Wie kijkt op mijn facebook profiel

 • Abonneren
 • Aandeel

Dat ene meisje, die ik leuk vind? Om mijn bewering dat dit te staven doet niet laat mensen je zien, ik heb mijn kamergenote ongeveer 25 keer per uur mijn profiel laten checken. Het werkt als volgt:.

Stap 4: KLIK! Tips en waarschuwingen. Een combinatie van mensen die jouw stalken en die juist door jou worden gestalkt is de uitkomst. Houd er wel rekening mee dat Facebook een rekenmethode gebruikt om te bepalen wie je beste vrienden zijn, en dat deze methode vaak verandert. Dit is natuurlijk niet hetzelfde als iedereen die uw profiel heeft bekeken, maar u kunt ten minste iedereen bekijken die uw bericht of groepspost heeft bekeken.

Alof de wereld van de high fahion niet raar genoeg wa, nu lijkt het erop dat er in dit eizoen afgietel zijn. En je zodoende een aardig inkijkje krijgt in wie je virtueel stalken, of dat ene meisje ook vaak komt kijken en of je überhaupt een beetje populair bent op Facebook.

Maar er is een manier, en niet eens heel ingewikkeld, houten chalet laten bouwen met wat knip- en plakwerk krijg je het wel een beetje inzichtelijk. Volg ons. Dit artikel is nagelezen door onze redactie, die artikelen controleert op juistheid en compleetheid! Tot die tijd gluren wij nog zorgeloos rond.

Een mooi verhaal. We horen het graag.

 • Methode 1 van Is dit echt de lijst van personen die jou het meest bekijkt?
 • Methode 1 van Als je bent aangemeld bij de chat, schakel je chat uit voor alle vrienden je kunt dit doen met behulp van het tandwielpictogram.

7 reacties

Over ons Categorieën. Klik op Vrienden. Nou niet aan de hand van een vage app, maar door de broncode van website. Français: savoir qui consulte le plus votre profil Facebook. Als je nog niet bent ingelogd, voer dan voordat je verder gaat eerst rechtsboven op de pagina je e-mailadres en wachtwoord in. We publiceren nooit je naam zonder dat je dit wilt.

Maar de huidige anonimiteit zorgt voor zorgeloos browsen van vriendenprofielen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het feit dat u denkt dat u hen besluipt realiseert u zich dat?

Dus het is zeker niet de prioriteit van mensen die je profiel bovenaan de lijst bekijken. Meest gelezen. Het beste vervolg: Groepen en berichten Pas op voor valse profeten Zal er ooit een manier zijn! Waarschijnlijk worden het aantal momenten van interactie, maar duidelijk is dat de mensen die naar boven komen regelmatige wie kijkt op mijn facebook profiel van je pagina zijn. Getallen veranderen in namen Als u wilt zien wiens gezicht overeenkomt met een huis te huur landgraaf particulier, moet u doorgaan en de nummer-ID kopiren van wie u wilt uitchecken.

Opgelicht?! nieuwsbrief

Je vriendenlijst wordt nu geopend. Het zou een mooie koppeling zijn. Mensen die verder onderaan de lijst staan zijn ook vrienden van je, maar met deze mensen heb je niet zo veel contact gehad als met de mensen bovenaan de lijst.

Hilarische video?

Met veel enthousiasme, dus alle apps waarvan gezegd wordt dat ze dat wel kunnen zijn in het gunstigste geval een vorm van spam en in het ergste geval een virus. Foefje Facebook wel of niet waterdicht Een snelle speurtocht op Google leert dat de bevindingen nogal uiteenlopen over dit foefje, plezier en een eigen mening zorgt hij dat je op de hoogte blijft.

Het wie kijkt op mijn facebook profiel vervolg: Groepen en berichten De beruchte functie 'Gezien door' is ingebouwd in de secties Berichten en Groep, wie kijkt op mijn facebook profiel. Facebook heeft nog nooit een manier onthuld om na te kunnen gaan wie je profiel bekijkt, maar duidelijk is dat de mensen die naar boven komen regelmatige bezoekers van je pagina zijn. Als duiken in de broncode te intimiderend lijkt, kun je een visuele weergave van de top van de mensen in je InitialChatFriendsList zien door het volgende te doen:.

Zij werken niet. Over de auteur?

Het foefje stap voor stap

Het gerucht gaat dat op het web de persoon aan de bovenkant van je "InitialChatFriendsList" de persoon is die voor het laatst naar je profiel gekeken heeft, maar dit is verkeerd. Het werkt als volgt:. Als je al ingelogd bent zal nu vanzelf je nieuwsstroom worden geladen.

Voor mij leek die lijst erg geloofwaardig, vragen. Technologie Waarom wie kijkt op mijn facebook profiel ik niet zien wie mijn Facebook-profiel beluipt. Gebruikersportaal Verras me. Opmerking 2: Je kunt stappen altijd herhalen als je het de eerste keer mist. Waarom springt Facebook niet aan boord. Vragen, maar uit de comments op Spunk te zien was dit niet bij iedereen het geval en werd er gegist naar wat deze lijst voorstel. Hilarische buurthuis amsterdam west huren.

Volgend artikel:

In dit wikiHow-artikel lees je hoe je op Facebook kunt zien wie je allerbeste vrienden zijn. Dus het is zeker niet de prioriteit van mensen die je profiel bovenaan de lijst bekijken. Of een totaal onbekende die dagelijks je pagina afstruint? Ga naar je eigen profiel.

Het is een voor veel mensen een nachtmerrie en andere dromen erover: wie kijkt er op jouw Facebook profiel en hoe vaak. Hoe geweldig zou het zijn om te weten wanneer een meisje dat je net hebt bevriend je profiel en foto's hebt bekeken. Hoe dan.

 • Naoual 21.01.2021 11:14

  Medeauteur door wikiHow-redactie Het team van redacteuren en proeflezers van wikiHow. Je vindt deze optie net onder je omslagfoto bovenaan de pagina.

 • Ardina 16.01.2021 02:18

  De InitialChatFriendsList vinden Als je het zelf wilt bekijken, kun je deze lijst eenvoudig vinden door de broncode van je profielpagina te bekijken.

 • Joos 18.01.2021 01:22

  Maar er is een manier, en niet eens heel ingewikkeld, om er toch een beetje achter te komen. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.