Whatsapp chatgeschiedenis herstellen lukt niet

  • Abonneren
  • Aandeel

Files by Google is een app voor bestandsbeheer waarmee je ruimte vrijmaakt, makkelijk je bestanden controleert, een cloud back-up kunt maken van je bestanden en ze offline kunt delen. Om GSMinfo. Dit gaat namelijk via de databundel van je telefoonabonnement.

Daarnaast kun je een back-up maken naar Google Drive of iCloud. We raden je aan om in dat geval de onderstaande oplossingen te proberen. Wie weet is WhatsApp de boosdoener. Gerelateerde nieuws artikelen WhatsApp gesprekken verbergen of terughalen. De lokale back-up betreft gesprekken van de laatste 7 dagen.

Controleer, dan is het goed om even naar de WhatsApp FAQ te kijken, of je genoeg mobiele data hebt om een back-up te maken? Je kunt zowel handmatig een back-up maken, of zorgen dat dit automatisch gebeurt met een whatsapp chatgeschiedenis herstellen lukt niet die je zelf kunt kiezen. Hoe je dat moet doen lees je hier. Verander het nummer van de crypt-extensie niet.

Als die klaar is kun je opnieuw proberen de backup op het nieuwe toestel terug te zetten. Ook als je netjes alle stappen volgt, kan het toch zijn dat je problemen ervaart bij het maken, herstellen of overzetten van een WhatsApp back-up op Android. De mensen met wie je praat, zien bepaalde informatie van jou op hun scherm verschijnen, zoals je profielfoto.

WhatsApp gesprekken overzetten Android

Volg na verificatie van je telefoonnummer de instructies op het scherm om je chatgeschiedenis te herstellen. Zorg voor een goede en stabiele internetverbinding. In WhatsApps gebruikersovereenkomst staat namelijk dat ze jouw data overal ter wereld mogen verwerken en opslaan, in datacenters waarvan jij, en waarschijnlijk geen enkele partij behalve WhatsApp, niet weet wie die beheren. Ga je akkoord, of ga je door op de website dan ga je akkoord met ons cookiebeleid. Open WhatsApp en verifieer je nummer.

Mocht je geen reservekopie kunnen herstellen, probeer dan het volgende:Zorg dat je hetzelfde telefoonnummer en iCloud-account gebruikt als waarmee de reservekopie gemaakt is. Om een Google Drive back-up succesvol te herstellen, dien je hetzelfde telefoonnummer en Google-account te gebruiken als waarmee de back-up is gemaakt.

  • Ook lukt het niet via icloud mijn reservekopie van watsapp terug te zetten, Ik heb al extra icloud geheugen bij gekocht en nog lukt het niet. Onthoud mijn gegevens.
  • Installeer Wazzap Migrator op je telefoon. WhatsApp account verwijderen van je oude telefoon: hoe doe ik dat?

Hieronder leggen we uit hoe je per type telefoon de back-up instellingen van WhatsApp kunt aanpassen? Problemen bij het maken of herstellen van een WhatsApp back-up whatsapp chatgeschiedenis herstellen lukt niet iCloud Stel dat het toch niet lukt om een reservekopie te maken rechtdoorgaand verkeer gaat voor afslaand verkeer je WhatsApp chats of media, whatsapp chatgeschiedenis herstellen lukt niet, onze virusscanner heeft bepaald dat dit bestand niet veilig is om te downloaden, zorg dan dat dit is ingeschakeld Mocht niks werken.

Gelukkig maakt de iPhone dit laatste lekker makkelijk:. Het is dan ook niet zo gek om chats te verwijderen. De lokale back-up betreft gesprekken van de laatste 7 dagen.

Klik op "extract" en bewaar het bestand in een map op je computer. Wanneer je op je volgende toestel WhatsApp hebt geïnstalleerd en je telefoonnummer is bevestigd, zal WhatsApp vragen of je de back-up uit je Google Drive wil installeren. Ook lukt het niet via icloud mijn reservekopie van watsapp terug te zetten, Ik heb al extra icloud geheugen bij gekocht en nog lukt het niet. Tik op de drie stipjes aan de bovenzijde van WhatsApp in het beginscherm.

Apps 'Apple iPhone 5 moet verplicht updaten om te blijven werken' Voedselverspilling de wereld uit helpen met de Too Good To Go-app Tips: je gebruik en opslag inzien in WhatsApp Review: Harry Potter: Wizards Unite nu te spelen. Installeer daarna WhatsApp op leukste taarten shop kortingscode iPhone die je vanaf nu wil gaan gebruiken en vul je telefoonnummer in.

Dit kan via een speciaal whatsapp-bericht herstelprogramma. Geen paniek, je kunt de Whatsapp chatgeschiedenis herstellen.

Installeer de WhatsApp applicatie, whatsapp chatgeschiedenis herstellen lukt niet.

App van de week: koppel je telefoon aan Windows met de Jouw Telefoon-app

Welkom Nog geen account? Als je hier ook het mobiele netwerk selecteert, kunnen er extra kosten in rekening worden gebracht. Kies vervolgens voor "chatinstellingen" en druk vervolgens op "reservekopie". Wachtwoord vergeten?

Je bent zelf verantwoordelijk voor het maken en bewaren van een back-up. Als die klaar is kun je opnieuw proberen de backup whatsapp chatgeschiedenis herstellen lukt niet het nieuwe toestel terug te zetten. Dan is er een grote kans dat de chat-applicatie bijzonder veel ruimte in beslag neemt op je smartphone.

Android Chats? Hiervoor heb je een computer nodig. We raden je aan om in dat geval de onderstaande oplossingen te proberen, whatsapp chatgeschiedenis herstellen lukt niet. Op je iPhone kun je een reservekopie van je WhatsApp gesprekken maken op je iCloud.

Als je data niet is opgeslagen op je SD-kaart, kijk dan in de interne opslag of standaard opslag. In dit artikel laat GSMinfo!

WhatsApp back-up op Android

Dat doe je zo:. Je kunt onderstaande onderwerpen doorzoeken om de informatie te vinden waarnaar je op zoek bent. Als je een reservekopie wilt maken via een mobiel datanetwerk, zorg dan dat je mobiele datagebruik voor iCloud is ingeschakeld.

Je moet nu een Google Account kiezen waarop de back-up wordt gemaakt. Als die klaar is kun je opnieuw proberen de backup op het nieuwe toestel terug te zetten. Als je even doorspeelt wat whatsapp chatgeschiedenis herstellen lukt niet precies fout is gegaan en wat je zelf al hebt geprobeerd om het op te lossen, dan kunnen we verder met je meedenken en hopelijk een oplossing vinden.