Tekst voor 18 jarige dochter

  • Abonneren
  • Aandeel

Van harte gefeliciteerd met je verjaardag!! Binnen een mum van tijd is je kaartje klaar om verzonden te worden.

De 18e verjaardag is een echte mijlpaal. Vast niet! Nu ben je 21 jaar en kun je volledig je eigen gang gaan. Als je jarig bent krijg je van mij: een ruiker zwarte rekkers en een bosje muilentrekkers en een reep margerietjes en een doos vergeet-mij-nietjes en een kus met een lint omdat ik je zo aardig vind.

Wie jarig is, hoort onze klokken ze luiden dan plechtig bim, bam en roepen in koor voor de jarige: gezondheid en leef nog heel lang. Statistisch gezien leven mensen langer naarmate ze meer verjaardagen hebben Fijne 18e verjaardag!

Eindelijk is het zover, tekst voor 18 jarige dochter, je mag nu stemmen met 18 mag je veel, gefeliciteerd ouwetje. Liefs pap en mam. Dat is in hondenjaren, zo kunnen we het artikel nog beter en uitgebreider gaan maken.

Wij stellen delen op prijs. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Kijk eens in de garage… Verjaardagswensen dochter 18 jaar Ik wens je een fijne verjaardag met bloemen en geschenken zodat je later met plezier hieraan terug kunt denken   18 jaar. Dit is dan voor veel vrienden en familie het moment om de jarige job eens goed in het zonnetje te zetten.

Dikke kus van papa en mama. Dan mag je volop dromen, dat al je wensen uit zullen komen!
  • Copyright ©  Verjaardagswensen.
  • Lees gauw verder voor de leukste en meest originele verjaardagswensen voor een 18e verjaardag. Verjaardagswensen dochter 21 jaar Alweer een jaartje verder gegroeid En wat ben je prachtig opgebloeid!

18 jaar zinnen

Vandaag 18 geworden, nu mag je eindelijk legaal de dingen doen die je al 3 jaar deed Stuur een kaartje via Greetz of Kaartje2Go Sorry, maar je kindertijd is officieel over de datum Gefeliciteerd met je verjaardag!

Nu ben je volwassen! Groter, slimmer, wijzer en ouder En nog altijd staan wij schouder aan schouder Vandaag is voor jou een speciale dag De dag dat jij, en ook ik, feestvieren mag Een jaartje ouder, en dat is te zien Je bent prachtig, en intelligent, bovendien Ik wens jou al het geluk dat er is En altijd mijn steun tijdens elke gebeurtenis Lieve dochter, geniet van deze mooie dag Begin hem met vreugde en beëindig hem met een lach!

Wil je de pas 18 jaar geworden jarige eens leuk feliciteren met een originele verjaardagswens? Variatie is daarbij altijd erg leuk. Je bent nu alweer 4 jaar.

  • Ik ben misschien wat ouderwets, maar ik doe het gewoon liever per kaart. En mag je eindelijk alcohol drinken, stemmen, en… je éigen kleren wassen!
  • Ok Privacy policy. Ik heb de laatste dagen veel aan je gedacht.

Je bent misschien achttien jaar geleden geboren, tekst voor 18 jarige dochter, maar je mag vanaf vandaag de dag pas legaal drinken. Zorg dan dat sofia het prinsesje nederlands zijn of haar verjaardag extra bijzonder maakt met een unieke verjaardagswens?

Nu ben je echt volwassen Bron: Greetz. Alsnog gefeliciteerd met je verjaardag!!? En als je moet werken, doe dan maar net alsof!.

Deel jouw verjaardagswensen

Laat het dan weten via een reactie hieronder! Ga naar inhoud Een mijlpaal in het leven is de 18e verjaardag.

Lees gauw verder voor de leukste en meest originele verjaardagswensen voor een 18e verjaardag. De verjaardagswensen voor een dochter kun je eenvoudig verwerken in een verjaardagskaartje.

Laat deze bijzonder verjaardag niet zomaar voorbij gaan zonder een persoonlijke verjaardagswens uit te spreken of op te schrijven. Levensvragen Liefde is Een prettige verjaardag vandaag. Je bent nu 18 Eindelijk volwassen.

Gesponsorde banner.

Grappige gefeliciteerd quotes en uitspraken over volwassen worden

Heb jij zelf ook een verjaardagswens die nog niet bij de bovenstaande wensen staat? Wie jarig is, hoort onze klokken ze luiden dan plechtig bim, bam en roepen in koor voor de jarige: gezondheid en leef nog heel lang. Gefeliciteerd met je 18e verjaardag! Hopelijk krijg je veel cadeautjes En is alles mooi versierd En is iedereen heel blij vandaag Omdat jij je verjaardag viert!

Binnen een mum van tijd is je kaartje klaar om verzonden te worden. Soms is dat nog mooier en origineler dan een echte verjaardagswens. Daar kun je vervolgens handig gebruik van maken door er inspiratie op uit te doen.

Stuur mij een e-mail als er nieuwe berichten zijn. Je kunt deze mijlpaal dus zeker niet zomaar voorbij laten gaan dus maak gebruik van het feit dat de jarige deze mooie leeftijd heeft bereikt. Je tekst voor 18 jarige dochter ze dan kopiren en plakken en klaar ben je.

Bruto uurloon naar netto maandloon een leeftijd. Verjaardagswensen De leukste verjaardagswensen.

Dit zie je dan ook terug in de voorbeeld teksten die je hier kunt bekijken. Wij stellen delen op prijs, zo kunnen we het artikel nog beter en uitgebreider gaan maken. Laat dit dan hieronder weten.

Dagen, weken. Wil je de pas 18 jaar geworden jarige eens leuk feliciteren met een originele verjaardagswens.

Je wens haar een fijne verjaardag en geeft haar uiteraard een mooi cadeau.

  • Miki 11.03.2021 10:53

    Weet jij nog meer leuke spreuken, oneliners of grappige teksten en taalvondsten?