Kras op bril verzekering

 • Abonneren
 • Aandeel

Dan is dit verzekerd op de BuitenDeDeur verzekering. Dat is niet zo vreemd, want een ongelukje zit in een klein hoekje. Wij reageren meestal binnen 48 uur.

Schade melden Wil je een schade melden? Precies weten wat wel en niet verzekerd is? Van hen mag je verwachten dat zij niet zomaar jouw bril zullen stukmaken. Met de Inboedel All-Risk ben je ook verzekerd als jij of je partner of kind per ongeluk iets stukmaakt in huis. We gebruiken cookies op deze website om de website goed te laten werken en voor analytische doeleinden.

Bijvoorbeeld als je je zonnebril kwijtraakt op de camping in Frankrijk. Wanneer het je eigen kind is die je bril heeft beschadigd, zul je in de meeste gevallen zelf moeten opdraaien voor de kosten. Ben ik buiten ook verzekerd. Interpolis app. Bij schade zul je dus inch naar cm berekenen aanzienlijk lager bedrag uitgekeerd krijgen wanneer de bril al wat ouder was.

Kras op bril verzekering leggen het je graag uit.

 • Wil je weten of de aanschaf van jouw bril of contactlenzen een deel vergoed wordt door de zorgverzekeraar?
 • Is de schade aan uw bril verzekerd op uw Inboedelverzekering?

Schade veroorzaakt door jezelf

Lees meer over de dekking van de inboedelverzekering. Twee volwassene gaan naar het strand. Vul de veiligheidsmeter in. Een fijn idee. Wij zitten klaar voor u. Wanneer je bril beschadigd is, kun je hiervoor in veel gevallen je verzekering raadplegen.

 • Vind de verzekering die bij u past.
 • Wel zo prettig. Zo handelen wij uw schade sneller af.

Is de schade aan uw bril verzekerd op uw Inboedelverzekering. U kunt waarschijnlijk niet zonder uw bril, kras op bril verzekering. Wel zal de verzekeraar in de meeste gevallen niet de aankoopprijs van de bril vergoeden. In andere gevallen nemen we eerst contact met u op. Heb je per ongeluk je bril laten slingeren op de grond, en is iemand hierop gaan staan.

Gebruik de Interpolis Zorg App.

Schade veroorzaakt door iemand anders: aansprakelijkheidsverzekering

Bijvoorbeeld je laptop, telefoon, horloge of fototoestel. Dat is niet zo vreemd, want een ongelukje zit in een klein hoekje.

Valt dit onder de aansprakelijkheidsverzekering?

Vergeet niet om het te delen. Hoe veilig is je huis, kras op bril verzekering. Dan begrijpen wij dat u uw bril zo snel mogelijk wil laten repareren of vervangen. Zo meldt u uw schade waar en wanneer u maar wilt. Schade melden Wil je een schade melden.

Inboedelverzekering

In principe blijft het afhankelijk van jouw verzekering en de context van de situatie natuurlijk, maar hoogstwaarschij­nlijk kun je dit onder de aansprakelijkhe­idsverzekering laten vallen inderdaad. Download de app op uw smartphone. Daarvoor heeft Interpolis ook een oplossing.

Ontdek meer over de inboedelverzekering van Interpolis. Van hen mag je verwachten dat zij niet kras op bril verzekering jouw bril zullen stukmaken! Wij beoordelen de schade Wij beoordelen op basis van de gegevens van uw bril of we de reparatiekosten, de nieuwwaarde of de dagwaarde van de bril betalen. Wij reageren meestal binnen 48 uur. Gebruik code Halloween.

Vaak handelen we de schade direct voor u af als alle gegevens compleet zijn. Vaak wordt schade dan gedekt door hun aansprakelijkheidsverzekering. Vul de veiligheidsmeter in.

Vaak handelen we de schade direct voor u af als alle gegevens compleet zijn. Wil je meer weten over de inboedelverzekering van Interpolis? Verzamel zoveel mogelijk informatie over uw schade voordat u de schade meldt. De betaling maken we rechtstreeks over naar u.

Dan zullen verzekeraars waarschijnlijk niet uitkeren. Dan is dit verzekerd op de BuitenDeDeur verzekering. Wij reageren meestal binnen 48 uur!

 • Morris 11.10.2020 01:59

  Meer weten over de inboedelverzekering van Interpolis? Wij helpen u graag.

 • Aysegül 12.10.2020 19:20

  Ontdek of je goed beschermd bent tegen brand-, water- en inbraakschade.