Patroon broek smaller maken

 • Abonneren
 • Aandeel

Zo ziet het er niet zo handgemaakt uit. Je kunt zien of de stof te laag hangt of dat hij op bepaalde plekken plooit.

Laat de broek binnenstebuiten en houd met één hand de overtollige stof bij elkaar geknepen. Gebruik vervolgens het stofkrijt en een liniaal om een rechte lijn rond de hele broekspijp aan te geven, daar waar je de nieuwe zoom wilt hebben.

Voor een professionele uitstraling, strijk je de broek langs de nieuwe binnenste naad en de zoom. Verander je namelijk binnen de bestaande patroonlijnen dan kun je op het patroon al je aanpassing maken door simpelweg halverwege deels de lijnen van het andere patroon te volgen. Het patroon heeft een kruislengte taille midden voor, tot taille midden achter van 68 cm en ik heb 78 cm nodig. Het is niet moeilijk om je broekspijpen smaller te maken, wat de reden ook is.

Naai in een rechte lijn van de bovenkant naar de onderkant van de taille.

Pak de overtollige stof beet en zet het vast met een veiligheidsspeld! Veel plezier met je skinny broek. Naai de zoom terug in de broekspijp, en zorg er daarbij voor dat beide pijpen even lang worden. Verschillende soorten Fillers, patroon broek smaller maken, Dat is goed om te horen aangezien het mijn eerste tutorial is :. Leg je aangepaste patroon op mousseline en knip de stukken uit!

Symbolen en patronen schildere Aanmelden Facebook.
 • Dankzij de verticale ribbels van het ribfluweel lijken je benen langer en dus smaller.
 • Zo wordt de aandacht naar binnen getrokken.

Get in the right Fibre Mood

Interview met deskundige. Flared on heels Combineer de broek met een mooie hoge hak. No Comments. Sluiten en nl fr de es. Categorieën: Naaldwerk.

 • Wanneer je de steken hebt verwijderd, moet je dit deel van de tailleband kunnen openen en uitklappen. De broekspijpen taps laten toelopen.
 • Ja Nee.

Daarom kies je de maat van je broek op basis patroon broek smaller maken de heupomtrek en pas je indien nodig de tailleomtrek aan. Garderobeplanning: herfsteditie recept spinazie a la creme diepvries september Dus nu dat ik een naaimachine heb, ben ik mijn bestaande kleding gaan aanpassen.

Dan zal deze broek jou nog slanker doen lijken. Begin eerst met het meten van de ruimte tussen de bestaande maatlijnen van het patroon. Groot nadeel is dat er vaak meerdere onderdelen op n patroon staan, patroon broek smaller maken, als je eenmaal knipt kun je de rest niet meer gebruiken.

Mijn pagina's

Leg vervolgens de broek op een strijkplank en druk de zoom aan met een heet strijkijzer. Doe de broek binnenstebuiten en knijp met je vingers de overtollige stof langs de binnenzijde van de broek samen. Stofkrijt is gemakkelijk uit te wassen, of lost snel op als je de broek strijkt.

Over dit artikel. Bertha voor O-types Broeken met een rechte niet te wijde pijp staan je het mooist. Als je de broek hebt gespeld, wijde pijpen is deze broek makkelijk combineerbaar! Meer ideen Veel plezier met je skinny broek, patroon broek smaller maken. Plak er vervolgens patroonpapier onder om het gat op te vullen. Dankzij de hoge taille en rechte.

Blogarchief

Als je heel dikke, stugge spijkerstof hebt, zorg er dan voor dat je een jeansnaald gebruikt, want een normale is niet sterk genoeg. Medeauteur door Lois Wade Knutselexpert voor wikiHow.

Zorg ervoor dat je patroon straks op je ondergrond ligt, bij voorkeur met wat plakband vastgeplakt en pak je liniaal erbij.

Meestal is patroon broek smaller maken de buitenkant. Maar toch, wat betekent dat het te kort is. Over ons Tl armatuur aanpassen voor led. Gebruik een kleur garen dat overeenkomt met de kleur van je broek, dat lost mijn probleem niet op. Werk met een scherpe schaar en knip voorzichtig langs de rechte lijn die je hebt aangegeven.

Wellicht vind je dat het kruis te strak zit of te krap is. Ze heeft een bachelordiploma in modeontwerp en verkoop behaald aan de Universiteit van North Carolina in Greensboro, patroon broek smaller maken.

Laat de broek binnenstebuiten en houd met één hand de overtollige stof bij elkaar geknepen. Alles Over Cosplay. Wellicht omdat je buste wat groter is terwijl je wel een smalle middel hebt, of juist omdat je heupen wat breder zijn of je benen langer. Hi Lilliane, qua stof maakt het niet zoveel uit of je spijkerstof of iets anders hebt, je kunt gewoon dezelfde stappen uitvoeren.

Nog helemaal nieuw met patronen. Medeauteur door Andrea Beaulieu Professioneel kleermaker en modeontwerper Bronnen. Dit zal rimpels en de markeringen die je hebt gemaakt met het stofkrijt verwijderen?

 • Royce 20.12.2020 15:26

  Share With:. Ga vervolgens voor een spiegel staan en bekijk vanaf welke plek je jeanspijpen te breed zijn.

 • Nikky 24.12.2020 10:05

  Variatie: Als je de broek niet wilt passen, neem dan een broek die je goed zit en leg deze op de broek die je aan het passen bent. Vouw de binnenstebuiten gekeerde broek doormidden zodat de gevouwen broekspijpen op elkaar liggen.

 • Jeannine 16.12.2020 20:52

  Home Cosplay Lessen Naaipatronen aanpassen.