Ziggo kan geen dagpas bestellen

 • Abonneren
 • Aandeel

Binnen 1 uur na je bestelling is de dagpas pas beschikbaar in Ziggo GO. Of je de dagpas kan bestellen, hangt af van de regio waar je woonachtig bent.

Je favoriete voetbalclub, de Bundes Liga live in actie of volg het honkbal in de Verenigde Staten. Registreren Heb je al een account? Eerste keer? Binnen enkele minuten wordt deze naar je smartcard gestuurd. Wil je kijken op een laptop of pc? Delen Tweet Delen Delen.

De rechten van je abonnement en rechten van je dagpas worden dan opnieuw ingeladen. Krijg je dit bericht niet te zien. Ik ben niet meer werkzaam op de Community. De Ziggo Moderators helpen waar nodig, gaan voor overzicht en een positieve sfeer, ziggo kan geen dagpas bestellen. Er blijft tekst in beeld staan.

Gebruikersnaam of e-mail.
 • Raar allemaal maar hoor. Je wil een dagpas bestellen met een Ziggo Mediabox XL.
 • Wat is je huisnummer?

Kijk losse wedstrijden zonder abonnement

We sturen je een e-mail met je gebruikersnaam en een link om je wachtwoord opnieuw in te stellen. Met het pijltje omhoog en omlaag blader je door de verschillende dagpassen. Ok , maar ik kan bijvoorbeeld ook niet terug kijken. Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden. Als je de dagpas rechtstreeks hebt besteld op je mediabox, dan zap je naar de kanalen tot en met

Scroll naar beneden tot je de dagpas ziet en druk op [Annuleer]. Druk op [Instellingen] van de desbetreffende smartcard waarop je de wedstrijd hebt besteld. Groet, Evert. Binnen enkele minuten wordt deze naar je smartcard gestuurd. Hoe werkt het. Powered by inSided.

Heb je deze mediabox?

Dit bestand kan niet worden gedownload Sorry, onze virusscanner heeft bepaald dat dit bestand niet veilig is om te downloaden. Heb je nog geen Mijn Ziggo account? Probeer het nog een keer over een paar minuten.

De dagpas kun je 6 dagen van te voren bestellen, dus die ruimte is er wel. Voer je Ziggo-gebruikersnaam in, of km calais dover trein maken fouten. Om verder ziggo kan geen dagpas bestellen gaan willen we graag van je weten welke software op je box staat.

Een dagpas kan bekeken worden op al je digitale ontvangers waar een smartcard in zit. Priv Deze informatie is alleen zichtbaar voor jou en moderators.

Veelgestelde vragen

Scroll naar beneden tot je de dagpas ziet en druk op Annuleer. We sturen je een e-mail met je gebruikersnaam en een link om je wachtwoord opnieuw in te stellen.

Dit past helemaal niet bij de nieuwe Nextbox filosofie. Bij de mediabox horizon was het vaak binnen een minuut geregeld.

 • Is het mogelijk dat ik daar nog later deze week op terug kom?
 • Bestellen is eenvoudig maar werkt op iedere ontvanger net iets anders.
 • Ziggo, doe hier iets aan, los het zo snel mogelijk op!
 • Neem dan even  contact  met ons op.

Bestellen is eenvoudig maar werkt op iedere ontvanger net iets anders. Sorry, ziggo kan geen dagpas bestellen, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden. Zet alvast je televisie en Mediabox aan op een willekeurige zender.

Welke Internet snelheid heb ik nodig? Onthoud mijn gegevens. Lijkt me sterk dat het daar aan ligt. Garagebox te koop haarlemmermeer is je postcode.

Registreren

Particuliere klant. Welke van de drie mediaboxen heb je? Een dagpas kun je vanaf  6 dagen voor aanvang  van de desbetreffende dag huren. Powered by inSided.

Mocht je de volgende keer wederom dit probleem ervaren, laat het dan even weten. Oh wat ontzettend balen dat jij en jouw vader niet hebben kunnen genieten van het voetbal gisteren. Hoi Gvr74   Een warm welkom op de Ziggo Community.

 • Levent 15.01.2021 04:04

  De rest van de Community en mijn collega's staan uiteraard voor je klaar!

 • Shaya 13.01.2021 19:42

  Deze moet besteld worden via het internet. Zakelijke klant.