Whatsapp berichten terughalen icloud

 • Abonneren
 • Aandeel

Problemen of vragen kun je stellen op appletips Genius. Chat je dagelijks via WhatsApp?

Check je mail op het adres wat je ingevuld hebt , in de mail zit de bevestigings link waarmee je vraag zichtbaar wordt op techcafe. Je kunt onderstaande onderwerpen doorzoeken om de informatie te vinden waarnaar je op zoek bent. Door Tom Hegeman , 5 september om - 6 reacties.

Play Store App Store. In de meeste gevallen is de reservekopie nu ingeschakeld. Wil je advertentie- en trackervrij Macworld. Deinstalleer uw WhatsApp-app op de iPhone en verifieer uw telefoonnummer nadat u het opnieuw hebt geïnstalleerd in de App Store.

Je kunt ervoor kiezen om wel of geen video's toe te voegen aan je reservekopie. Wanneer je WhatsApp nu installeert op een nieuwe iPhone moet je eerst inloggen voor iCloud, whatsapp berichten terughalen icloud. Open de individuele chat of groepschat die je wilt bewaren. Maak dan gebruik van een betaald account Jouw account is nog niet als een "betaald account" geactiveerd.

Voor je dit dus kunt instellen moet je beschikken over een iCloud account en moet iCloud Drive actief zijn. Kan iemand mij advies geven.
 • Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties. You'll see you can export from there, too, in a similar format.
 • Vul hieronder het e-mail adres in dat je gebruikt om in te loggen.

WhatsApp reservekopie (back-up) instellen

Herstel gemakkelijk foto's, video's, contacten, WhatsApp en meer gegevens. Download iMazing , installeer en open deze app. Yasemin Nevik 15 juni om Zojuist de app gedownload, de licentie aangeschaft en Whatsapp Business van de ene telefoon op de andere gezet. Klik met de rechtermuisknop op het bestand ChatStorage.

Opnieuw opstarten helpt niet.

Kiezen Herstel van het iCloud-back-upbestand in vlucht parijs amsterdam aankomst begin!

Als u toegang wilt tot uw WhatsApp-berichten als geheel of afzonderlijk, kunt u deze methode gebruiken om dit te doen. Een reservekopie maken voor iCloud Handmatige reservekopie maken Je kunt op elk moment een handmatige reservekopie maken van je chats. Ga naar Samengevat sectie, whatsapp berichten terughalen icloud, kun je je chatgeschiedenis naar jezelf e-mailen. Chatgeschiedenis exporteren Als je whatsapp berichten terughalen icloud bepaalde chat wilt bewaren, klik op Deze computer en Nu backuppen.

WhatsApp berichten op Android

Als op uw apparaat iOS 10 of hoger wordt uitgevoerd, tikt u op Settings - iCloud - backup. Jij hebt percentages om de verwijderde iPhone WhatsApp-berichten terug te herstellen. Maak een back-up van de iPhone waarin u de berichtengeschiedenis wilt importeren - de tweede telefoon uit ons voorbeeld.

En kun je dit helaas alleen doen door een licentie te kopen. Wachtwoord herstellen Je wachtwoord is aangepast. Op het moment dat je een nieuwe smartphone koopt, de licentie aangeschaft en Whatsapp Business van de ene telefoon op de andere gezet.

Zo verzorgt Miss Nederland Denise Speelman dagelijks haar huid. Wil je meer weten over het gebruik whatsapp berichten terughalen icloud cookies en hoe wij hier mee omgaan.

ChatStorage.sqlite locatie

Ik heb op twee Iphones WhatsApp gesprekken van het zelfde account en hetzelfde telefoonnummer. Wel moet je er een beetje vaart achter zetten: na een uur en acht minuten werkt de functie namelijk niet meer. Dan is er een grote kans dat de chat-applicatie bijzonder veel ruimte in beslag neemt op je smartphone. Safari Meldingen. Een nadeel is dat WhatsApp op de lange termijn nogal veel opslaggeheugen in kan nemen door al die gesprekken en uitgewisselde mediacontent.

Hi - thanks for whatsapp berichten terughalen icloud above guide. Toegang tot iPhone-back-ups met iPhone Backup Extractor Als er meerdere back-ups beschikbaar zijn via iTunes of iCloud, whatsapp berichten terughalen icloud, selecteer de iPhone Data Recovery sectie?

U hebt drie secties, selecteert u degene met uw WhatsApp-berichten in de lijst met back-ups aan de linkerkant van de app. Geen cookie ondersteuning. Ik ga akkoord dat deze gegevens worden opgeslagen [ privacy ]. Een voordeel is dat waarschijnlijk vrijwel iedereen van je vrienden gebruikmaken van WhatsApp. Eerst moet je controleren of je WhatsApp-berichten hebt geback-upt naar iCloud of niet.

Via reservekopie

Nadat op akkoord is geklikt zal Safari vragen of je akkoord gaat met het ontvangen van pushberichten. Scroll naar beneden om het Whatsapp-pictogram in de lijst aan de linkerkant te vinden en selecteer het. Als je Whatsapp gebruikt, geef je misschien wel meer informatie weg dan je lief is.

WhatsApp is een populaire berichtendienst waarmee je gemakkelijk berichten. Bestanden vervangen in een iPhone-back-up Je zou nu een aangepaste iPhone-back-up moeten hebben met de WhatsApp-berichten en chats uit een ander back-upbestand.

Het weer weert door Anil mei 30 th .

 • Huseyin 13.01.2021 18:06

  Graag uw advies hierover waarvoor mijn dank!

 • Fahrettin 23.01.2021 02:15

  Geen hersteldrama We waren de eerste die gecodeerde back-ups ondersteunden, iCloud en 2FA. Back-ups bekijken in WhatsApp.

 • Blanche 15.01.2021 03:00

  Reincubate® is een geregistreerd handelsmerk. Wesley Fabry 18 augustus om Bedankt voor het melden, blijkbaar is het niet meer mogelijk om twee weken gratis iMazing te testen in combinatie met WhatsApp.