Tapas amsterdam oost

 • Abonneren
 • Aandeel

Verwacht bij Het Rijk verder seizoensgerechten van biologische ingrediënten die rechtstreeks vanuit de naastgelegen moes- en kruidentuin op je bord belanden, of afkomstig zijn van lokale hele lokale, de buren bijvoorbeeld leveranciers. Tikka Masala. De Baarsjes.

Gratis wifi. Veganistische opties. De drankenkast van Five Brothers Fat overigens ook niet. De Weteringschans. Tram 1 en tram 3 brengen je ook naar TapasTheater, vanaf halte Beukenweg is het een paar minuten lopen. Amstel III en Bullewijk. Nieuwste artikelen Een Leidse ontdekking: de Tuin van de Smid.

Dit traditionele Spaanse restaurant werkt met dagelijkse verse ingredinten en zorgt ervoor dat jij een ontspannen avond beleeft. Hot tapas amsterdam oost. Snelle hap. Kaart bijwerken …, tapas amsterdam oost. Bart Best of: vintage vondsten voor in huis. De broers van Dikke Graaf openden vorig jaar aan het andere uiteinde van de Wilhelminastraat het restaurant Barrica.

Bij A la plancha eet je heerlijke tapas die speciaal voor jou zijn klaargemaakt!

De wijnen in dit restaurant zijn subliem en zorgen voor een feestje in je mond.
 • Zeker één van de restaurants waar je een keer moet hebben gegeten. De Aker.
 • Lees hier  hoe wij TapasTheater ingericht hebben om  ieders  veiligheid te waarborgen.

6 x Tapas Amsterdam

Noordelijke IJ-oevers. Holendrecht en Reigersbos. Let op! Zelfde mannen, zelfde gezelligheid, zelfde kunde, ander concept. Het voordeel aan het eten van tapas is dat het erg afwisselend is met vele smaakvolle gerechtjes die je keer op keer verrassen.

Culi kon het niet laten om ook een lijst met een aantal van onze favorieten tapas restaurants in Amsterdam op een rij te zetten. Naast de Pintxos staan er heerlijke voor- en hoofdgerechten op de kaart.

 • Tuindorp Nieuwendam. Het vlees is goed gekruid en de frisse yoghurtsaus brengt het kruidige weer mooi in balans.
 • Op de plek waar ooit Café de Noordster zat, juist, dat café-restaurant met die heerlijk ruime serre waar het sinds Pikoteo zijn intrek nam, altijd een beetje zomer is.

Noordelijke IJ-oevers. Koffie tapas amsterdam oost thee. In dit restaurant vind je het echte Spanje terug in Amsterdam. Speciale gelegenheden. Zoekopdracht wissen?

Kaartbewerkingen zijn gepauzeerd. Nieuw high-end trouwlabel Amber Abare, Amsterdam.

La Cervecería is open voor afhaal en delivery!

Wij zijn dol op tapas en nu de lente officieel is begonnen vonden wij het hoog tijd voor een gezellig avondje tapas eten met vrienden. Maar natuurlijk zijn er ook knusse tafeltjes voor twee beschikbaar. Oostelijke Eilanden.

Een culinaire rondreis door Catalonie en Spanje. En hij mag simpelweg niet ontbreken in het tapas overzicht. Indische Buurt, tapas amsterdam oost. Van der Pekbuurt. Taverna Barcelona:   Dit super gezellige tentje vind je in De Pijp.

Cañas, tapas y paellas

In verschillende genres denk aan cabaret, muziek, toneel, musical etc. Station-Zuid WTC. Steak met friet. We starten de lijst met restaurant Pata Negra.

 • Voor het hele gezin.
 • Het restaurant heeft een mooie opvallende bar waar je gezellig aan kunt eten maar natuurlijk zijn er ook genoeg tafels beschikbaar.
 • Reserveren Online bestellen.
 • Je kan hier genieten van 30 verschillende tapasgerechten, maar ook van gegrilde steaks.

Overtoomse Veld, tapas amsterdam oost. La Cerveceria. Een soort tapas van over de hele wereld, Pimientos de Padron en zelfs je good old patatas Bravas. Gebraden kip. Zondag Ook bij La oliva tapas amsterdam oost y vinos in de Amsterdamse Jordaan kan je heerlijk genieten van een Spaanse avond.

Nieuwsbrief Ontvang wekelijks de weekend guide n nieuwe artikelen in je inbox. La Oliva.

Tapas bars in Amsterdam die ”muy agradable” zijn

Czaar Peterbuurt. Nieuwmarkt en Lastage. Kortom zeker een bezoekje waard.

Dit restaurant biedt je een heerlijke combinatie van Spaanse tapas en Argentijnse steaks aan. Maar natuurlijk zijn er ook knusse tafeltjes voor twee beschikbaar. Wanneer je via n van deze links een aankoop of reservering doet, ontvangen wij een kleine commissie van de verkoper, tapas amsterdam oost.

 • Ogün 12.03.2021 08:07

  La Cerveceria Ceviche, pulpo en Spaanse Manchego.