Wasmachine stinkt soda en azijn

 • Abonneren
 • Aandeel

Kimberly De Temmerman. Maar een kapotte wasmachine is een ramp. Door het ontkalken van je machine voorkom je dat er een kalklaag gaat afzetten op het verwarmingselement.

Geweldige oplossing Christa Bosveld. De Monteur. Bovendien werkt het niet omdat de werking van zuur en soda elkaar opheft. Gaan die niet krimpen als je ze op 90 wast? Haier HWB review en aanbieding.

U hoeft dan ook vl minder wasmiddel te gebruiken. Ik heb een plante spuit met wat schoonmaakazijn wasmachine stinkt soda en azijn als ik geen was te doen heb spuit ik een paar keer er in.

Pijn onderbuik rechts winderigheid wasbakje schoonmaken geschiedt zo nu en dan, eens n keertje extra spoelen en ventileren dan komt het beslist allemaal. En zeg dat het gezegd heeft. Spray er wat azijn op of maak een pasta van wat bicarbonaat en water. Ze vaak meer dan 10 jaar mee zonder al te veel problemen. Allereerst is het belangrijk om zichtbare vetluis te verwijderen.

Veel mensen sluiten de deur van hun wasmachine nadat zij de was eruit hebben gehaald. Draai opnieuw de langste en warmste cyclus  met een lege trommel. Alle tips van Aha!
 • Gewoon lekker schoondraaien op 95 en goed doorspoelen via je filterbakje Dus draaien op 95 en weglaten lopen via het filter bakje mocht dit alles niet werken klein beetje driehoek zeep er in en nogmaals op 95 laten draaien Ingmar Sotthewes.
 • De Inspecteur Meer van De Inspecteur. De was kwam er dan ook nooit lekker fris uit.

Ook interessant

Een wasmachine schoonmaken klinkt een beetje onlogisch, maar is dat zeker niet! En zo wordt het probleem verergerd en in stand gehouden. Dat deze bacteriën niet zo fris ruiken, laat zich raden.

Herken je dit? Trek dit slangtje eens voorzichtig een stukje uit de machine en trek de plug eruit, laat het water in een lege colafles lopen tot al het water uitde machine is.

Vergeet hierbij het vak wasmachine stinkt soda en azijn het zeepbakje niet, die moet ook schoon. Miele wasmachines Aeg wasmachines Bosch wasmachines Siemens wasmachines. Ontkalken wasmachine met azijn: Giet 1 fles natuurazijn in je lege wasmachine! Let er in het laatste geval wel op dat u voldoende was in de machine doet voordat u een was draait met een waspod.

Spray er wat azijn op of maak een pasta van wat bicarbonaat en water.

Laat het deurtje altijd open staan

Wat u kunt doen als die van u niet zo fris ruikt? Het kan schade veroorzaken aan het binnenwerk van je wasmachine of erger, het veroorzaakt een chemische reactie. Zeker een halve liter!

Inhoudsopgave 1 Tips voor het schoonmaken van je wasmachine 2 Verhelpen van een stinkende wasmachine 3 Tips voor het schoonmaken van je wasmachine 3. Gebruik  vloeibare wasmiddelen i. Laat je niet gek maken door Unilever, wasmachine stinkt soda en azijn, met die imbeciele reclameboodschappen, soda of azijn in het bakje van de wasverzachter doe. Ik heb er totaal geen last van omdat i.

Hoofdnavigatie mobiel

Was je normaal gesproken heel vaak dan dien je dit 1 x per 2 weken te doen. Is trouwens ook goed voor mensen die allergisch zijn voor waspoeders enz. Zouden die haren tussen het wasgoed hier ook mee te maken hebben.

 • Ik heb er totaal geen last van omdat ik , naast wasmiddel, soda of azijn in het bakje van de wasverzachter doe.
 • Dit is al een eerste goede stap.
 • Laat het even weken in wat water en azijn, wrijf droog en plaats het terug in je wasmachine.
 • Het zeepbakje van de wasmachine helemaal uit de machine halen en goed schoonmaken.

Neem een droge doek en wrijf de trommel, deur en rubberen sluiting droog. Ga ik proberen, ik moet er niet aan denken dat ie het begeeft. Als iets vies ruikt helpt schoonmaken bijna altijd.

Dit vooraf schoonmaken met een schoonmaakdoekje. Wasmachinepagina stelt zich ten doel haar bezoekers te helpen bij het vinden van de wasmachine stinkt soda en azijn wasmachines door middel van vergelijken. Veel mensen weten niet dat het wasmiddelbakje bijna bij  alle wasmachines wel uit de machine kan halen. Wij doen het al jaren en jaren.

Lees ook:  Zuinig wassen. Allereerst is het belangrijk om zichtbare vetluis te verwijderen.

Bicarbonaat

Even legen en met heet water afspoelen. Gebruik hiervoor nooit schoonmaakazijn en gebruik het met mate dus niet elke maand. Tot slot doet u er goed aan om het filter schoon te maken of in elk geval het water wat zich hierin verzamelt weg te laten lopen.

Heel soms, voeg ik een beetje azijn toe. De wasmachine wordt niet meer heet genoeg om alles goed op te lossen en er blijven dan vetten achter. U hoeft dan ook vl minder wasmiddel te gebruiken.

 • Emmanuela 02.03.2021 03:07

  Dus wat wil je nog meer Wendy.

 • Maruschka 09.03.2021 08:41

  In plaats van dure ontkalker voor de wasmachine te kopen kunt u ook een keer per maand azijn in de wastrommel doen ca. Het probleem is duidelijk.

 • Seyyid 03.03.2021 18:02

  Je hebt net een frisse was gedraaid en haalt je was er uit.