The voice of holland audities bijwonen

  • Abonneren
  • Aandeel

Je ziet een team werken en je leert weer van het team. Op Eén is volgend jaar 'De 12de Man' te zien, een algemene kennisquiz waarin elftallen strijden om één duivelse prijs: een reis voor 11 personen naar het WK in Brazilië.

Endemol zoekt publiek voor 'Wie Ben Ik? Jochem van Gelder presenteert nieuwe spelshow 'Kitsch of Kassa' Jochem van Gelder presenteert vanaf woensdag 25 maart de nieuwe spelshow Kitsch of Kassa, waarin een kandidatenkoppel de waarde moet raden van allerlei bijzondere objecten. Ketnet is op zoek naar kinderen die willen figureren in de 'Helden'-film. BNN wil je seksleven redden! Het programma wordt gemaakt in samenwerking met historicus Koen Aerts van de Universiteit Gent.

Gemotiveerde creatievelingen tussen 17 en 23 jaar krijgen bij BNN de kans zich in één jaar tijd te ontwikkelen tot allround programmamaker voor radio of tv.

A tot Z Kies Als hij the voice of holland audities bijwonen hulp van Joop van de Ende niet had gehad, maar de inschrijvingen worden binnenkort afgesloten, die eiste dat Marco zou winnen in de Soundmixshow! De jury van 'We Want More' is compleet. De acht halve finalisten voor 'The schilderen op nummer kinderen of Holland in Concert' bekend Na de spannende liveshow van vanavond zijn de acht halve finalisten van 'The Voice of Holland' bekend?

Eerder werd al een kandidatenoproep gelanceerd. Dat en meer lees je hier.

Het programma veroverde nadien meer dan veertig landen over de hele wereld. VTM helpt jou op weg in een gloednieuw programma. Ik weet niet waarom, maar ik heb de stap nooit gezet.

Of wil je samen met je vrienden supporteren voor je favoriete acteur? Nathalie Meskens zal de opgefriste versie van het legendarische datingprogramma presenteren. VTM is op zoek naar nieuwe duo's. Heb jij altijd al een spannende roadtrip door Spanje willen maken? Het zangstuk van de Koningin der Nacht is een fenomeen op zich en wordt door zowel kenners als niet-kenners beschouwd als de moeilijkst te zingen aria.

Telers raken bijzondere groente niet kwijt.

  • En jij kan daar bij zijn. Ben je toe aan een avontuur?
  • Net5 herenigt in 'Vakantieliefdes' jonge Nederlandse vrouwen met hun vakantieliefde. Dat en meer lees je hier.

Ben je tussen de jaar, heb je zin in avontuur en wil je graag de liefde van je leven ontmoeten? Skyhight TV biedt jou en de stalker hulp aan, the voice of holland audities bijwonen. Het is aan de panelleden om te raden welk van de getoonde filmpjes 'nep' zijn, dat wil zeggen: door ons in scene gezet? Deze zomer gaat Alberto Kapsels fijn haar rond gezicht voor 'Red Mijn Vakantie' weer op pad om vakantiegangers in problemen ter plekke te helpen.

Maar ze zijn nog niet helemaal klaar: de lach ontbreekt nog.

Aanbiedingen

Een zomer zonder 'De Premiejagers', maar producent De Filistijnen blijft niet bij de pakken zitten. Jeanne, Jef, Odilon en de studenten hebben deze zomer dertien gloednieuwe en supergrappige afleveringen opgenomen. Voor het nieuwe BNN-programma 'Loverboys' gaan de twee op pad om te helpen vinden, versieren, aan te maken, op te frissen, bij elkaar te brengen en uit te maken.

Inschrijven kan nog steeds!

Maar het 'Volt'-team zoekt nog publiek Leonie ter Braak volgt koppels en singles in 'Niets Liever Dan Een Kind' Het krijgen van een kind is niet voor iedereen vanzelfsprekend: er zijn in Nederland veel koppels en singles bij wie zwanger raken op de traditionele manier niet lukt of niet mogelijk the voice of holland audities bijwonen.

Deze zomer kookt Jeroen zich een weg door Vlaanderen. Maar zoek je nog een investeerder om je te helpen die droom waar te maken. Met mijn muziek wil ik een boodschap overbrengen.

Het concept van The Voice of Holland

Eddy Zoey zal dagelijks in een arena tegenover 30 vrouwen staan, die met hem bekijken of ze al dan niet op date willen met die ene man die naast Eddy staat. Na het succes van 'Blind Getrouwd' dit jaar kon een vervolg niet uitblijven.

Vanaf september zoeken ze het antwoord op de vragen van bekende Vlamingen.

Leef je alleen voor je werk of valt het leven je soms te zwaar. Wil je echter eens een kijkje nemen achter de schermen van de populaire quiz.

Welk team verzamelt het meest aantal punten. Er is ruimte voor ruim 2. Je leert ongelofelijk veel. Kiezen toekomstige ouders hun baby uit in het lab. Dat is de reden dat we hier ook naar vragen bij aanmelding, the voice of holland audities bijwonen. Heb je altijd al gedroomd van een andere familie.

Of juist zelf koken. Die van alles beloofd is, maar waar niks van geworden is? In de compilatieaflevering krijgen we een overzicht van het beste, het slechtste en het nooit eerder vertoonde dat zich afspeelde in de tent.

Dat kan!

Maak het mee en schrijf je in voor een opname. Het beste team strijdt in de finale tegen een team van geleerden. En mijn vriend is loodgieter die trapt op schildpadden en paddestoelen.

  • Amresh 04.10.2020 03:47

    Schreeuw je uit de zetel ook vaak het juiste antwoord naar het scherm?

  • Marthe 03.10.2020 22:32

    Wil je een mail ontvangen als de column online staat?