Simpel breipatroon trui kind

  • Abonneren
  • Aandeel

De meeste patronen zijn door deze ruime groep meestal niet voor alle leeftijden geschikt maar een deel ervan. Deze warme gebreide jas is gemaakt van Laponia , een dik veelkleurig garen.

Meisjes poncho Breipatroon. Iemand een oplossing? Dan heb ik hier een mooi patroon voor je! Bovendien maken ze ook de kleintjes blij. Colsjaal voor jongens in de leeftijd van 4 tot 8 jaar Met dit patroon kun je een colsjaal voor jongens in de leeftijd van 4 tot 8 jaar breien. Weet het ook niet. Gemaakt van ons nieuwe zachte en warme Supreme Merino-garen gecertificeerd vrij van mulesing.

Stoere jongenstrui breien met borduursel Met dit breipatroon ga je een stoere jongenstrui breien. Geen probleem. Sluit de naden op de schouders. Ga door in het streeppatroon tot een lengte van 30,5 33, 35,5. Naai de mouwen vast en sluit daarna de simpel breipatroon trui kind en de mouwnaden.

Sorteer op breien-en-haken Breien en Haken Mocht je niet het patroon kunnen vinden kun je altijd gebruik maken van onze zoekfunctie rechts in beeld. Kinder Breipatronen.

Right Menu Widget

En men krijgt nog steeds niet te lezen, wat R1 en M1 betekent'. Brei een ongelijkmatig kleureneffect die in elkaar overlopen zonder van garen te hoeven wisselen. Wil jij ook een leuke kindertrui breien voor je klein kind, neefje, nichtje, buurkind? Deze klassieke jas met capuchon is gebreid in gerstekorrel met het zachte fluwelen garen Katia Velvet Fine. Jas Breipatroon. Sorteer op punniken Punniken 3. Automated page speed optimizations for fast site performance.

  • Eenhoorn Breipatroon. Kijk daarom altijd goed naar het patroon voor de maten en naar de hoeveelheid gebruikt breigaren.
  • Sorteer op kerst Kerst Kersttrui voor kinderen breien met sneeuwpop Met dit gratis breipatroon kan je een kersttrui voor kinderen breien met een ingebreide sneeuwpop.

Bij elk patroon wordt geprobeerd een advies te plaatsen voor het niveau zodat overdekt winkelen rotterdam alexandrium een goed beeld krijgt.

Heel summier patroon. Sluit de naden op de schouders. Sorteer op shirt-korte-mouw shirt korte mouw Meisjes jurk Haakpatroon, simpel breipatroon trui kind. Het niveau voor de kinder breipatronen loopt erg uiteen; van heel eenvoudig tot zeer moeilijk. Brei 5 cm.

Benodigdheden:

Meisjes poncho Breipatroon. Kerstmuts met rendier motief breien Met dit gratis breipatroon ga je een kerstmuts met rendier motief breien. Kan iemand mij vertellen hoeveel steken ik Moët opzetten voor 7 maar het is niet duidelijk hoeveel ik er Moët opzetten voor de mouwen.

Brei een eenvoudige intarsia door kleurblokken toe te voegen in Big Merino. Jasje Breipatroon. Sorteer op borduren Borduren 1. Met dit gratis breipatroon ga simpel breipatroon trui kind een kerstmuts met rendier motief breien.

Dit is een eenvoudig patroon, geschikt voor beginners. Markeer voor de hals 24 centimeter aan beide zijden. Klantenservice Contact Veel gestelde vragen.

Eenvoudige breipatronen voor kinderen

Sorteer op poncho-omslagdoek Poncho, Omslagdoek Ik wens jullie veel plezier met het maken van deze oh zo makkelijke trui, en wellicht is het een opstapje naar een wat moeilijker patroon. Kant aan beide zijden 5 steken af — je houdt nu 48 52, 56, 60 steken over.

En men krijgt nog steeds niet te lezen, wat R1 en M1 betekent'.

  • Het niveau voor de kinder breipatronen loopt erg uiteen; van heel eenvoudig tot zeer moeilijk.
  • De rest staat tussen haakjes.
  • Brei klassiekers Ten slo een paar essentiële klassiekers voor kinderen.
  • Sorteer op rok Rok

Stoere jongenstrui breien met borduursel Met dit breipatroon ga je een stoere jongenstrui breien. Eenvoudige gebreide trui met een grijze voorkant en een lange rode achterkant. Sorteer op broek-legging Broek, Legging Dit delen: Klik om te delen met Twitter Wordt in een nieuw venster geopend Klik om wat zijn de grootste hondenras delen op Facebook Wordt in een nieuw venster geopend Klik om op Pinterest te delen Wordt in een nieuw venster geopend Klik om te delen op WhatsApp Wordt in een simpel breipatroon trui kind venster geopend Klik om dit te e-mailen naar een vriend Wordt in een nieuw venster geopend.

Vertaald uit het Engels van een gratis patroon van Red Heart. Een lang casual tweekleurig jasje gebreid met ons nieuwe Katia Mouton-garen? Met dit patroon kun je een colsjaal voor jongens in de leeftijd van 4 tot 8 jaar breien, simpel breipatroon trui kind.

Vossenmuts breien voor kinderen Met dit gratis breipatroon kan je een vossenmuts breien voor kinderen. Kijk snel voor het hele patroon.

Filter uw resultaten

Toen breien te ver ging. Nou, wat dacht je van snel te breien truien en jassen met dikke garens en naalden? Kindersokken met vos Breipatroon. Doet het printeffect op deze poncho met capuchon je denken aan een dierenprint?

Jas Breipatroon. Ok Lees meer. Helaas, je blog kan geen berichten per e-mail delen.