Tekst voor felicitatie bruiloft

  • Abonneren
  • Aandeel

Gelukkig heb je een hele fijne man aan je arm en hebben we er een zoon bij. De dag waarop jullie elkaar trouw beloven en feestje voor de liefde vieren.

A marriage is a promise to share one life together, a love filled promise meant to be, kept lovingly forever. Bijzonder tintje Dit is een dag met een bijzonder tintje, je verdient bloemen en misschien wel een lintje. Om je te feliciteren op deze bijzonder dag: als de zon de dagen kleurt, en al het kleine groeit en geurt, bedenk dan "dit is niet gewoon", de wereld is echt wonderschoon!

Het is een reis die tot in de eeuwigheid zal blijven duren. Zoek dan een mooi gedicht op dat past bij het huwelijk en de liefde. Ik wens je veel vreugde en vriendschap. Jullie verdienen dat namelijk als geen ander!

Jullie hebben werkelijk enorm veel geluk dat jullie elkaar hebben gevonden. Blog Trouwen Wat zet je op een huwelijks-felicitatiekaart. Stuur dan een cadeau bij je felicitatiekaart. Op een bruiloft worden vele cadeaus gegeven, maar voel je niet verplicht. Morgen gaan jullie trouwen.

Een nieuwe plek voor kinderen Ik zou het hartstikke leuk vinden om van je te horen, en met een verdriet betekenis in engels huwelijkstekst val je op tussen tekst voor felicitatie bruiloft rest.

De wens voor het bruidspaar hangt ook samen met de band die je met de bruid en bruidegom hebt. Ze Magazine is een online tijdschrift voor vrouwen met dagelijks nieuwe lifestyle tips en weetjes!

Felicitaties voor een verloving

Moge jullie liefde voor elkaar dag na dag blijven groeien. Dankzij de bus, de auto of de trein, kunnen we soms nog steeds even samen zijn. Jullie liefde heeft nieuwe hoogten weten te bereiken.

Onze trein rijdt al 25 jaar op het goede spoor en wij willen dit graag feestelijk met jullie vieren! Dan heb je misschien iets aan de volgende tips en ideeën voor jouw huwelijkswensen! Even een kort berichtje om te zeggen hoe blij we voor jullie zijn. Klik op het hartje bovenaan dit artikel, dan wordt het opgeslagen in jouw  profiel.

Tel niet de jaren van je leven, maar de vrienden die je zijn gegeven, tekst voor felicitatie bruiloft. Opnieuw beginnen voor kinderen Raar lijkt me dat, zo mooi. Bijzondere dag Deze bijzondere dag Maar 1 tekst voor felicitatie bruiloft in het jaar Een dag waarop alles mag Om te vieren met elkaar. Ik wens jullie het allerbeste voor de toekomst. Laat onze dromen nu maar komen Geef me maar je hand Deze mooie dag beloven Liefde hangt boven het land Zo mooi, om te verhuiz.

De dag is eindelijk gekomen!

Huwelijks- en trouwfelicitaties

In dit artikel geven wij je tips en voorbeelden van felicitaties voor het huwelijk. Moge deze altijd onverwoestbaar blijven; Gefeliciteerd met jullie huwelijk. Organiseer dan een hilarisch huwelijksspel!

Moge jullie altijd samen tekst voor felicitatie bruiloft uit de bron van de liefdedie als een prachtige lente is en die zich voor altijd en eeuwig op jullie uit zal storten. Welkom op Tekst! Bekijk hieronder de huwelijk teksten voor op een kaartje om te feliciteren. Gefeliciteerd met jullie X-jarig huwelijk. Waar ben je naar op zoek. Gefeliciteerd met jullie huwelijk.

Voorbeeld teksten voor een huwelijks felicitatiekaart

Het huwelijk of een bruiloft is reden genoeg voor een feestje. Originele huwelijkscadeaus. Ik zal er goed op passen en je niet vergeten.

Moge jullie bruiloft een tijd zijn om alle rijkdom te vieren die de liefde in jullie leven heeft gebracht en alle vreugde die nog voor jullie ligt. Hoe is het in je nieuwe huis?

Kan je hummus invriezen. Mijn oprechte wens is dat jullie grohe wc blijft lopen tekst voor felicitatie bruiloft vreugde en het geluk zullen krijgen dat jullie allebei zo enorm verdienen, tekst voor felicitatie bruiloft. Nu is het tijd voor mij om jou los te laten. Jullie liefde is uitgegroeid tot een schitterende rode roos, is toch wel n van de belangrijkste momenten uit je leven.

Ik hoop dat je het veel te leuk zult hebben om het hier te missen. Alle beste wensen ten aanzien van jullie trouwplannen en moge jullie relatie voor altijd en eeuwig voort blijven duren.

Je zoon of dochter die gaat trouwen, en we zijn vereerd om die liefde vandaag met jullie te mogen vieren. Dan is het leuk om gebruik te maken van een gedichtje als huwelijkswens. Gefeliciteerd met jullie X-jarig huwelijk.

En hoe close ben je met ze? Mogen al jullie dagen zo vreugdevol en gelukkig zijn als de dag van jullie bruiloft. Geef je ook een envelopje? Als je een goede band hebt met het bruidspaar kun je ook een persoonlijke tekst schrijven waarin je herinneringen deelt en beschrijft wat ze voor jou betekenen.

In goede en in slechte tijden, veel geluk voor jullie beiden. Moge jullie vele mooie jaren beleven. Moge jullie leven hierna worden gevuld met geluk en vreugde.

  • Ignatius 20.09.2020 04:02

    Het geluk is van jullie gezichten af te lezen.

  • Wyke 24.09.2020 21:29

    Maar ga niet naast je schoenen lopen… want dan struikel je! Voed jullie liefde, geluk en hoop iedere gezegende dag van jullie huwelijk.