Wanneer zon onder in egypte

  • Abonneren
  • Aandeel

Duur 3 uur. Maandag, 02 November Zonsopgang  , Astronomische middag: , Zonsondergang: , Duur van de dag: , Duur van de nacht: Hurghada ochtendwagon buggy tours Duration 3 uur Ga met ons mee en geniet van een fantastische Car Buggy Safari-ervaring in Hurghada en rijd naar het bedoeïenendorp waar je meer te weten komt over het bedoeïenenleven in Hurghada.

Maak een account aan Bekijk je boekingen en blijf op de hoogte van onze fantastische belevingen. Maandag, 16 November Zonsopgang  , Astronomische middag: , Zonsondergang: , Duur van de dag: , Duur van de nacht: Donderdag, 29 Oktober Zonsopgang  , Astronomische middag: , Zonsondergang: , Duur van de dag: , Duur van de nacht: In de openlucht. Vrijdag, 27 November Zonsopgang  , Astronomische middag: , Zonsondergang: , Duur van de dag: , Duur van de nacht: Overzicht beoordelingen.

Hurghada ochtendwagon buggy tours Duration 3 uur Ga met ons mee en geniet van een fantastische Car Wanneer zon onder in egypte Safari-ervaring in Hurghada en rijd naar het bedoeenendorp waar je meer te weten komt over het bedoeenenleven in Hurghada. Je inspiratie is onderweg. Sla de rij voor de kassa over! Zaterdag, kinderen jonger dan 16 jaar mogen niet met Buggy Dune rijden en moeten worden begeleid door een volwassene, Duur van de.

Belangrijk.

Zaterdag, 21 November Zonsopgang  , Astronomische middag: , Zonsondergang: , Duur van de dag: , Duur van de nacht:

Zonsopkomst en zonsondergang in Hurghada

Nadat je bent opgehaald bij je hotel, wordt je meegenomen om te leren autorijden voordat je door de woestijn naar een bedoeïenendorp vertrekt. Voel na een korte oefenrit de adrenaline als je met je quad door de woestijn rijdt.

Lees voor meer informatie onze privacyverklaring. Zaterdag, 19 December Zonsopgang  , Astronomische middag: , Zonsondergang: , Duur van de dag: , Duur van de nacht: Maandag, 26 Oktober Zonsopgang  , Astronomische middag: , Zonsondergang: , Duur van de dag: , Duur van de nacht:

  • Geniet en ontspan, je zult de vele archeologische schatten ontdekken, zoals Abu Simbel, de vallei der koningen. Belangrijk, kinderen jonger dan 16 jaar mogen niet met Buggy Dune rijden en moeten worden begeleid door een volwassene.
  • Donderdag, 26 November Zonsopgang  , Astronomische middag: , Zonsondergang: , Duur van de dag: , Duur van de nacht:

De zonsondergang Dune Buggy Safari Hurghada biedt een vroege vogel rit van een uur in je eigen open buggy. Vrijdag, Duur van de dag:, Duur van de na.

Selecteer deelnemers, datum en taal:

Dinsdag, 15 December Zonsopgang  , Astronomische middag: , Zonsondergang: , Duur van de dag: , Duur van de nacht: Geniet van 8 dagen Hurghada-vakantiepakket Inclusief 4 nachten all-inclusive 5-sterrenhotel en 3 nachten geweldige Nijlcruise vanuit Hurghada tussen Aswan en Luxor op 5-sterren Nijlcruise.

Donderdag, 19 November Zonsopgang  , Astronomische middag: , Zonsondergang: , Duur van de dag: , Duur van de nacht: Laat je inspireren.

Zaterdag, Zon.

Directory en geografische gegevens

Ontdek de woestijn bij Hurghada met een quad en rij bij zonsopgang Beleef bij zonsopgang een quadrit door de duinen Beleef een uitzonderlijk avontuur en rijd op de rug van een kameel door de woestijn. Geniet van een ophaalservice bij je hotel door je gids tijdens zonsopkomst en ga naar de plek van je quad. Hierna ga je op een kameel rijden en de prachtige zonsondergang bekijken terwijl je geniet van een heerlijk barbecuediner, mineraalwater en frisdrank inbegrepen.

Bekijk gallery. Dinsdag, 01 December Zonsopgang  , Astronomische middag: , Zonsondergang: , Duur van de dag: , Duur van de nacht:

  • Duur:   5 uur.
  • Zaterdag, 14 November Zonsopgang  , Astronomische middag: , Zonsondergang: , Duur van de dag: , Duur van de nacht:
  • Duur:   3,5 - 7,5 uur.
  • Dinsdag, 27 Oktober Zonsopgang  , Astronomische middag: , Zonsondergang: , Duur van de dag: , Duur van de nacht:

Zondag, 19 November Zonsopgang, Zonsondergang:, wordt je meegenomen om te leren autorijden voordat je door de woestijn naar een. Nadat je bent opgehaald bij je hotel. Vervoer van en naar hotel in Hurghada Rit op een quad Engelssprekende gids Niet inbegrepen.

Lees voor meer informatie onze privacyverklaring.

Dit vind je misschien ook leuk

Woensdag, 09 December Zonsopgang  , Astronomische middag: , Zonsondergang: , Duur van de dag: , Duur van de nacht: Zaterdag, 19 December Zonsopgang  , Astronomische middag: , Zonsondergang: , Duur van de dag: , Duur van de nacht: Product ID:

Woensdag, 09 December Zons. Lees meer Toon minder.