorbeeld hoe vaak je je pyjama zou moeten wassen. Fibroadenomen vormen zich wanneer gezonde kliercellen en het bindweefsel van de borsten samenklitten. Gezondheid 6 september Last van een droge huid?

 • Vaak is dit erg pijnlijk.
 • Hormonen zijn een veelvoorkomende oorzaak van puistjes die overal op het lichaam voorkomen.
 • In ieder geval niet iets om je zorgen over te maken.
 • Je vindt ze wel het vaakst op het bovenste, buitenste deel, in de richting van de oksel.

Botontkalking is een ernstige aandoening aan de botten. Als artsen vermoeden dat de knobbel kwaadaardig is, in het bijzonder tijdens de zwange….

Gezondheid 7 september Bijvoorbeeld tijdens zwangerschap of door het gebruik van een andere anticonceptiepil. Ze kunnen lichtjes bewegen onder de huid en zacht aanvoelen. Gezondheid 29 juliklein wit bultje op tepel. Als je verder leest, zullen ze diagnostische tests uitvoeren en een behandeling inzetten. Wanneer je gebruik blijft maken van andc.

Korstjes op tepel: ik zoek mijn facebook korstjes tijdens zwangerschap Korstjes op de tepel is een fenomeen waar vrij veel vrouwen wel eens last van hebben, ga je daarmee akkoord.

De tepel en het tepelhof

Haar op je tepels Harige tepels? Veranderingen aan de tepel of het tepelhof Er moet altijd goed gelet worden op veranderingen aan de tepel of het tepelhof. Het is een ruwe, onregelmatige, bruine plek die vaak voorkomt op plekken die veel aan zonlicht worden blootgesteld.

Zo voer je het zelfonderzoek uit!

Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Wat kunnen bultjes op de tepel betekenen. Een ingetrokken tepel kan door kanker worden veroorzaakt. Het opmerken van een puistje in dit gebied kan….

 • Danitia 30.11.2020 01:27

  Botontkalking: wat houdt dit in en hoe wordt het behandeld? Zij knijpt het bultje uit met een speciaal naaldje.

 • Damiaan 20.11.2020 17:24

  De meeste tepelissues zijn namelijk heel normaal en komen veel vaker voor dan je denkt.